Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

6.Bölümü Cuma izlerim yarın ilk 5 bölümü hallet cnm :A :A :A @destere @Forumdash bitirmişler gibi bir şey zaten :A
Daha geçenlerde @destere bizi başından savıyor diye ağlıyordun omzumda:X Şimdi sen bizi terk ettin. Koltuk bomboş!!! Hem de kim için terk ettin? He kim için? Saat başı trip atan @Harunnn60 için :A

sen ne anlarsın sempatik yönlerinden hogatha :) biz @Forumdash la kristinin her santimetrekaresini ayrıntısıyla inceliyoruz:) sempatikliği içinde saklı kadının :)
Bu kız ne kadar görselci olmuş :T: oysaki iç gzelliğe de bakmak gerek. Ama sana dedim iç güzelliği gördüğün an uzaktan cekim yap diye ama :X

Daha geçenlerde @destere bizi başından savıyor diye ağlıyordun omzumda:X Şimdi sen bizi terk ettin. Koltuk bomboş!!! Hem de kim için terk ettin? He kim için? Saat başı trip atan @Harunnn60 için :A
Aaa size zaten yetişemicektim @destere 9.Bölüm diyor zaten dizi 10 bölümlük :F Yani siz bitirmişsiniz :A

Hem @Harunnn60 a değer onunla yakın ilgilenicem bu aralar kendini dağa bayıra vurma dönemlerinden geçiyor oyüzden boş bırakmamak lazım :A

Bu kız ne kadar görselci olmuş :T: oysaki iç gzelliğe de bakmak gerek. Ama sana dedim iç güzelliği gördüğün an uzaktan cekim yap diye ama :X
Ahh sen benim kıymetimi bilsen ama neredeee :A

Aaa size zaten yetişemicektim @destere 9.Bölüm diyor zaten dizi 10 bölümlük :F Yani siz bitirmişsiniz :A

Hem @Harunnn60 a değer onunla yakın ilgilenicem bu aralar kendini dağa bayıra vurma dönemlerinden geçiyor oyüzden boş bırakmamak lazım :A
Sağol canım böyle arada hızır gibi yetişiyorsun :Z

Bizde dağa bayıra kaçarsak görürsün :A

Ahh sen benim kıymetimi bilsen ama neredeee :A

Sağol canım böyle arada hızır gibi yetişiyorsun :Z
@Çiğdem- kıymetini biliyor da noldu? Kıyametini yaşiyor :A Siz öne geçtiniz derken sana sitem ediyor. Hep laf sokuyor ama sen duruma uyanamıyorsun ki :X

@Forumdash da Bilerekmi yapıyor ne sen kayışları koparıp gitmen için vlla ne kadar düşmanın var ayoll :A :A :A
Senden önce ben vardım :A @Harunnn60 son zamanlarda değişkenlik gösterdiği için vazgeçtim ilgilenmekten :A

Bizde dağa bayıra kaçarsak görürsün :A

@Çiğdem- kıymetini biliyor da noldu? Kıyametini yaşiyor :A Siz öne geçtiniz derken sana sitem ediyor. Hep laf sokuyor ama sen duruma uyanamıyorsun ki :X

Senden önce ben vardım :A @Harunnn60 son zamanlarda değişkenlik gösterdiği için vazgeçtim ilgilenmekten :A
Fark ettin dimi :A Destoş 1 bu 2 :A
@Harunnn60 a İlgimi kesmem ben dost kötü günde belli olur siz oğlanı zor gününde terk ediyorsunuz :A :A :A Birde pişkin pişkin anlatıyon ayoll :A

@Harunnn60 a İlgimi kesmem ben dost kötü günde belli olur siz oğlanı zor gününde terk ediyorsunuz :A :A :A Birde pişkin pişkin anlatıyon ayoll :A
Zor günde değil ki:T: Sana naz yapıyor. Hani bi türk filmi vardı. Adile Naşit bi kızını çok seviyordu. Hep yalandan hasta oluyordu. Kız yalandan öksürüyor Adile Naşit de kıza ballı ekmek filan veriyordu:F ADı neydi o filmin. O görüntüyü bul ve paylaş ki herkes grsün gerçek yüzünü :A

İlgisiz bırakıyorsunuz beni diyor :A @Harunnn60
O da beni ilgisiz bırakıyor ama
giphy.gif

:F:F:F