Aaa onu izlemedinmi sen 😱 Onuda izle tabi cnm kurgusu inanılmazdı ama baya beynin yanacakDark'ı da izlemeyi düşünüyorum
Aaa onu izlemedinmi sen 😱 Onuda izle tabi cnm kurgusu inanılmazdı ama baya beynin yanacakDark'ı da izlemeyi düşünüyorum
Ama hala cevap alamadım Çünkü UTC'yi biz çekiyoruz Yangin sahnesindeki derinlik beni çok etkiledi gerçektenNetflix olunca insan derin bir şey bekliyor Daredevil ve Jessisa Jones gayet derin karaketerleri ? yani insan isteyince yapıyormuş.
UTC bu diziye bin çeker. @Çiğdem- in hiç tarzı olmamasına rağmen 3 bölüm izledi düşün yani
Ne zaman hayır geldi ki bunlardan cnm bana
Bade İşçil hastalanmış o yüzden öyle bir şey çekmişler geçiş bölümü gibi bir şey oldu o bölüm O karakterin o bölüm dizide önemli bir şeye etki etmesi lazımdı olmayınca senaristlerde bağımsız hikayeye katkısı olmayan bölüm çekelim demişlerAma hala cevap alamadım Çünkü UTC'yi biz çekiyoruz Yangin sahnesindeki derinlik beni çok etkiledi gerçekten
Drama bekleme yani bu diziden Bekleyeceksen tadımlıklık ilerde var Ama ben o bölüm bayıldım1x3
Son sahneleri heyecanlıydı sadece
Dövüş olayı güzeldi. Adam anlamış karısı ile yattıığını. O dövüş sahneleri olayı iyiydi şöyle aksiyonlar güzel gidiyor.
Sarışın kadının içine kızı girmiş. Peki gerçekten sarışın kadın var mı yoksa bizim başrolde ki herif kızı ile mi sevişti??????
Sonda yine birileri bizimkini aldı götürdü kim acaba merak ettim.
7.5
@destere @Çiğdem- @MasacRE- @Forumdash
10.Bölüme geldik Punisherde şu dizi kadar dövüş sahnesi yapamadılar1x3
Dövüş olayı güzeldi. Adam anlamış karısı ile yattıığını. O dövüş sahneleri olayı iyiydi şöyle aksiyonlar güzel gidiyor.
Sarışın kadının içine kızı girmiş. Peki gerçekten sarışın kadın var mı yoksa bizim başrolde ki herif kızı ile mi sevişti??????
7.5
Bade İşçil hastalanmış o yüzden öyle bir şey çekmişler geçiş bölümü gibi bir şey oldu o bölüm O karakterin o bölüm dizide önemli bir şeye etki etmesi lazımdı olmayınca senaristlerde bağımsız hikayeye katkısı olmayan bölüm çekelim demişler
Ama sen başlasa ilk 14 bölüm yabancı dizi tarzında Heyecan hat safada sen beni dinle
Sorma canım ama sende ayıla bayıla izlemiyorsun bu diziyi de fark ettim seni de Hatır gönül gidiyorsun benim gibi10.Bölüme geldik Punisherde şu dizi kadar dövüş sahnesi yapamadılar
İzledim ilk 2 bölüm ama yazın izlerim diye bıraktım. Yedekte duruyor Ne olursa olsun çok kötüydü o sahneler Demek çocukları için değil. Bade İşcil yuzunden ne saçma şeyler çekiyoruzun şoklarıydı demek1x3
7.5
Bade İşçil hastalanmış o yüzden öyle bir şey çekmişler geçiş bölümü gibi bir şey oldu o bölüm O karakterin o bölüm dizide önemli bir şeye etki etmesi lazımdı olmayınca senaristlerde bağımsız hikayeye katkısı olmayan bölüm çekelim demişler
Ama sen başlasa ilk 14 bölüm yabancı dizi tarzında Heyecan hat safada sen beni dinle
Evet kötüydü bence ama ben sıkılmıyorum izlerken 16.bölümde iyiydi aslında. Sen güncel izslesen tartışırdık niye eksik kalıyorsun bizden anlamadım Yaza maza bırakma izle işteİzledim ilk 2 bölüm ama yazın izlerim diye bıraktım. Yedekte duruyor Ne olursa olsun çok kötüydü o sahneler Demek çocukları için değil. Bade İşcil yuzunden ne saçma şeyler çekiyoruzun şoklarıydı demek
Sen KADIN dizisini izliyormusun? Bi Dorukcum var. O yangın sahnesindeki oyunculuklara bedel Yazın izlicem işte. Kendin de diyorsun yabancı dizi gibi Netflix gibi 40dk'ya böle böle izlicemEvet kötüydü bence ama ben sıkılmıyorum izlerken 16.bölümde iyiydi aslında. Sen güncel izslesen tartışırdık niye eksik kalıyorsun bizden anlamadım Yaza maza bırakma izle işte
Annem izliyor arada bakıyorum Ben ağır drama sevmiyorum dozunda drama olacak @Çiğdem-Sen KADIN dizisini izliyormusun? Bi Dorukcum var. O yangın sahnesindeki oyunculuklara bedel Yazın izlicem işte. Kendin de diyorsun yabancı dizi gibi Netflix gibi 40dk'ya böle böle izlicem
Anne'ye selam olsunAnnem izliyor arada bakıyorum Ben ağır drama sevmiyorum dozunda drama olacak @Çiğdem-
Salı Survivor-EDHO-KADIN-UTC var ? Emin misin 😱😳@Yiğitt Kenan Salıya geliyor diyordu ecünnü kadın dizilerine prim verilmez artık Kenan ile Eşkiyam götürür
Pazartesi dışında olsunda yeter ki Pazartesi olmasın Yiğit Salı diyordu ama belli olmazSalı Survivor-EDHO-KADIN-UTC var ? Emin misin 😱😳
Onedio'da da Salı yada Çarşamba demişler@Yiğitt Kenan Salıya geliyor diyordu ecünnü kadın dizilerine prim verilmez artık Kenan ile Eşkiyam götürür
Çarşambaya 2 ayrı dizi 20 kitleleri var . Kenanda oraya 20 kitleyle gelirse Türkiye değil Dünyanın her ülkesi Türk dizisi izliyor demektir @Harunnn60Onedio'da da Salı yada Çarşamba demişler
Sen de inanmıyorsun Dirilişin reytingine dimi @Harunnn60Çarşambaya 2 ayrı dizi 20 kitleleri var . Kenanda oraya 20 kitleyle gelirse Türkiye değil Dünyanın her ülkesi Türk dizisi izliyor demektir @Harunnn60
O senin sahtekarliğin o zamanKaradeniz inandırıcı gelmiyor bana
Aynı günde 2 ayrı dizinin 20 kitlesi olmaz Karadenizi bariz şişirmişlerO senin sahtekarliğin o zaman