Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

S01 - B07-08

Geçmişe gittik, aksiyona doyduk :X @Çiğdem- @destere @MasacRE-
7.bölümde takeshi ve kız kardeşinin o gruplara nasıl katıldığini filan öğrendik. Ölümsüzlüğü bul sonra bulduğun şeyin kötü emellere alet edildiğini görünce yok etmek için başkalarını kullan!!! Oldu...O kadar zekiydin neden güçlenerek yok etmeye çalişmadın da gitmiş ezik-fakir psikolojisiyle isyan başlattın? Ellerine sağlık Rei ne güzel patlattın bombayı :Z Senin sayende peşpeşe 2 böüm aksiyon gördük :A

8.bölümde aksiyon ve drama tam gaz devam etti ve uydurmasyon bir olay çözüldü:A
Elliot'un karısını canlandırdı Takeshi. Hem de erkek bedenin. Kocasını gören kadın - karısını gören koca şaşkınlığı görülmeye değerdi :F Poe gittikçe sevdiğim bi karakter oldu. Dizinin komedisini tamamlıyor. Allah korusun bi virusluk işi var:(

Bancorf'un cinayetin sırrını Takeshi kardeşinin tehdiyle bi hikayele çözmüş olduk:F Güzel de oldu laan. Az daha ben bile inanıyordum :X
Neyse Ortega, Rei'nin derin dondorucunu buldu. İçeride haps oldu :X Ve Rei tüm çıplakliğiyla, tüm benliğiyle savaşti. Tabii robocop Ortega'nın çelik kolu sayesinde kurtuldu.

Öyleydi böyleydi derken bölüm su gibi aktı. 7.bölüm beni biraz baydı ama 8.bölüm hatrına 8/10
Ohh ohh maşşllah hiç adam beklemeden devam edin :A :A :A

1x8. Bölüm

yine güzel bir bölümdü, sadece bazı yerleri tam çözemedik o kısımlar kalsın zaten ana konuyla alakalı değildir sanmam :)
rei ne şirret bişeymiş öyle kızkardeş düşman başına gölge adam denen tıfıl japon askeri rei adına çalışıyormuş birde kadına tanrı diyor :)
rei in tehtitleri işe yaradı bizim avanak kova gidip sahte deliller üretip bancroft olayını çözdü güya? olan esmer kadına oldu ama asıl katil sanırım miriam olabilir :)
kristin ile reileen arasındaki dövüş sahneleri harikaydı .. bundan sonra gidişat nereye doğru tabiki kova ile kızkardeşi reileen arasında geçecek sanırım mücadele :)
ve gelelim bölümün komedi kısmına :) vernonun karısı ava erkek kılığıyla adamın karşısına çıkınca vernon kaçacak delik arıyordu :)

ve bir merak ettiğim reilen in iç dünyası vardı dizide onuda yakaladık at gibi kadınmış :) ama sahnedeki aksiyon görülmeye değerdi :)
altered-carbon.jpg

bizi yalnız bıraktı hogathaya üç gün katıksız ev hapsi verelim:) tabi eve sadece ben girip çıkabileyim sistemi öyle ayarlayalım:)

bu mesajına olmamış atmak istedim ama içim elvermedi daha doğrusu sana kıyamadım hogatha :)
Bu gece gelecek yeni bölüm yorumlarım siz zaten @Forumdash ile pancar motoru gibi bitirmek üzeresiniz :A :A :A

1x8. Bölüm

yine güzel bir bölümdü, sadece bazı yerleri tam çözemedik o kısımlar kalsın zaten ana konuyla alakalı değildir sanmam :)
rei ne şirret bişeymiş öyle kızkardeş düşman başına gölge adam denen tıfıl japon askeri rei adına çalışıyormuş birde kadına tanrı diyor :)
rei in tehtitleri işe yaradı bizim avanak kova gidip sahte deliller üretip bancroft olayını çözdü güya? olan esmer kadına oldu ama asıl katil sanırım miriam olabilir :)
kristin ile reileen arasındaki dövüş sahneleri harikaydı .. bundan sonra gidişat nereye doğru tabiki kova ile kızkardeşi reileen arasında geçecek sanırım mücadele :)
ve gelelim bölümün komedi kısmına :) vernonun karısı ava erkek kılığıyla adamın karşısına çıkınca vernon kaçacak delik arıyordu :)

ve bir merak ettiğim reilen in iç dünyası vardı dizide onuda yakaladık at gibi kadınmış :) ama sahnedeki aksiyon görülmeye değerdi :)
altered-carbon.jpg
Artık yakaladiğin resimleri beğenmiyorum nedense :F Daha güzel anları yakalayabilirdin:X Bu çok yandan olmuş :A

1x9. Bölüm

sonlara doğru bölümler güzelleşmeye başladı ama hala bir çok lafı anlamadan pas geçiyorum mesela 353. madde nedir din değiştirme ne ayaktır oraları hala çözemedim ama boşver zaten o kısımlarla kimse ilgilenmiyor asıl olaya gelelim :)
kızkardeş rei bayağı azıttı kardeş sevgisini fazlamı abarttı nedir gidip kristin in vücuduna girmiş nerdeyse abisiyle şey yapacaktı allahtan kova anladı durumu yoksa işler GOT dizisindeki jamie ile cersei sahnesine dönecekti :)
kristini kurtarmak için kova diğer yancılarıyla muhteşem keşiflere imza attı önce kendini kopyaladı sonra gidip bulutlardaki seks adasına baskın yaptı tabi vernon salağıyla birlikte... kova tamda itiraf ettirmişti herşeyi rei ye son anda gölge adam leung ortaya çıkınca yine her şey karıştı... artık kristini kurtarabilecekmi? rei yi buzluğa koyacakmı? o kısımlar final bölümüne kaldı gibi :)
rei nin anlattıklarına göre bancroft kendine sıkmış ama ona sepep olan rei imiş
bu arada aygır ilacı bancroft u azğın öküze çevirmişti:) suya atlayan sarışın kız ondan kaçıyormuş :)

Artık yakaladiğin resimleri beğenmiyorum nedense :F Daha güzel anları yakalayabilirdin:X Bu çok yandan olmuş :A

seni @Çiğdem- e şikayet edeceğim :) ne güzel aile resimleri paylaşıyorum olmamış diyip beni kötü yola sevkediyorsun :)

yinede kırmayayım madem bir talep var talebi karşılamak lazım :)

mesela burda güzel bir sahne vardı :)
QV7r4G.png

birde burda vernon salağı eline geçen fırsatı tepmişti bu sahnede güzeldi :)

gOW373.png

Son düzenleme:
1x9. Bölüm

sonlara doğru bölümler güzelleşmeye başladı ama hala bir çok lafı anlamadan pas geçiyorum mesela 353. madde nedir din değiştirme ne ayaktır oraları hala çözemedim ama boşver zaten o kısımlarla kimse ilgilenmiyor asıl olaya gelelim :)
kızkardeş rei bayağı azıttı kardeş sevgisini fazlamı abarttı nedir gidip kristin in vücuduna girmiş nerdeyse abisiyle şey yapacaktı allahtan kova anladı durumu yoksa işler GOT dizisindeki jamie ile cersei sahnesine dönecekti :)
kristini kurtarmak için kova diğer yancılarıyla muhteşem keşiflere imza attı önce kendini kopyaladı sonra gidip bulutlardaki seks adasına baskın yaptı tabi vernon salağıyla birlikte... kova tamda itiraf ettirmişti herşeyi rei ye son anda gölge adam leung ortaya çıkınca yine her şey karıştı... artık kristini kurtarabilecekmi? rei yi buzluğa koyacakmı? o kısımlar final bölümüne kaldı gibi :)
rei nin anlattıklarına göre bancroft kendine sıkmış ama ona sepep olan rei imiş
bu arada aygır ilacı bancroft u azğın öküze çevirmişti:) suya atlayan sarışın kız ondan kaçıyormuş :)

seni @Çiğdem- e şikayet edeceğim :) ne güzel aile resimleri paylaşıyorum olmamış diyip beni kötü yola sevkediyorsun :)

yinede kırmayayım madem bir talep var talebi karşılamak lazım :)

mesela burda güzel bir sahne vardı :)
QV7r4G.png

birde burda vernon salağı eline gelen fırsatı tepmişti bu sahnede güzeldi :)

gOW373.png
Laaa tiğin resimler yeni bölümden mi? Seni şeytana havale ediyorum:A Ayrıca seni kötü yola sürüklemiyorum, içindeki cevheri karartma diyorum:A

evet yeni bölümden :)
şeytanla aram iyidir aslında ama hogatha şeytanla ilişkimizi kıskanıyor :)
Arada kayış kopuyor bende bilirsin :A :A
Sen de maşallah amma oyalanıyorsun :A:A

Öyle aman aman üst düzey dizi değil ama sıkmıyorda yanı bölümde kavga sahnesi illa oluyor yeter :A

4.Bölüm
Başrolde olan adamın zihinde yaşadığı sahneler güzeldi . Kalbini çıkarıp kadına verdi :( Uyandığında ise orada olanları öldürüp gitmeside güzel bir aksiyon sahnesiydi :A

5.Bölüm
Aaa şu polis kadın gebermedi gitti ayoll :( O sahneler güzeldi ama keşke o adam önüne atlamasaydı ve polis kadın geberseydi :A
@MasacRE-

Öyle aman aman üst düzey dizi değil ama sıkmıyorda yanı bölümde kavga sahnesi illa oluyor yeter :A

4.Bölüm
Başrolde olan adamın zihinde yaşadığı sahneler güzeldi . Kalbini çıkarıp kadına verdi :( Uyandığında ise orada olanları öldürüp gitmeside güzel bir aksiyon sahnesiydi :A

5.Bölüm
Aaa şu polis kadın gebermedi gitti ayoll :( O sahneler güzeldi ama keşke o adam önüne atlamasaydı ve polis kadın geberseydi :A
@MasacRE-
polis kadın yani kristin ilk başlarda benimde pek sevmediğim bir tipti ama gittikçe kadına karşı sempati duymaya başladım :)

4.Bölüm

5.Bölüm
@MasacRE-
1 bölümü izledimn 2.bölümün ortalarındayım. :A Biraz nefes alayım dedim :A