Dosi 20.000'ler Kulübünde !

Şu avatarını değiştir ya seni erkek zannediyorum :F
@vadikızı sende ya değiştirin artık :A Sana bakıncada profik ismiprofil resmi uyumsuzluğu görüyorum :A :A

Aklıma @DarkLegenD geldi çok sever eleştirmeyi :A :A

:F:Faa vadikızı yazıyor ya altta resme bakma yazıya bak sende dün koydum denizin resmini bayrak vardı ya hani

:F:Fabuww ben aranızda komayın ne olur kurttu kuzuydu arada giderim ben
Bir detayı kaçırdıniz. Ben kurt değilim. Senin kuzu için kurtları salarım dedim.
Kuzuma dokunma dedin ama kuzun bana kurşun atacağını deyince sevinip savaş çıkacak dedin :D
@gözlemci ikinizede yeterim :A yani sizi alt ederim :A

Senin avatarı görünce aklıma söz geliyor :A Sonra hee Melek abla bu diyorum :D

Senin avatarı görünce de yav he hee diyesim geliyor :F

:FOyy kuzum benimm denizde ordaki karakterlerden birine benzemiyo ama neyse

Bir detayı kaçırdıniz. Ben kurt değilim. Senin kuzu için kurtları salarım dedim.
Kuzuma dokunma dedin ama kuzun bana kurşun atacağını deyince sevinip savaş çıkacak dedin :D
@gözlemci ikinizede yeterim :A yani sizi alt ederim :A

:A:Asalarım dediğini okudum canım salma anlamında dokunma didim yaw şakadan diyorum ben

ben kurtlarrdan korkarımm eniss koru benii:F

amaç o zaten :A
Yav he he
hadi canım geç bunları
Sen konuş kullağıma küpe bile yapmam
vs.
vs.
uzuyor işte, ben susacam avatarım konuşacak :A

@MEnes e az çıtlattım konuyu :A
Çekirdek mi çıtlatıyorsun sen :F

:FOyy kuzum benimm denizde ordaki karakterlerden birine benzemiyo ama neyse

:A:Asalarım dediğini okudum canım salma anlamında dokunma didim yaw şakadan diyorum ben

ben kurtlarrdan korkarımm eniss koru benii:F
Asker üniforması gözüme gözüme ilişiyor :D

Şu avatarını değiştir ya seni erkek zannediyorum :F
@vadikızı sende ya değiştirin artık :A Sana bakıncada profik ismiprofil resmi uyumsuzluğu görüyorum :A :A

Aklıma @DarkLegenD geldi çok sever eleştirmeyi :A :A
Ahahaha iyi güldüm. Avatarına gözlemeci deyip zirvede bırakmıştım aslında bu işi. @Dosi 'nin ne yaptığı belli değil, bi' kuş koyuyor bi' civciv, şimdide adını bile bilmediğim birini koymuş. @vadikızı zaten Deniz'in askere gittiğini sanıyor ve kandırılıyor, bi' an önce gözlerini açıp bu kalitesiz avatardan kurtulması lazım.

Ahahaha iyi güldüm. Avatarına gözlemeci deyip zirvede bırakmıştım aslında bu işi. @Dosi 'nin ne yaptığı belli değil, bi' kuş koyuyor bi' civciv, şimdide adını bile bilmediğim birini koymuş. @vadikızı zaten Deniz'in askere gittiğini sanıyor ve kandırılıyor, bi' an önce gözlerini açıp bu kalitesiz avatardan kurtulması lazım.
nezaman civciv koydum avatara 😱
Atınca az destekli at :A
Sen benden daha fazla değiştiriyorsun bir kere :A

Gözlemeleri yaktıracaksın gece gece :A :A @destere nin meşhur lafıdır :A

@vadikızı kandırılıyor hahaha :F :F

nezaman civciv koydum avatara 😱
Atınca az destekli at :A
Sen benden daha fazla değiştiriyorsun bir kere :A
Sen civciv de koyarsın, sanki yapmayacağın bir şey. İhsan padişah'ım, kral'ım ile bayağı uzun bir süre ilerlemeyi planlıyorum.

Gözlemeleri yaktıracaksın gece gece :A :A @destere nin meşhur lafıdır :A

@vadikızı kandırılıyor hahaha :F :F
Hadi uğraş dur, tam adamını çağırdın konuya.