Diziyi izledim sonunda. Şimdi ilk 2 bölüm ile evet iyi bir dizi gibi ama potansiyalinin
üstüne çıkabilirdi ama çıkamamışlar gibi geldi bana. Bir kez daha fazla hayal gücü olabilirdi bazı şeyler bu ekranlar , sanal dünya , beden değişimi filan bunlar iiyi konular ama hani insan gelecek deyince daha ilginç şeyler bekliyor. Kıyafetler, bazı mekanlar @destere 'nin dediği gibi günümüzde geçiyor sanki.
Şimdi diziyi izlemeden benim merak ettiğim bir şey vardı @destere malum bilimkurgu filan sevmiyor ya hani hep derdi ben sevmem çünkü gelecek olunca insanlar saçmalıyor Uçan arabalar, havada çiftleşen çiftler filan hep derdi İlk 2 bölümü izleyince anladım maşallah GOT'u geçmiş dizi. Görmediğimiz ne varsa kalmadı. Az değilsin destere.
Konuya gelirsek anlayamadığım bir yer var.
1x1 - 1x2
Başrolde ki adam beden değiştirmiş 250 yıl sonra geri dönüyor bir cinayeti çözmek için. Peki bu adam önce ki bedeninde çinli abimiz miydi?
Şu ölen sarı genç kızı da merak ediyorum onu bu zengin adamın cinayeti ile ne ilgisi var.
8.0 diyelim
@MasacRE-
zaman gelecek zaman güya ama olaylar günümüzden pek farklı değil icraat aynı mesela şimdi lüks bir arabaya atlayıp kız avına çıkmak nasılsa ordada uçan bir ufoya atlayıp kız kovalıyorsun
ayrıca sigara o zamanda yasak mantığa bak sen? oysa yüzyıllar sonra yasakların değil teknolojiyle birlikte zararlı etkilerinin yokedilmesi gerekmezmiydi
sen istediğin bedene girebiliyorsun ama sigara yasak! ya ciğerelerin mahfolursa )
godless dizisinden bahsetmiştim size ama sonra vazgeçtim onu ben tek başıma izleyeceğim senle @Forumdash a hitap etmiyor western konusuAaa evet Pazartesiye bitiririz @Harunnn60 ile bunu ve Punisheri izliyoruz yeni diziye Pazartesi bakarız O adam evet @Harunnn60
Aaa bu arada Taht Oyunları gibi değil bu dizi , orada sadece çıplak kalmakla yetinmiyorlar o ayrıntıyı unutmamak lazım şey filmi gibi
pazartesi başka bir dizi buluruz