Yetişirim yarın sanaDün ilk 3 bölüm izledim yorum yapacam dedin bende seni bekledim ayoll daha yeni izliyorsun @destere @Forumdash
Yetişirim yarın sanaDün ilk 3 bölüm izledim yorum yapacam dedin bende seni bekledim ayoll daha yeni izliyorsun @destere @Forumdash
6.Bölümü Cuma izlerim yarın ilk 5 bölümü hallet cnm @destere @Forumdash bitirmişler gibi bir şey zatenYetişirim yarın sana
Hayır onlara niye yetişmeye çalışıyorsun Şunları şımartma6.Bölümü Cuma izlerim yarın ilk 5 bölümü hallet cnm @destere @Forumdash bitirmişler gibi bir şey zaten
Birlikte başladık ama onlar hemen pancar motoru gibi gitmişler Yetişte Punisherle birlikte bunuda izlerizHayır onlara niye yetişmeye çalışıyorsun Şunları şımartma
Klasik egoları yüksek işte bunların illa arkamızdan koşun gelin diyeceklerBirlikte başladık ama onlar hemen pancar motoru gibi gitmişler Yetişte Punisherle birlikte bunuda izleriz
Daha geçenlerde @destere bizi başından savıyor diye ağlıyordun omzumda Şimdi sen bizi terk ettin. Koltuk bomboş!!! Hem de kim için terk ettin? He kim için? Saat başı trip atan @Harunnn60 için6.Bölümü Cuma izlerim yarın ilk 5 bölümü hallet cnm @destere @Forumdash bitirmişler gibi bir şey zaten
Bu kız ne kadar görselci olmuş oysaki iç gzelliğe de bakmak gerek. Ama sana dedim iç güzelliği gördüğün an uzaktan cekim yap diye amasen ne anlarsın sempatik yönlerinden hogatha biz @Forumdash la kristinin her santimetrekaresini ayrıntısıyla inceliyoruz sempatikliği içinde saklı kadının
Aaa size zaten yetişemicektim @destere 9.Bölüm diyor zaten dizi 10 bölümlük Yani siz bitirmişsinizDaha geçenlerde @destere bizi başından savıyor diye ağlıyordun omzumda Şimdi sen bizi terk ettin. Koltuk bomboş!!! Hem de kim için terk ettin? He kim için? Saat başı trip atan @Harunnn60 için
Ahh sen benim kıymetimi bilsen ama neredeeeDaha geçenlerde @destere bizi başından savıyor diye ağlıyordun omzumda Şimdi sen bizi terk ettin. Koltuk bomboş!!! Hem de kim için terk ettin? He kim için? Saat başı trip atan @Harunnn60 için
Bu kız ne kadar görselci olmuş oysaki iç gzelliğe de bakmak gerek. Ama sana dedim iç güzelliği gördüğün an uzaktan cekim yap diye ama
Sağol canım böyle arada hızır gibi yetişiyorsunAaa size zaten yetişemicektim @destere 9.Bölüm diyor zaten dizi 10 bölümlük Yani siz bitirmişsiniz
Hem @Harunnn60 a değer onunla yakın ilgilenicem bu aralar kendini dağa bayıra vurma dönemlerinden geçiyor oyüzden boş bırakmamak lazım
@Forumdash da Bilerekmi yapıyor ne sen kayışları koparıp gitmen için vlla ne kadar düşmanın var ayollAhh sen benim kıymetimi bilsen ama neredeee
Sağol canım böyle arada hızır gibi yetişiyorsun
Fark ettin dimi Destoş 1 bu 2@Forumdash da Bilerekmi yapıyor ne sen kayışları koparıp gitmen için vlla ne kadar düşmanın var ayoll
Bizde dağa bayıra kaçarsak görürsünAaa size zaten yetişemicektim @destere 9.Bölüm diyor zaten dizi 10 bölümlük Yani siz bitirmişsiniz
Hem @Harunnn60 a değer onunla yakın ilgilenicem bu aralar kendini dağa bayıra vurma dönemlerinden geçiyor oyüzden boş bırakmamak lazım
@Çiğdem- kıymetini biliyor da noldu? Kıyametini yaşiyor Siz öne geçtiniz derken sana sitem ediyor. Hep laf sokuyor ama sen duruma uyanamıyorsun kiAhh sen benim kıymetimi bilsen ama neredeee
Sağol canım böyle arada hızır gibi yetişiyorsun
Senden önce ben vardım @Harunnn60 son zamanlarda değişkenlik gösterdiği için vazgeçtim ilgilenmekten@Forumdash da Bilerekmi yapıyor ne sen kayışları koparıp gitmen için vlla ne kadar düşmanın var ayoll
Bizde dağa bayıra kaçarsak görürsün
@Çiğdem- kıymetini biliyor da noldu? Kıyametini yaşiyor Siz öne geçtiniz derken sana sitem ediyor. Hep laf sokuyor ama sen duruma uyanamıyorsun ki
Senden önce ben vardım @Harunnn60 son zamanlarda değişkenlik gösterdiği için vazgeçtim ilgilenmekten
@Harunnn60 a İlgimi kesmem ben dost kötü günde belli olur siz oğlanı zor gününde terk ediyorsunuz Birde pişkin pişkin anlatıyon ayollFark ettin dimi Destoş 1 bu 2
Tek sana güveniyorum burada@Harunnn60 a İlgimi kesmem ben dost kötü günde belli olur siz oğlanı zor gününde terk ediyorsunuz Birde pişkin pişkin anlatıyon ayoll
Zor günde değil ki Sana naz yapıyor. Hani bi türk filmi vardı. Adile Naşit bi kızını çok seviyordu. Hep yalandan hasta oluyordu. Kız yalandan öksürüyor Adile Naşit de kıza ballı ekmek filan veriyordu ADı neydi o filmin. O görüntüyü bul ve paylaş ki herkes grsün gerçek yüzünü@Harunnn60 a İlgimi kesmem ben dost kötü günde belli olur siz oğlanı zor gününde terk ediyorsunuz Birde pişkin pişkin anlatıyon ayoll
Tek sana güveniyorum burada
Hahaha @Forumdash Bilerek naz yapıyon diyor @Harunnn60Zor günde değil ki Sana naz yapıyor. Hani bi türk filmi vardı. Adile Naşit bi kızını çok seviyordu. Hep yalandan hasta oluyordu. Kız yalandan öksürüyor Adile Naşit de kıza ballı ekmek filan veriyordu ADı neydi o filmin. O görüntüyü bul ve paylaş ki herkes grsün gerçek yüzünü
Şu lafı bile @Harunnn60 'a sorduysan bana inanıyorsun demektirHahaha @Forumdash Bilerek naz yapıyon diyor @Harunnn60
Seni @Harunnn60 a yönlendiriyorum daha doğrusuŞu lafı bile @Harunnn60 'a sorduysan bana inanıyorsun demektir
Niye sevgi bellirtmek zorundayız @Harunnn60Seni @Harunnn60 a yönlendiriyorum daha doğrusu
Vlla ben kıyamam bu sıkıntılı durumlarında Harunun yanında olmak lazım sizde ilgili olun sevdiğinizi belli edin özellikle @destere