Çiğdem senin yardakçın olurum valla Sırf @destere kadın yokluğuna düşüp taşa dağa evlenme teklifi etsin diye ecünnüleri sana getirirm
Artık mesajlarımı alıntılamıyor uğraşamıyor bizimle Ne yapacak o hiçbirşey yapmadı Geçen sefer yaptığına sayıyoruz
Ne güzel işte darısı @destere ile benimde başıma Bizi görüp halinize şükredin ayollArtık mesajlarımı alıntılamıyor uğraşamıyor bizimle Ne yapacak o hiçbirşey yapmadı Geçen sefer yaptığına sayıyoruz
Haaha ecünnü kategorisine tv oyuncusu şarkıcı olman gerekiyor girebilmen için
Görüyor musunuz kızları çekemeyen @Çiğdem- @vadikızı ve @Dosi 'yi küçümsemeye başlamış. Dizilerde senden ultra kötü bir ecünnü karakteri olur, Selimiye Koçovalı seni
Sen yeni oldun için yeni yeni öğrenicen @gözlemci bilir ben tvdeki kadınları nekadar eleştiriyorsam sokaktakı kızlarımızı oakdar savunan birisiyim ölene kadar savasım bu yönde olacak kızıma bayrağı bırakıcam hatta
Kıskanıyorum desene sen ona Hem sende ünlü olursan o zaman naparsın, bülent ersoy gibi herkesle polemiğe mi girersinSen yeni oldun için yeni yeni öğrenicen @gözlemci bilir ben tvdeki kadınları nekadar eleştiriyorsam sokaktakı kızlarımızı oakdar savunan birisiyim ölene kadar savasım bu yönde olacak kızıma bayrağı bırakıcam hatta
Hahah hayırrr kıskanmak değil şimdi tvde bir kadın oyuncu düşün Serenay mesala fizik 0 yüzü çirkin oyunculukta yok ama bir abartılıyor bir abartılıyor ben hayatımı verdim bu savaşa baş ecünnülerden birisidir @gözlemciKıskanıyorum desene sen ona Hem sende ünlü olursan o zaman naparsın, bülent ersoy gibi herkesle polemiğe mi girersin
Kesin öyle Serenay'ın fizik 0 hatta matematiği de 0Hahah hayırrr kıskanmak değil şimdi tvde bir kadın oyuncu düşün Serenay mesala fizik 0 yüzü çirkin oyunculukta yok ama bir abartılıyor bir abartılıyor ben hayatımı verdim bu savaşa baş ecünnülerden birisidir @gözlemci
Benimle aynı görüşte birisinin olması ne güzel. Al benden de o kadar Beren Saat, Aslıhan Gürbüz varken o izlenilir mi? Iyi yapıyorsun böyle devamHahah hayırrr kıskanmak değil şimdi tvde bir kadın oyuncu düşün Serenay mesala fizik 0 yüzü çirkin oyunculukta yok ama bir abartılıyor bir abartılıyor ben hayatımı verdim bu savaşa baş ecünnülerden birisidir @gözlemci
Sizde bana hak veriyorsunuz işte @gözlemciBenimle aynı görüşte birisinin olması ne güzel. Al benden de o kadar Beren Saat, Aslıhan Gürbüz varken o izlenilir mi? Iyi yapıyorsun böyle devam