görümcem @mrt-06 yakın zamanda aramızda olur fazla arayı uzatacağını sanmamAhh ahh Bully yok Atacan yok çocuklarla uğraşıp kaçırdın
görümcem @mrt-06 yakın zamanda aramızda olur fazla arayı uzatacağını sanmamAhh ahh Bully yok Atacan yok çocuklarla uğraşıp kaçırdın
Ama geldiğinde sen olmucan yazın gelecekgörümcem @mrt-06 yakın zamanda aramızda olur fazla arayı uzatacağını sanmam
olsun zaten hiç anlaşamıyorduk görümcemle ben gelmedende tekrar gitse muhteşem olurdu )Ama geldiğinde sen olmucan yazın gelecek
Bir gün geldiğinde benide bulamıcan gidip duruyorsun görücen bir gün
noldu la öyle veda eder gibi
neyse yani hakkın geçtiyse bize haram olsun helal etmiyoruz daha bir tane sarışınlı konu açmadan kayboluyorsun böyle bir ihanet asla unutulmaz
senden hayır yok ben paylaşayım petrayı bari )5 puanlık cezam var. Bugün yine birileriyle tartıştım hadi hayırlısı..
Kalırsam özelden yollarım valla. Sarışın çok seç beğen al. Ama haram ettiysen nah görürsün, hain seni
Aa bu kız doğu-batı sentezi geçirmiş. Türk mü bu?senden hayır yok ben paylaşayım petrayı bari )
ne alaka la alman bu tabi bizim türkülere merak sarmış tatlı tatlı söylüyor işteAa bu kız doğu-batı sentezi geçirmiş. Türk mü bu?
neyse yani hakkın geçtiyse bize haram olsun helal etmiyoruz daha bir tane sarışınlı konu açmadan kayboluyorsun böyle bir ihanet asla unutulmaz
Doğu yine gitti onun yanına gitmek isteyebilir @kerem yalnız bırakmamak için
Hiç almayayım o en beteriDoğu yine gitti onun yanına gitmek isteyebilir @kerem yalnız bırakmamak için
@destere Gibi ol ayoll 1 defa banlanmış kendi kendini şikayet etmiş @ForumdashHiç almayayım o en beteri
Ben burdan memnunum
Woaww, karizma yapmış @destere@destere Gibi ol ayoll 1 defa banlanmış kendi kendini şikayet etmiş @Forumdash
forum tarihinde ilklere hep imza atmışımdır@destere Gibi ol ayoll 1 defa banlanmış kendi kendini şikayet etmiş @Forumdash
@xemrexxx topacı en canlı şahididir olayınWoaww, karizma yapmış @destere
Gerçekten de öyle birşey oldu mu
forum tarihinde ilklere hep imza atmışımdır
o zamanlar ceza sınırını tamamlamak için neler çekmiştim bir türlü yüksek ceza vermiyorlardı kıyamıyorlardı )
@xemrexxx topacı en canlı şahididir olayın
Bu zaten her yıl 5-6 ay ara veriyor ama eskiden şuankı gibi zeki değildi sanırım ara vermek için kendini banlatmış .FWoaww, karizma yapmış @destere
Gerçekten de öyle birşey oldu mu
Bu zaten her yıl 5-6 ay ara veriyor ama eskiden şuankı gibi zeki değildi sanırım ara vermek için kendini banlatmış .F
Şimdi ben gidiyorum son baharda görüşürüz diyip gidiyor
forum tarihinde ilklere hep imza atmışımdır
o zamanlar ceza sınırını tamamlamak için neler çekmiştim bir türlü yüksek ceza vermiyorlardı kıyamıyorlardı )
@xemrexxx topacı en canlı şahididir olayın
demin hanı sen çiftçi kızları paylaşmıştın yaNasıl bir manyaksa artık
Gidip napiyor ki bu Selim
Nasıl bir manyaksa artık
Gidip napiyor ki bu Selim
@pompy e Göre Lübnana gidiyormuşdemin hanı sen çiftçi kızları paylaşmıştın ya
işte onlarla ortak pancara giriyoruz pancar yetiştiriyoruz tarlada
Hee ben paylaşmıştım öyle mi seni gidi seni fok Sadece pancar yetiştiriyorsunuz demek. O kadar. Anladımdemin hanı sen çiftçi kızları paylaşmıştın ya
işte onlarla ortak pancara giriyoruz pancar yetiştiriyoruz tarlada
aynen maksat ülke ekonomisinin pancar rekoltesini arttırmakHee ben paylaşmıştım öyle mi seni gidi seni fok Sadece pancar yetiştiriyorsunuz demek. O kadar. Anladım
lübnanadada var pancarlar o gün şarkı paylaşmıştım ya )@pompy e Göre Lübnana gidiyormuş