omzunun üstünde bir kafan olduğuna dua et benceSen etiketleyip haber vermesen ruhum bile duymayacak rahatça günümü tamamlamış olacaktım![]()
emre artık etiketlemiyor bizi malum
![]()
![]()
omzunun üstünde bir kafan olduğuna dua et benceSen etiketleyip haber vermesen ruhum bile duymayacak rahatça günümü tamamlamış olacaktım![]()
![]()
![]()
Sen etiketleyip haber vermesen ruhum bile duymayacak rahatça günümü tamamlamış olacaktım![]()
![]()
![]()
omzunun üstünde bir kafan olduğuna dua et bence![]()
Hahah Aaa ne güzel @gözlemci Allahın sevgili kuluymuşsun @xemrexxx den kurtulmuşsundemek öyle
![]()
Saldırmıyorsun zaten saydırıyorsun fark var 2 kelime arasında ayollBen olanları söylüyorum sadece saydırdığım falan yok![]()
![]()
Yanlış yazmıştım düzenledimSaldırmıyorsun zaten saydırıyorsun fark var 2 kelime arasında ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa neyse ki bu haftayıda savuşturduk gelecek hafta sonuna kadar rahatızYanlış yazmıştım düzenledim![]()
![]()
Rahat rahat kafa dinleyelim birazAaa neyse ki bu haftayıda savuşturduk gelecek hafta sonuna kadar rahatız![]()
Eskiden her gün çekiyorduk bunuRahat rahat kafa dinleyelim biraz![]()
![]()
Cefasını biz çektik sefasını onlar sürüyorlar yapacak bir şey yokEskiden her gün çekiyorduk bunuŞimdi yeni üyeler yanı son 1.5 yılda falan aktif olanlar çok şanslılar
![]()
![]()
![]()