Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

Diziyi izledim sonunda. :F Şimdi ilk 2 bölüm ile evet iyi bir dizi gibi ama potansiyalinin
üstüne çıkabilirdi ama çıkamamışlar gibi geldi bana. :A :A Bir kez daha fazla hayal gücü olabilirdi bazı şeyler bu ekranlar , sanal dünya , beden değişimi filan bunlar iiyi konular ama hani insan gelecek deyince daha ilginç şeyler bekliyor. Kıyafetler, bazı mekanlar @destere 'nin dediği gibi günümüzde geçiyor sanki. :A

Şimdi diziyi izlemeden benim merak ettiğim bir şey vardı @destere malum bilimkurgu filan sevmiyor ya hani hep derdi ben sevmem çünkü gelecek olunca insanlar saçmalıyor :A Uçan arabalar, havada çiftleşen çiftler filan hep derdi :A İlk 2 bölümü izleyince anladım maşallah GOT'u geçmiş dizi. :F Görmediğimiz ne varsa kalmadı. :F Az değilsin destere. :A

Konuya gelirsek anlayamadığım bir yer var.

1x1 - 1x2
Başrolde ki adam beden değiştirmiş 250 yıl sonra geri dönüyor bir cinayeti çözmek için. Peki bu adam önce ki bedeninde çinli abimiz miydi?

Şu ölen sarı genç kızı da merak ediyorum onu bu zengin adamın cinayeti ile ne ilgisi var.

8.0 diyelim

@MasacRE-

zaman gelecek zaman güya ama olaylar günümüzden pek farklı değil icraat aynı mesela şimdi lüks bir arabaya atlayıp kız avına çıkmak nasılsa ordada uçan bir ufoya atlayıp kız kovalıyorsun :)
ayrıca sigara o zamanda yasak mantığa bak sen? oysa yüzyıllar sonra yasakların değil teknolojiyle birlikte zararlı etkilerinin yokedilmesi gerekmezmiydi :)
sen istediğin bedene girebiliyorsun ama sigara yasak! ya ciğerelerin mahfolursa :))

Aaa evet Pazartesiye bitiririz @Harunnn60 ile bunu ve Punisheri izliyoruz yeni diziye Pazartesi bakarız :A :A :A O adam evet @Harunnn60 :A

Aaa bu arada Taht Oyunları gibi değil bu dizi , orada sadece çıplak kalmakla yetinmiyorlar o ayrıntıyı unutmamak lazım şey filmi gibi :A :A :A
godless dizisinden bahsetmiştim size ama sonra vazgeçtim onu ben tek başıma izleyeceğim :) senle @Forumdash a hitap etmiyor western konusu :)
pazartesi başka bir dizi buluruz :)

zaman gelecek zaman güya ama olaylar günümüzden pek farklı değil icraat aynı mesela şimdi lüks bir arabaya atlayıp kız avına çıkmak nasılsa ordada uçan bir ufoya atlayıp kız kovalıyorsun :)
ayrıca sigara o zamanda yasak mantığa bak sen? oysa yüzyıllar sonra yasakların değil teknolojiyle birlikte zararlı etkilerinin yokedilmesi gerekmezmiydi :)
sen istediğin bedene girebiliyorsun ama sigara yasak! ya ciğerelerin mahfolursa :))
Sigara da aynı he ama fark ettin mi gelişim yok :D Şimdi üflemeli makinalı sigaralar var :F
Geleceği çekmek sıkıntılı işte herkesin hayal gücü farklı :)

Diziyi izledim sonunda. :F Şimdi ilk 2 bölüm ile evet iyi bir dizi gibi ama potansiyalinin
üstüne çıkabilirdi ama çıkamamışlar gibi geldi bana. :A :A Bir kez daha fazla hayal gücü olabilirdi bazı şeyler bu ekranlar , sanal dünya , beden değişimi filan bunlar iiyi konular ama hani insan gelecek deyince daha ilginç şeyler bekliyor. Kıyafetler, bazı mekanlar @destere 'nin dediği gibi günümüzde geçiyor sanki. :A

Şimdi diziyi izlemeden benim merak ettiğim bir şey vardı @destere malum bilimkurgu filan sevmiyor ya hani hep derdi ben sevmem çünkü gelecek olunca insanlar saçmalıyor :A Uçan arabalar, havada çiftleşen çiftler filan hep derdi :A İlk 2 bölümü izleyince anladım maşallah GOT'u geçmiş dizi. :F Görmediğimiz ne varsa kalmadı. :F Az değilsin destere. :A

Konuya gelirsek anlayamadığım bir yer var.

1x1 - 1x2
Başrolde ki adam beden değiştirmiş 250 yıl sonra geri dönüyor bir cinayeti çözmek için. Peki bu adam önce ki bedeninde çinli abimiz miydi?

Şu ölen sarı genç kızı da merak ediyorum onu bu zengin adamın cinayeti ile ne ilgisi var.

8.0 diyelim

@MasacRE-
Holder'ın rolü nasıl sence oynaya bilmiş mi?

godless dizisinden bahsetmiştim size ama sonra vazgeçtim onu ben tek başıma izleyeceğim :) senle @Forumdash a hitap etmiyor western konusu :)
Jessica başlayana kadar araya sıkıştırırım sorun yok ben de:X Sen yoksa dayanamayp başladın mı:A

İşte Polis rolü filan bu şekilde gitsin iyi gibi tercih zaten bir önceki projesinden robot mu ne olmuştu buna benzer roller buluyor :A @destere
holderi burdada sevmedim nefret ettim :) killingde sarah sayesinde bu camış oğlana katlanıyorduk burda hiç çekilmiyor :)

Robocop evet :A

Aaa @destere soruma cvp vermedi :A Anlat bakalım nedne sevdin bu diziyi :A Var sende bir şey :A
neden sevdiğimi her bölüm daha iyi anlayacaksın:) burda miriam var burda beğenmediğim ama daha sonra içini beğendiğim kristin var ilerde içi açılacak bir rei var yani varda var :)

Yalan :T:

Hem bunlar izlemez diyip hemen başladın mı? Hatta güne bile sözleştiğimiz halde?
valla dayanamadım :) western temalı dizilere rastlamak çok zor adeta samanlıkta iğne arıyoruz buluncada daldım öyle bu gece dördüncü bölümde biter beşe kürek sallarız :)

Seside çok kalın ve puslu :A Sigara içiyor baya sanırım :A @Forumdash
sen bir soru sormuşsın konuyu anlatırken bu kova eski çinlinin yerine geçenmidir diye aynı soruyu @Çiğdem- de sormuştu:) evet bu kova camışı eski çinlinin ta kendisi 250 yıl sonra daha bir camış beden bulmuş kendine :)

valla dayanamadım :) western temalı dizilere rastlamak çok zor adeta samanlıkta iğne arıyoruz buluncada daldım öyle bu gece dördüncü bölümde biter beşe kürek sallarız :)
İyi de sözleşmiştik forumdan cıkmadan :T: Sen günde kaç bölüm dizi izliyorsun böyle? Bildiğin bir dizi bitirmişsin:/ @Çiğdem-

sen bir soru sormuşsın konuyu anlatırken bu kova eski çinlinin yerine geçenmidir diye aynı soruyu @Çiğdem- de sormuştu:) evet bu kova camışı eski çinlinin ta kendisi 250 yıl sonra daha bir camış beden bulmuş kendine :)
Heh Allah razı olsun cevapladın :A Bu son 2 gündür daha iyi bi oldun sen hayret :A

İyi de sözleşmiştik forumdan cıkmadan :T: Sen günde kaç bölüm dizi izliyorsun böyle? Bildiğin bir dizi bitirmişsin:/ @Çiğdem-
bugün boş zamanım çoktu dibine kadar değerlendireyim dedim:) her zaman böyle olmuyor ama bu dizi tabiki pazartesiye kadar çoktan bitmiş olur :)

Heh Allah razı olsun cevapladın :A Bu son 2 gündür daha iyi bi oldun sen hayret :A

bugün ilk kez geç saati beklemeden foruma girme imkanım oldu ama forum çok ağır yine? bir mesaj yazmak için bile çok büyük bir efor harcamak lazım:) demin yukarda yazdığım mesajda bekledi bekledi kaydedilmeden kayboldu :)) tekrar aynı mesajı yazacak enerjiyi kendimde göremiyorum bakalım bu mesaj nereye uçacak :)
foruma girdiğime pişman oldum en iyisi standart saatimi beklemek ben çıkıyorum :)

bugün boş zamanım çoktu dibine kadar değerlendireyim dedim:) her zaman böyle olmuyor ama bu dizi tabiki pazartesiye kadar çoktan bitmiş olur :)

ve ilk bölümü izledim godless ın tam bana göre muhteşem bir western bu dizi için konu başlığı açılmasına gerek yokmuş @Forumdash forum geneline hitap etmiyor o yüzden konusu açılmasa daha iyi olur :) seninde zaten westernle aran yok biz pazartesi başka bir dizi buruz ben sen @Çiğdem- lik şöyle fantazik bişey :) godless ı bana emanet edin :)pazartesiye kadar ben bunu bitiririm
Sabah bakmişsin şimdi gördüm postu :X Belki ilerde hit olacaktı Casa de papel gibi ne biliyorsun :X Sonuçta Netflix dizisiydi. AMC'deki gibi olmazdi. (o dziyi hatırladın mı? bitirmişmiydin?)

Sabah bakmişsin şimdi gördüm postu :X Belki ilerde hit olacaktı Casa de papel gibi ne biliyorsun :X Sonuçta Netflix dizisiydi. AMC'deki gibi olmazdi. (o dziyi hatırladın mı? bitirmişmiydin?)
senin o mesaja cevapta verdim ama mesajı görmemişsin tabi :)
evet bahsettiğin wheels Hell on Wheels ve harika bir diziydi ve beni yalnız bıraktı tüm forum tüm sezonları tek başıma izlemiştim :) Godless dizisindede aynı şey başıma gelecek diye aslında birazda o yüzden toplu izlemekten vazgeçtim kendi yağımda kavrulacapğım western dizilerinde :)
@Harunnn60 hainide AMC deki tüm dizilere merak saldığı halde hell on wheels i izlememişti:) westernin bu kadar dışlandığı bir forumu ateşe vermek lazım:) ama önce tabiki hogatham @Çiğdem- i forumdan çıkardıktan sonra yakacağım :)

bu arada goodless muhteşem gidiyor çatlayın patlayın :)

Ben de onu dedim @Çiğdem- e sen yokken ben vardım diye :X Harunnn60 bana alınmaz, ilgisizliğimi başıma kakmaz diye :bhr:

İşte Polis rolü filan bu şekilde gitsin iyi gibi tercih zaten bir önceki projesinden robot mu ne olmuştu buna benzer roller buluyor :A @destere
Nereye kakmıyor ayoll oğlan bir soyunup forumda koşmadığı kaldı benle ilgilenmiyor @Forumdash @destere diye sayıklıyor hergün :A :A :A

geç uyarıda bulundun gaga çoktan tumanı çıkarmış sokaklarda oynaşıyor :)
%C3%A7%C4%B1plak-direnen-adam_462212_m.jpg