Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

Kompo teorilerini düşünüp ve seven birisi olarak acaba La Casa de Papel'i izledin mi önceden diye içimden geçmedi değil :F:F
eğer netflix yapımı olsaydı ve görünürde bir yere konsaydı kesin izlerdim :) ama sen söyleyincede netflixde sayfalara baktım yoktu görünürde :) hatta orda arama butonunu kullanmak zorunda kaldımki genelde yapmadığıım bir davranıştır :)

S01B01

Dizi genel olarak kesinlikle Blade Runner 2049'dan fazlaca etkilenmişe benziyor. Anlaşilması güç (ilki izlemediğim için) kendisine çeken bir atmosfer. Bu dizi de aynı öyle olmuş. Şuan senaryoda kafama takılan bi kaç soru var, kendimi adapte etmeye çaliştiğim ama dizinin kasvetli ama milenyum sokakları harika bir görsellik katmiş. Ayrıca aksiyon olarak da güzel.
Blade'ye çok benzettiğim sahne, karaktein sokakta kafayı bulması:X Otel sahnesi harikaydı :A
Ben açılışı yaptım @destere @Çiğdem- @MasacRE-

7.5/10

Yarın Punisher ve bunun 1.bölümlerini bakıcam @destere bu sabah bile izleyebilir bunu :A
Ben kurdelayı kestim :X Finish kurdelasını kim keserse artık :A @Harunnn60 Luke cage için şey diyor. Biz zaten bu adamı Jessica da gördük neden onu dizi yaptılar ki diyor. Eee sen şimdi diyorsun Punisher izlicem. Eee soruyorum size bu punisher da Daredevil'da oynadı neden izliyorsunuz :F:F

Ben kurdelayı kestim :X Finish kurdelasını kim keserse artık :A @Harunnn60 Luke cage için şey diyor. Biz zaten bu adamı Jessica da gördük neden onu dizi yaptılar ki diyor. Eee sen şimdi diyorsun Punisher izlicem. Eee soruyorum size bu punisher da Daredevil'da oynadı neden izliyorsunuz :F:F
Aaa pardon 1 demişim 6.bölümünü izlicez ilk 5 izleyip mola vermiştik :A

Supernaturalı ne yaptın bölüm yorumu yaptım izleyince gel çok önemli süprizler var :A

S01B01

Dizi genel olarak kesinlikle Blade Runner 2049'dan fazlaca etkilenmişe benziyor. Anlaşilması güç (ilki izlemediğim için) kendisine çeken bir atmosfer. Bu dizi de aynı öyle olmuş. Şuan senaryoda kafama takılan bi kaç soru var, kendimi adapte etmeye çaliştiğim ama dizinin kasvetli ama milenyum sokakları harika bir görsellik katmiş. Ayrıca aksiyon olarak da güzel.
Blade'ye çok benzettiğim sahne, karaktein sokakta kafayı bulması:X Otel sahnesi harikaydı :A

7.5/10
O blade runneri @destere ben sen beğenmemiştik :F Bu dizide o havadaysa yandık zaten bölümüde hevessiz şekilde yorumlamışsın :A :A :A @Forumdash

valla yedibuçuk iyidir blade runner ne kadar kasvetli olsada merak duygularımı kabartmıştı o açıdan forumdash ın ilk bölüm yorumu ilaç gibi geldi artık diziye gönül rahatlığıyla dalabiliriz :)

valla yedibuçuk iyidir blade runner ne kadar kasvetli olsada merak duygularımı kabartmıştı o açıdan forumdash ın ilk bölüm yorumu ilaç gibi geldi artık diziye gönül rahatlığıyla dalabiliriz :)
Yarın gece yorumumu yaparım :A

Ben kaçıyorum cicili bicili rüyalar sizlere :bhr::bhr::bhr:

Ayol adam TWD başrol oynadı bırak saygıdan izleyelim bir zahmet :F @Çiğdem- :F

MV5BMjQyOTE4NjE0M15BMl5BanBnXkFtZTgwMzcxMzY1NDM@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg

Netflix den yeni bir iddialı dizi daha , 10 bölümü ile yayınlandı .

Konusu : Dizi, fantezi ve bilim kurgu romanları ile bilinen İngiliz yazar Richard K. Morgan'ın 2002 yılında yayınlanmış aynı isimli romanından uyarlanmıştır. 25. yüzyılda geçecek hikaye eğer insan zihni dijitalleştirilse ve ruhlar bir bedenden diğerine transfer edilebilse neler olacağını konu ediniyor. Eskiden yıldızlar arası bir savaşçı olan Takeshi Kovacs 500 yıl boyunca hapis edilir ve istemediği bir geleceğe indirilir. Ölümün modasının geçtiği bu dünyada eğer bir cinayetin gizemini çözebilirse, ona yeni bir yaşam şansı sunulacaktır.

Bu başlık altından yorum görüşlerinizi belirtebilirsiniz .

@Harunnn60 @eskici @Forumdash @MasacRE- @xemrexxx
Bu dizinin konusu güzel geldi bana bende izlerim. inş başlamamışsındır ? :(

Son düzenleme:
Ayol adam TWD başrol oynadı bırak saygıdan izleyelim bir zahmet :F @Çiğdem- :F

Bu dizinin konusu güzel geldi bana bende izlerim. inş başlamamışsındır ? :(
Bi zahmet buna da başla Killing'ten Holder var. Saygı duruşuna geç!!! :X
E sana 100 kere söyledik soğuk deyip durdun şimdi nerden esti izlemek :A Yeni başlıyoruz bizde @Forumdash 1 bölüm izlemiş daha sadece :D
EE hani sen izlememişsin? @destere dün izlerim demişti. @Çiğdem- zaten @destere ayak basmadan foruma adım atmaz olmuş :A Neyse ağirdan alıyorum dizi sizi beklemek için. Sali günü çifter çifter zlerim cuma bitiririm haberiniz olsun uşaklar:X

Bi zahmet buna da başla Killing'ten Holder var. Saygı duruşuna geç!!! :X

EE hani sen izlememişsin? @destere dün izlerim demişti. @Çiğdem- zaten @destere ayak basmadan foruma adım atmaz olmuş :A Neyse ağirdan alıyorum dizi sizi beklemek için. Sali günü çifter çifter zlerim cuma bitiririm haberiniz olsun uşaklar:X
Bugün 1 veya 2 bölüm izleyerek başlangıcı yapacağım :D

1x1. Bölüm

valla idare eder bir dizi başroldeki biraz daha robotumsu değilde insana benzer olsa dahada iyi olacaktı:)
burdada başoğlan takesi denen hergele itici olsada şu kristin denen polis kırması mal kadındanda nefret ettim oyuncular yönünden hayal kırıklığı @Çiğdem- @Forumdash :)
ama konu olarak sevdim diziyi özellikle şu günümüzdeki ssk lı dar gelirlilere uygulanan sistemin bundan yüzlerce yıl sonrada devam ettiğini öğrenince kahkaha attım :) demekki gelişim her zaman tek taraflı kimi deveyi havuduyla götürürken kiminede üçün biri düşüyor :)
miriam bancroft u sevdim öyle içim ısındı kadına :)
7 yaşındaki çocuk ölünce yeni vücut olarak çocuğa ihtiyar bir teyzenin vucudunu vermişlerdi kadın itiraz edincede sizin sigortanız bunu karşılıyor demesinlermi :))kristinin takeshinin peşinde koşturması falan filan çok cıvık sahnelerdi oralar rezalet:)
oteldeki çatışma görüntüleri harikaydı
bundan sonrası bizim baş camış takeshi nin , laurens bancroft un vurulma şeysini araştırırken kötülerle savaşına şahit olacağız

1x1. Bölüm

valla idare eder bir dizi başroldeki biraz daha robotumsu değilde insana benzer olsa dahada iyi olacaktı:)
burdada başoğlan takesi denen hergele itici olsada şu kristin denen polis kırması mal kadındanda nefret ettim oyuncular yönünden hayal kırıklığı @Çiğdem- @Forumdash :)
ama konu olarak sevdim diziyi özellikle şu günümüzdeki ssk lı dar gelirlilere uygulanan sistemin bundan yüzlerce yıl sonrada devam ettiğini öğrenince kahkaha attım :) demekki gelişim her zaman tek taraflı kimi deveyi havuduyla götürürken kiminede üçün biri düşüyor :)
7 yaşındaki çocuk ölünce yeni vücut olarak çocuğa ihtiyar bir teyzenin vucudunu vermişlerdi kadın itiraz edincede sizin sigortanız bunu karşılıyor demesinlermi :))kristinin takeshinin peşinde koşturması falan filan çok cıvık sahnelerdi oralar rezalet:)
bundan sonrası bizim baş camış takeshi nin , laurens bancroft un vurulma şeysini araştırırken kötülerle savaşına şahit olacağız
7 yaşındaki kıza yaşlı vucut verilmesi gerçekten tuhaftı:F Hayır adama 250 yıl ceza verilip payına cillop gibi beden düşüş :F Polis kadında o sahnelerde bişeyler diyordu. İyi vucutları polis servisi kullanıyormuş filan:F

Evet oyunculuklar düşük. Takeshi'nin gerçek versiyonları hele:X Bencoft beyfendi ve karısı bi de yeni bedenli Takeshi'den oyunculuk anlamında bişey beklemiyorum zaten. Bencoft umarım kendini öldürmüştür de deli hallerini izleriz filan :X
Şimdi 2.bölümü izlicem. Pazartesiden sonra çifter gitmeyi düşünüyorum.

S01B01

7.5/10

Bugün 1 veya 2 bölüm izleyerek başlangıcı yapacağım :D

1x1. Bölüm

1.Bölüm evet bu diziyi @MasacRE- değil @Forumdash önermiş bölümü izleyince anladım :A :A :A dizi aksiyonlu güzel gerçi türk dizilerinde aksiyon bağımlısı olarak yabancı dizide fantastik barındırmayan aksiyon dizilerni nedense pek bakmıyordum ama bu dizi aksiyonu diğer bölümlerde sürdürsün sıkılmadan izlerim :Z:Z:Z

Bölümde anlamadım bir şey oldu onuda spoiye yazayım :A
Şimdi bu başrolde olan adam şeye benzemiyormu onun eski bedenini öldüren askere o adamınmı vucudunu vermişler ona onu anlamadım (b)

Bar kavgası güzeldi orada çalışan bıyıklı adamı düşman sanmıstım ama iyi taraftan çıktı :A Ayrıca beni öldüreni bul diyen adamda bu dizideki asıl favorim olucağa benziyor daha fazla rol alırsa diğer bölümler :A

1x1. Bölüm

Miriam sanat eseri gibi bir kadin giyinis tarzini cok begendim:D Ilerleyen bölümlerde kirstini de begenirsin umarim :A