Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

1x3

Miriam'ın bedeninde çocukları dolanıyormuş, ondanmış bu her erkekle şey etmesi :D Laurens'in haberi var mı acaba bu durumdan?

Yer çekimsiz ortamda dövüş sahneleri de hoştu, yalnız zenginler eğlensin diye neler yaptırıyorlar insanlara :)

3. bölüm yorumu da geldi, ben de pancar motoru taktırdım kendime yetişmem lazım onlara :A
Bende 4.Bölümdeyim şuan ayınıyız onları boş ver sen yetişene kadar 2 bölüm daha izliyorlar :F

1x5 . Bölüm

asansör sahnesi muhteşemdi :)
kim neymiş ne değilmiş kim kimi şapmış o kısımlar bayağı karışık ama ben bu sahneyi net anladım mesela @Forumdash @Çiğdem- :)
5DQ2ql.png
zaten @legolas9900 demişti sabret göreceksin kristinin boncuklarını diye:) nihayet muradımıza erdik üstteki sahneyle :)

birde konuyu anlatayım aşağıda anladığım kadarıyla :)
kristin eskiden ryker denen camışla sevişiyormuş sonra ona tuzak kurup devreden çıkardıklarında başoğlan kova o vücüda yerleştiriliyor ama kristin için kutunun içinde kimin olduğu önemli değil nede olsa vucutla ilgileniyor kadın şimdide kovayla sevişiyor helal olsun kadına :) hele birde odanın içinde sallana sallana bir gezişi vardı ki ... ama çok kısa sürdü kaliteyi sergilemesi :)

asansörde asyalı tarzanın kristinin hurdasını çıkarana kadar saldırmaya devam etmesi, kristinin koruyucusu sakallı amcanın kendini kristin uğruna feda edişi gözyaşlarına boğdu beni :)
Uzak çekimi vardı onu paylaşsaydın ya :A
@destere ile @Forumdash yine pancar motoru gibi izliyorlar :F Biz senle izleyelim en iyisi :A :A :A

@destere @Forumdash
Hahaha hala 2.bölümün mü 3.bölümün mü ne yorumunu yapcan:X Bİ de yon @masacre- yi engelliyorsun :A

1x6. Bölüm

bu bölüm güzeldi kafes dövüşleri falan bayağı heyecan bastı :)
kristin in cillop gibi yepyeni bir eli oldu :)
hastanede sgk lıların bekleşmesi paralıların içeri dalışı falan gelecektede durumların değişmediğini gösteriyor :)
eski takesi kovaya ait vucuda sakallı vatandaş girdi? nerdeyse kafes dövüşünde hem kovayı hemde kristini dağıtacaktı?, neyseki son anda kovanın kayıp kızkardeşi ninja olarak daldı arenaya:) bir, üç, beş, 50 derken doğradıda doğradı kıza helal olsun:) onun yanında başoğlan kova kalas olarak kalır :)
gölge adam leung ve zenci kırması hemingway ilginç karakterler ama dizide neyin nesidir bunlar amaçları nedir tam çözemedim :)
son olarak bancroft un eşcinsel oğluna kızıp kendi kopyasını sopayla dağıttığı sahnede güzeldi :)

Uzak çekimi vardı onu paylaşsaydın ya :A

Hahaha hala 2.bölümün mü 3.bölümün mü ne yorumunu yapcan:X Bİ de yon @masacre- yi engelliyorsun :A
çok açıktı onu spoiler bile kabul etmezdi :)

@destere ile @Forumdash yine pancar motoru gibi izliyorlar :F Biz senle izleyelim en iyisi :A :A :A

@destere @Forumdash
hızlan biraz bize yetişmen lazım :) kendimizi tutamıyoruz yokuş aşağı fren tutmuyor:)

1x6. Bölüm

hastanede sgk lıların bekleşmesi paralıların içeri dalışı falan gelecektede durumların değişmediğini gösteriyor :)
eski takesi kovaya ait vucuda sakallı vatandaş girdi? nerdeyse kafes dövüşünde hem kovayı hemde kristini dağıtacaktı?, neyseki son anda kovanın kayıp kızkardeşi ninja olarak daldı arenaya:) bir, üç, beş, 50 derken doğradıda doğradı kıza helal olsun:) onun yanında başoğlan kova kalas olarak kalır :)
gölge adam leung ve zenci kırması hemingway ilginç karakterler ama dizide neyin nesidir bunlar amaçları nedir tam çözemedim :)
son olarak bancroft un eşcinsel oğluna kızıp kendi kopyasını sopayla dağıttığı sahnede güzeldi :)

hızlan biraz bize yetişmen lazım :) kendimizi tutamıyoruz yokuş aşağı fren tutmuyor:)
Bancroft'un aniden hastalanmasını anladın mı? Gerizekalı mı o adam neden öyle bişey yaptı :F

Bancroft'un aniden hastalanmasını anladın mı? Gerizekalı mı o adam neden öyle bişey yaptı :F
cüzzamlıların arasında dolaşmasını demiyormusun ? :) halkla içiçe girebildiğini anlatmaya çalışıyordu sanırım nasıl olsa yedek sürüyle vücudu var onlardan biriyle değişir hastalıklı bedeni :)

cüzzamlıların arasında dolaşmasını demiyormusun ? :) halkla içiçe girebildiğini anlatmaya çalışıyordu sanırım nasıl olsa yedek sürüyle vücudu var onlardan biriyle değişir hastalıklı bedeni :)
Evet onu diyorum. Takashiye niye bi fok olmadı? Çok saçma ve gereksizdi. :X

Evet onu diyorum. Takashiye niye bi fok olmadı? Çok saçma ve gereksizdi. :X
takesi yi girerken kapıda görevli uyardı kimseyle el teması kurma diye içeri gidikten sonrada bancroft uyardı hastalardan uzak dur diye yani temas etmeyince hastalık kapmıyor :)
o sahne lazımmıydı lazım değildi bencede:) zaten bana kalsa bir çok sahne gereksiz :)

takesi yi girerken kapıda görevli uyardı kimseyle el teması kurma diye içeri gidikten sonrada bancroft uyardı hastalardan uzak dur diye yani temas etmeyince hastalık kapmıyor :)
o sahne lazımmıydı lazım değildi bencede:) zaten bana kalsa bir çok sahne gereksiz :)
hmmm Bancorf da mı ellemedi Takeshiyi?
Neyse kaldı 4 bölüm :A Bu hızlı tükendi:X

1x6. Bölüm

hmmm Bancorf da mı ellemedi Takeshiyi?
Neyse kaldı 4 bölüm :A Bu hızlı tükendi:X
Ben 4.Bölümü bugün izlemedim @Harunnn60 Yetişiyorum dedi onu bekledim yarın devam edecem :A :A :A

1x7. Bölüm

harika bir bölümdü bu dizide ilk defa harikayı bu bölümde kullanıyorum :) @Forumdash @Çiğdem- @MasacRE- @Harunnn60 sıkın dişinizi yedinci bölümde işler yoluna giriyor gibi :)
yeni kova eski japon kovaya göre kalas kalıyor bunu anladım :) bu bölümde japon kova ile kızkardeşi işi götürdüğü için daha bir hoş oldu özellikle aksiyonik sahnelerde eski kova daha başarılı :)

kızkardeş rei kovanın imdadına yetişti ama aslında hainin biriymiş gül gibi quell in patlamasına sebep olmuş :)
eskiden geçen sahneler bayağı aydınlatıcı oldu
quell diğer adıyla nadia uzun yaşama yol açan bellek hafızanın mucidiymiş ama bu uzun yaşamın tüm insanlara değilde sadece zenginler için işe yaradığını anlayınca kendi icadını yok etmek için elçilerden oluşan bir gurup kurmuş rei ile kova kardeşlerde bu gurubun üyesiymiş taaki hain kızkardeş quell e ihanet edene kadar :)
bundan sonraki kovanın amacınıda çözmüş olduk asıl amacı uzun yaşam formülünü yokedip insan ömrünü 100 yıl ile sabitlemek bakalım bu işi kova ne zaman başaracak :)

1x7. Bölüm

harika bir bölümdü bu dizide ilk defa harikayı bu bölümde kullanıyorum :) @Forumdash @Çiğdem- @MasacRE- @Harunnn60 sıkın dişinizi yedinci bölümde işler yoluna giriyor gibi :)
yeni kova eski japon kovaya göre kalas kalıyor bunu anladım :) bu bölümde japon kova ile kızkardeşi işi götürdüğü için daha bir hoş oldu özellikle aksiyonik sahnelerde eski kova daha başarılı :)

kızkardeş rei kovanın imdadına yetişti ama aslında hainin biriymiş gül gibi quell in patlamasına sebep olmuş :)
eskiden geçen sahneler bayağı aydınlatıcı oldu
quell diğer adıyla nadia uzun yaşama yol açan bellek hafızanın mucidiymiş ama bu uzun yaşamın tüm insanlara değilde sadece zenginler için işe yaradığını anlayınca kendi icadını yok etmek için elçilerden oluşan bir gurup kurmuş rei ile kova kardeşlerde bu gurubun üyesiymiş taaki hain kızkardeş quell e ihanet edene kadar :)
bundan sonraki kovanın amacınıda çözmüş olduk asıl amacı uzun yaşam formülünü yokedip insan ömrünü 100 yıl ile sabitlemek bakalım bu işi kova ne zaman başaracak :)
Harikanı bende atayım şimiden izleyince okurum cnm :A

S01 - B07-08

Geçmişe gittik, aksiyona doyduk :X @Çiğdem- @destere @MasacRE-
7.bölümde takeshi ve kız kardeşinin o gruplara nasıl katıldığini filan öğrendik. Ölümsüzlüğü bul sonra bulduğun şeyin kötü emellere alet edildiğini görünce yok etmek için başkalarını kullan!!! Oldu...O kadar zekiydin neden güçlenerek yok etmeye çalişmadın da gitmiş ezik-fakir psikolojisiyle isyan başlattın? Ellerine sağlık Rei ne güzel patlattın bombayı :Z Senin sayende peşpeşe 2 böüm aksiyon gördük :A

8.bölümde aksiyon ve drama tam gaz devam etti ve uydurmasyon bir olay çözüldü:A
Elliot'un karısını canlandırdı Takeshi. Hem de erkek bedenin. Kocasını gören kadın - karısını gören koca şaşkınlığı görülmeye değerdi :F Poe gittikçe sevdiğim bi karakter oldu. Dizinin komedisini tamamlıyor. Allah korusun bi virusluk işi var:(

Bancorf'un cinayetin sırrını Takeshi kardeşinin tehdiyle bi hikayele çözmüş olduk:F Güzel de oldu laan. Az daha ben bile inanıyordum :X
Neyse Ortega, Rei'nin derin dondorucunu buldu. İçeride haps oldu :X Ve Rei tüm çıplakliğiyla, tüm benliğiyle savaşti. Tabii robocop Ortega'nın çelik kolu sayesinde kurtuldu.

Öyleydi böyleydi derken bölüm su gibi aktı. 7.bölüm beni biraz baydı ama 8.bölüm hatrına 8/10