Çiğdem'in Soyu Nereye Dayanıyor?

Çiğdem senin yardakçın olurum valla :A Sırf @destere kadın yokluğuna düşüp taşa dağa evlenme teklifi etsin diye ecünnüleri sana getirirm :A :A
Aaa iyi fikir ayoll @destere nin baktığı tüm ecünnüleri getir sobamda yakayım :A

Ama @xemrexxx in ajanı çıkma ihitmalinde var :A
önce ben bakayım bir tek tek ecünnülere gerçekten kötüyseler bir hafta sonra hogathaya kendi ellerimle teslim ederim ama önce benim kontrol etmem şart :)

önce ben bakayım bir tek tek ecünnülere gerçekten kötüyseler bir hafta sonra hogathaya kendi ellerimle teslim ederim ama önce benim kontrol etmem şart :)
Hhahah Aaa yokyaa bu konuda sana güvenmiyorum @gözlemci @kerem getiricek ecünnüleri bana :F Aaa sen onları fırına atan cellat olabilirsin :A

Sen o sevmediğin ecünnüleri @destere 'nin eline ver, Bathory'i tercih eder onlar. :A @gözlemci
bak keremin tavsiyesine uy @Çiğdem- :)
alamancı arkadaşı daha bir sevmeye başladım :) hep doğruları söylüyor :)

Hhahah Aaa yokyaa bu konuda sana güvenmiyorum @gözlemci @kerem getiricek ecünnüleri bana :F Aaa sen onları fırına atan cellat olabilirsin :A
kerem bana yollayacakmış alman ecünnülerini ben bir kaç ay bakarım eğer harbiden pislerse sana postalarım nasıl olsa devamı gelecek :)

bak keremin tavsiyesine uy @Çiğdem- :)
alamancı arkadaşı daha bir sevmeye başladım :) hep doğruları söylüyor :)

kerem bana yollayacakmış alman ecünnülerini ben bir kaç ay bakarım eğer harbiden pislerse sana postalarım nasıl olsa devamı gelecek :)
Hahah ben @kerem e güveneyim o kuyumu kazsın :(

Ama senle ecünnü konusunda anlaşıyoruz Serenayı sevmiyorsun mesala :A