Çiğdem'in Soyu Nereye Dayanıyor?

noldu la öyle veda eder gibi :)
neyse yani hakkın geçtiyse bize haram olsun helal etmiyoruz :)daha bir tane sarışınlı konu açmadan kayboluyorsun böyle bir ihanet asla unutulmaz :)

5 puanlık cezam var. Bugün yine birileriyle tartıştım hadi hayırlısı..

Kalırsam özelden yollarım valla. Sarışın çok seç beğen al. Ama haram ettiysen nah görürsün, hain seni :A

5 puanlık cezam var. Bugün yine birileriyle tartıştım hadi hayırlısı..

Kalırsam özelden yollarım valla. Sarışın çok seç beğen al. Ama haram ettiysen nah görürsün, hain seni :A
senden hayır yok ben paylaşayım petrayı bari :))

forum tarihinde ilklere hep imza atmışımdır :)
o zamanlar ceza sınırını tamamlamak için neler çekmiştim bir türlü yüksek ceza vermiyorlardı kıyamıyorlardı :))

@xemrexxx topacı en canlı şahididir olayın :)
Woaww, karizma yapmış @destere
Gerçekten de öyle birşey oldu mu :A:A
Bu zaten her yıl 5-6 ay ara veriyor ama eskiden şuankı gibi zeki değildi sanırım ara vermek için kendini banlatmış .F :F :F

Şimdi ben gidiyorum son baharda görüşürüz diyip gidiyor :A

Bu zaten her yıl 5-6 ay ara veriyor ama eskiden şuankı gibi zeki değildi sanırım ara vermek için kendini banlatmış .F :F :F

Şimdi ben gidiyorum son baharda görüşürüz diyip gidiyor :A
forum tarihinde ilklere hep imza atmışımdır :)
o zamanlar ceza sınırını tamamlamak için neler çekmiştim bir türlü yüksek ceza vermiyorlardı kıyamıyorlardı :))

@xemrexxx topacı en canlı şahididir olayın :)

Nasıl bir manyaksa artık :A
Gidip napiyor ki bu Selim:A:A

demin hanı sen çiftçi kızları paylaşmıştın ya :)
işte onlarla ortak pancara giriyoruz pancar yetiştiriyoruz tarlada :)
Hee ben paylaşmıştım öyle mi seni gidi seni fok :A:A Sadece pancar yetiştiriyorsunuz demek. O kadar. Anladım :A

Son düzenleme:
Hee ben paylaşmıştım öyle mi seni gidi seni fok :A:A Sadece pancar yetiştiriyorsunuz demek. O kadar. Anladım :A
aynen maksat ülke ekonomisinin pancar rekoltesini arttırmak :)
bu arada rekolte nedir diye bilmiyorsundur ordan nasıl bileceksin? dekolteyle karıştırırsın şimdi :)
rekolte : Tarımda bir yılda derlenen ürünlerin bütünü :) türk dil kurumu öyle diyor :)

@pompy e Göre Lübnana gidiyormuş :F :F :F
lübnanadada var pancarlar:) o gün şarkı paylaşmıştım ya :))