Ben sustum artık yorum yapmıyorum @destere ne haltlar yiyorsan gelFilm izledim dizi izledim diyecek çok şıkısırsa gece Annem iş verdi diyor gece 3-4 de ne işiyse
Ben sustum artık yorum yapmıyorum @destere ne haltlar yiyorsan gelFilm izledim dizi izledim diyecek çok şıkısırsa gece Annem iş verdi diyor gece 3-4 de ne işiyse
ne kadar anlayışsızsın hogatha2.Bölümü izledim sende başla yetiş
2.Bölüm Ben yine bir şeyi anlamadım bir bakın
Bu başroldeki adamın önceki bedeni çinli bir adam değilmiydi , benim önceki bedenim kadındı ben bir kızın annesiyim dedi sarısın bir kadına Bu adam önceki bedeninde anne olduğunu söylüyor çinli adam değilmiydi
Dövüş sahneleri yine iyiydi böyle her bölüm olsun
filmi izledim öff süper bir filmdi hala filmin yorğunluğunu üstümden atamadımKaçtan beri izliyor Foruma 9da mı ne geldim mesajını gördüm adam hala gelip yorum yapmadı Yok haftasonu izlicem ben, programı bozmam
Aaa o filmi izleyemedim ben yaa bu gece bu dizinin 3.bölümüne bakacam Filme bakarız sonra @Forumdash ilene kadar anlayışsızsın hogatha
orda adam kadını ikna etmek için yalan söyledi yoksa kadın kaybolan kız hakkında bildiklerini anlatmayacaktı başından savacaktı senin camışı
filmi izledim öff süper bir filmdi hala filmin yorğunluğunu üstümden atamadım
mutlaka izle harika bir filmAaa o filmi izleyemedim ben yaa bu gece bu dizinin 3.bölümüne bakacam Filme bakarız sonra @Forumdash ile
S01 - B03-04
2 bölümde güzeldi.
Bancorf katilini bulmak için davet düzenledi. Tabi katile dair tabi ki bi ipin ucu yoktu Neyse tuhaf olan şey;Bencorf'un kızı annesinin vucuduna girip milletle iş pişiriyor Ne kadar saçma şey. Babasının vucuduna da birini sokup iş mi pişiriyor.Ne sapık kız
Lezzie'yi ararken fahişe karı Takeshi'yi ispiyonlamiş. Takeshi'yi bayıltıp kaçırdılar. Sonra sorgulamak için sanal ortamda bi ton işkence yapıldı. Sonra perdeyi yırttı filan. Tekrar uyandıktan sonra gayet güzelce kontrolu eline aldı. Ortamın annesini ağlattı. Pembe çantasını da yanında götürdü
Polis kadının ninesini erkek bedenine koyması güzeldi. Eğlenceliydi. Takeshi'nin bedeni de meğerse bunun eski sevgilisiymiş Peki Rayker denen elemanın çipi nolmuş? Kim parçalamiş? Heralde 5.bölümde anlatır polis ablamız...
8/10
1x3. Bölüm
idare eder bir bölümdü geleceği izlerken öyle burda noldu burayı anlamadım gibi kaygım yok izleyip izleyip geçiyorum zaten ayrıntılarda o kadar önemli değil
camış oğlan kova kendine zenci vernonu yardımcı olarak tuttu, vernonun kızı sanal otel kılbıyık tarafından ağırlanıyor o kızı tekrar hayata döndürecekler sanırım
sanal dövüş arenası güzeldi kristin salağı silahla ortamın içine etmese nerdeyse camıştan kurtulacaktık
miriam ın kızı naomi anasının kılığıyla dolaşıp anasının fantazilerini yaşarken camış kova tarafından basıldı
1x4. Bölüm
bu bölüm daha bir güzeldi özellikle sanal işkence sahnesini sevdim
başoğlan kovayı kaçırdılar damdan dama uçurdular suyuna pilav pişireceklerdiki son anda yine kurtuldu ne yazıkki sanal işkence yöntemleri harikaydı pişirme, oyma, kesme vücuda kertenkele sokmaktan ibaret işkence yöntemlerinden oluşan menü, bayağı bir kastı bizim camışı
kristinin ninesini dövmeli gorilin vücuduna yerleştirdiği sahne güzeldi
3.Bölüm tam size yetiştim diyorum dayanamayıp 4 dü de izlemişsiniz pancar motorlarıS01 - B03-04
2 bölümde güzeldi.
Bancorf katilini bulmak için davet düzenledi. Tabi katile dair tabi ki bi ipin ucu yoktu Neyse tuhaf olan şey;Bencorf'un kızı annesinin vucuduna girip milletle iş pişiriyor Ne kadar saçma şey. Babasının vucuduna da birini sokup iş mi pişiriyor.Ne sapık kız
Lezzie'yi ararken fahişe karı Takeshi'yi ispiyonlamiş. Takeshi'yi bayıltıp kaçırdılar. Sonra sorgulamak için sanal ortamda bi ton işkence yapıldı. Sonra perdeyi yırttı filan. Tekrar uyandıktan sonra gayet güzelce kontrolu eline aldı. Ortamın annesini ağlattı. Pembe çantasını da yanında götürdü
Polis kadının ninesini erkek bedenine koyması güzeldi. Eğlenceliydi. Takeshi'nin bedeni de meğerse bunun eski sevgilisiymiş Peki Rayker denen elemanın çipi nolmuş? Kim parçalamiş? Heralde 5.bölümde anlatır polis ablamız...
8/10
şimdi son sahnede heyecan doruğa çıkıyor işte buna iğne yaptılar gerisini merak edip direk dörde geçiyorsun biz öyle yaptık iğneden sonra acaba kovaya tecavüzmü edecekler nolacak dye endişeye kapılıp dalmışım dördüncü bölüme3.Bölüm tam size yetiştim diyorum dayanamayıp 4 dü de izlemişsiniz pancar motorları
Durgun bir bölümdü diyecektim başroldeki adam bale yaparak dövüştü sonalra doğru hareketlendi
Ama son sahnede ne iğnesi yaptılar adama napıcaklar bakalım
Hhahah Aaa inş bir şey olmaz adamcağızaşimdi son sahnede heyecan doruğa çıkıyor işte buna iğne yaptılar gerisini merak edip direk dörde geçiyorsun biz öyle yaptık iğneden sonra acaba kovaya tecavüzmü edecekler nolacak dye endişeye kapılıp dalmışım dördüncü bölüme
ve öylede oluyor senin başoğlan kova yandı
miriam ın kızı naomi nasıldı o sahneden bahsedelim birazHhahah Aaa inş bir şey olmaz adamcağıza
Şu beni kim öldürdü diyen adamı ön plana koymuyorlar onu bekliyorum ben @Forumdash
O kim ayoll arada çıplak sarısın ecünnüler geliyor kim kimdir bilmiyorummiriam ın kızı naomi nasıldı o sahneden bahsedelim biraz
Ahahah son sahnede toruna şaapma şeysi benimde aklıma geldi1x3. Bölüm
idare eder bir bölümdü geleceği izlerken öyle burda noldu burayı anlamadım gibi kaygım yok izleyip izleyip geçiyorum zaten ayrıntılarda o kadar önemli değil
camış oğlan kova kendine zenci vernonu yardımcı olarak tuttu, vernonun kızı sanal otel kılbıyık tarafından ağırlanıyor o kızı tekrar hayata döndürecekler sanırım
sanal dövüş arenası güzeldi kristin salağı silahla ortamın içine etmese nerdeyse camıştan kurtulacaktık
miriam ın kızı naomi anasının kılığıyla dolaşıp anasının fantazilerini yaşarken camış kova tarafından basıldı
1x4. Bölüm
bu bölüm daha bir güzeldi özellikle sanal işkence sahnesini sevdim
başoğlan kovayı kaçırdılar damdan dama uçurdular suyuna pilav pişireceklerdiki son anda yine kurtuldu ne yazıkki sanal işkence yöntemleri harikaydı pişirme, oyma, kesme vücuda kertenkele sokmaktan ibaret işkence yöntemlerinden oluşan menü, bayağı bir kastı bizim camışı
kristinin ninesini dövmeli gorilin vücuduna yerleştirdiği sahne güzeldi
öyle bir teknoloji çağında yaşamak lazımdı her türlü fantaziye açık olaylar
kristin in nenesini dövmeli gorile yerleştirmesi veya miriam ın kızının anası kılığında erkeklerle iş pişirdiği sahneler her türlü fantaziye açık sahnelerdi ) bir ara dedim şimdi bu dövmeli nene vücudun isteklerine kendini kaptırıp torununa şapabilirmi diye düşündümde neyseki öyle bişey olmadı
hanı takeshi kova üstkatta gizlice bir kapıyı açtı sonra birde ne görsün miriam başka bir erkekle oynaşıyorO kim ayoll arada çıplak sarısın ecünnüler geliyor kim kimdir bilmiyorum
Aynen yaa diziye başlama sebebimin %45i o adam ama sahneleri çok azHhahah Aaa inş bir şey olmaz adamcağıza
Şu beni kim öldürdü diyen adamı ön plana koymuyorlar onu bekliyorum ben @Forumdash
hanı takeshi kova üstkatta gizlice bir kapıyı açtı sonra birde ne görsün miriam başka bir erkekle oynaşıyor
oysa o kadın miriam değil miriam ın kızı naomi imiş anasının kılığına girip erkeklerle fantazi yapıyormuş senin başoğlan camışın onun miriam olmadığını anladı sen hala anlamamaışsın hogatha
Aaa anladım şimdiAynen yaa diziye başlama sebebimin %45i o adam ama sahneleri çok az
@destere ile @Forumdash yine pancar motoru gibi izliyorlar Biz senle izleyelim en iyisi1x2
Otelci herif insan değil, yapay zekaymış. İlk bölümde onu göstermişler miydi bilmiyorum bu bölüm fark ettim öyleysede
Kristin bir şeyler karıştırıyor bakalım ondan ne çıkacak.
Miriam şovu dediğin kadar varmış @destere bölümün en iyi sahnesiydi diyebilirim
Elliot ile Takeshi'nin aksiyonlu sahneleri de fena değildi, renk katıyor diziye dövüş sahneleri. Yalnız her bölüm birisini araştırmayla geçmez herhalde dizi, o zaman iyice rutinleşir.
3. bölüm yorumu da geldi, ben de pancar motoru taktırdım kendime yetişmem lazım onlara@destere ile @Forumdash yine pancar motoru gibi izliyorlar Biz senle izleyelim en iyisi
@destere @Forumdash