Onlar istemese de üye yapıyoruz gerektiğinde dışlıyoruz gerektiğinde üyemiz sayıyoruz
Onlar istemese de üye yapıyoruz gerektiğinde dışlıyoruz gerektiğinde üyemiz sayıyoruz
İnş forumun diğer erkek üyeleride sizin gibi gözlerini açar ecünnülerin yüzünü görür
@Yiğitt çok sever Serenay'ı. @xemrexxx Meryem Uzerli'yi seviyor. @destere 'ye fark etmez. Nefes alsın yeter hesabı. Ecünnülerin gerçek yüzünü göstermelisinİnş forumun diğer erkek üyeleride sizin gibi gözlerini açar ecünnülerin yüzünü görür
@destere de sevmiyor Serenayı ve çoğu ecünnü dediğimede bana hak veriyor yanı bu ecünnüleri bulmakta uslataştık mesleğimiz oldu @xemrexxx @gözlemci
Onu zaten hiç sevmiyorum. Sülüman diye diye tükenmişlik sendromuna yakalandı en sonunda sülümanı terk etti.
Forumdakı Hürrem Sultan @xemrexxxOnu zaten hiç sevmiyorum. Sülüman diye diye tükenmişlik sendromuna yakalandı en sonunda sülümanı terk etti.
Geberdi o hafta sonları mezarından nefes almak için çıkıyorO da tükendi herhalde. Eski aktifliğinden eser yok
Çiğdem senin yardakçın olurum valla Sırf @destere kadın yokluğuna düşüp taşa dağa evlenme teklifi etsin diye ecünnüleri sana getirirm
önce ben bakayım bir tek tek ecünnülere gerçekten kötüyseler bir hafta sonra hogathaya kendi ellerimle teslim ederim ama önce benim kontrol etmem şart
bak keremin tavsiyesine uy @Çiğdem-
kerem bana yollayacakmış alman ecünnülerini ben bir kaç ay bakarım eğer harbiden pislerse sana postalarım nasıl olsa devamı gelecek
Hahah ben @kerem e güveneyim o kuyumu kazsınbak keremin tavsiyesine uy @Çiğdem-
alamancı arkadaşı daha bir sevmeye başladım hep doğruları söylüyor
kerem bana yollayacakmış alman ecünnülerini ben bir kaç ay bakarım eğer harbiden pislerse sana postalarım nasıl olsa devamı gelecek
bir onda aynı fikirdeydim ama fi çi pi serisinden sonra bayağı hoşlaşmaya başladım serenaydan nedendir bilinmezHahah ben @kerem e güveneyim o kuyumu kazsın
Ama senle ecünnü konusunda anlaşıyoruz Serenayı sevmiyorsun mesala
Aaa sakın o baş ecünnü ayoll fizik 0 suratı çirkin unutmabir onda aynı fikirdeydim ama fi çi pi serisinden sonra bayağı hoşlaşmaya başladım serenaydan nedendir bilinmez
ama soyununca bir başkalaşıyormıuş kız birde dikkat edip sümüğünü kontrol edebilirse harika olacakAaa sakın o baş ecünnü ayoll fizik 0 suratı çirkin unutma
Okadar seni övdüm benle aynı fikirde diye
Ahh ahh Bully yok Atacan yok çocuklarla uğraşıp kaçırdınama soyununca bir başkalaşıyormıuş kız birde dikkat edip sümüğünü kontrol edebilirse harika olacak
@Bully i anasım geldi nedense