Şu avatarını değiştir ya seni erkek zannediyorum
Şu avatarını değiştir ya seni erkek zannediyorum
@vadikızı sende ya değiştirin artık Sana bakıncada profik ismiprofil resmi uyumsuzluğu görüyorum
Aklıma @DarkLegenD geldi çok sever eleştirmeyi
Bayrak olsa cinsiyetini anlamıyorum her yola çıkıyor Ama böyle erkek sanıyorumaa vadikızı yazıyor ya altta resme bakma yazıya bak sende dün koydum denizin resmini bayrak vardı ya hani
Bayrak olsa cinsiyetini anlamıyorum her yola çıkıyor Ama böyle erkek sanıyorum
Üff kimseyede begendiremiyoruz avatar :SŞu avatarını değiştir ya seni erkek zannediyorum
@vadikızı sende ya değiştirin artık Sana bakıncada profik ismiprofil resmi uyumsuzluğu görüyorum
Senin avatarı görünce aklıma söz geliyor Sonra hee Melek abla bu diyorumO zaman ben her zaman kuzumm diyim ondan ben olduğumu anla bari
Senin avatarı görünce de yav he hee diyesim geliyorÜff kimseyede begendiremiyoruz avatar :S
Ama biliyorsun bu avatarka ateş ettim hedefe. Dursun bir süre
Bir detayı kaçırdıniz. Ben kurt değilim. Senin kuzu için kurtları salarım dedim.abuww ben aranızda komayın ne olur kurttu kuzuydu arada giderim ben
Senin avatarı görünce aklıma söz geliyor Sonra hee Melek abla bu diyorum
Senin avatarı görünce de yav he hee diyesim geliyor
Bir detayı kaçırdıniz. Ben kurt değilim. Senin kuzu için kurtları salarım dedim.
Kuzuma dokunma dedin ama kuzun bana kurşun atacağını deyince sevinip savaş çıkacak dedin
@gözlemci ikinizede yeterim yani sizi alt ederim
Senin avatarı görünce de yav he hee diyesim geliyor
amaç o zaten
Yav he he
hadi canım geç bunları
Sen konuş kullağıma küpe bile yapmam
vs.
vs.
uzuyor işte, ben susacam avatarım konuşacak
@MEnes e az çıtlattım konuyu
Çekirdek mi çıtlatıyorsun senamaç o zaten
Yav he he
hadi canım geç bunları
Sen konuş kullağıma küpe bile yapmam
vs.
vs.
uzuyor işte, ben susacam avatarım konuşacak
@MEnes e az çıtlattım konuyu
Asker üniforması gözüme gözüme ilişiyorOyy kuzum benimm denizde ordaki karakterlerden birine benzemiyo ama neyse
salarım dediğini okudum canım salma anlamında dokunma didim yaw şakadan diyorum ben
ben kurtlarrdan korkarımm eniss koru benii
Ahahaha iyi güldüm. Avatarına gözlemeci deyip zirvede bırakmıştım aslında bu işi. @Dosi 'nin ne yaptığı belli değil, bi' kuş koyuyor bi' civciv, şimdide adını bile bilmediğim birini koymuş. @vadikızı zaten Deniz'in askere gittiğini sanıyor ve kandırılıyor, bi' an önce gözlerini açıp bu kalitesiz avatardan kurtulması lazım.Şu avatarını değiştir ya seni erkek zannediyorum
Çekirdek mi çıtlatıyorsun sen
Asker üniforması gözüme gözüme ilişiyor
nezaman civciv koydum avatara 😱Ahahaha iyi güldüm. Avatarına gözlemeci deyip zirvede bırakmıştım aslında bu işi. @Dosi 'nin ne yaptığı belli değil, bi' kuş koyuyor bi' civciv, şimdide adını bile bilmediğim birini koymuş. @vadikızı zaten Deniz'in askere gittiğini sanıyor ve kandırılıyor, bi' an önce gözlerini açıp bu kalitesiz avatardan kurtulması lazım.
Gözlemeleri yaktıracaksın gece gece @destere nin meşhur lafıdırAhahaha iyi güldüm. Avatarına gözlemeci deyip zirvede bırakmıştım aslında bu işi. @Dosi 'nin ne yaptığı belli değil, bi' kuş koyuyor bi' civciv, şimdide adını bile bilmediğim birini koymuş. @vadikızı zaten Deniz'in askere gittiğini sanıyor ve kandırılıyor, bi' an önce gözlerini açıp bu kalitesiz avatardan kurtulması lazım.
Sen civciv de koyarsın, sanki yapmayacağın bir şey. İhsan padişah'ım, kral'ım ile bayağı uzun bir süre ilerlemeyi planlıyorum.nezaman civciv koydum avatara 😱
Atınca az destekli at
Sen benden daha fazla değiştiriyorsun bir kere
Hadi uğraş dur, tam adamını çağırdın konuya.