omzunun üstünde bir kafan olduğuna dua et benceSen etiketleyip haber vermesen ruhum bile duymayacak rahatça günümü tamamlamış olacaktım emre artık etiketlemiyor bizi malum
omzunun üstünde bir kafan olduğuna dua et benceSen etiketleyip haber vermesen ruhum bile duymayacak rahatça günümü tamamlamış olacaktım emre artık etiketlemiyor bizi malum
Yüz verirsen olacağı bu @xemrexxx
Sen etiketleyip haber vermesen ruhum bile duymayacak rahatça günümü tamamlamış olacaktım emre artık etiketlemiyor bizi malum
omzunun üstünde bir kafan olduğuna dua et bence
Öff @Çiğdem- yine başıma bela ettin melunu
Hahah Aaa ne güzel @gözlemci Allahın sevgili kuluymuşsun @xemrexxx den kurtulmuşsun @eskici Sende oğlanın arkasından saydırıyorsun saydırıyorsun geldiğinde yüzüne gülüyorsundemek öyle
Saldırmıyorsun zaten saydırıyorsun fark var 2 kelime arasında ayollBen olanları söylüyorum sadece saydırdığım falan yok
Yanlış yazmıştım düzenledimSaldırmıyorsun zaten saydırıyorsun fark var 2 kelime arasında ayoll
Aaa neyse ki bu haftayıda savuşturduk gelecek hafta sonuna kadar rahatızYanlış yazmıştım düzenledim
Rahat rahat kafa dinleyelim birazAaa neyse ki bu haftayıda savuşturduk gelecek hafta sonuna kadar rahatız
Eskiden her gün çekiyorduk bunu Şimdi yeni üyeler yanı son 1.5 yılda falan aktif olanlar çok şanslılarRahat rahat kafa dinleyelim biraz
Cefasını biz çektik sefasını onlar sürüyorlar yapacak bir şey yokEskiden her gün çekiyorduk bunu Şimdi yeni üyeler yanı son 1.5 yılda falan aktif olanlar çok şanslılar