Parmaklar Ardında diye dizi varken OINB'yi kim ne yapsın
Eleştiriceğim yeni ecünnü dizisi geliyorSon fragman baya iyi ama Orange Is New Black gibi bir dizi yapalım istemişler gibi gözüküyor sanki @MasacRE- @destere @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx
Ben de izlemeyi düşünüyorumEleştiriceğim yeni ecünnü dizisi geliyor
Başrolde @xemrexxx Katır suratlı kadınıda var hemen başlasın sabırsızlanıyorum
Allah aşkına bu dizi şimdi AB mi olacak neye göre AB diye belirtiyorsunuz? Parmaklılkar ardınanın reytinglerine bakı verÜff o çok totaldi hatırlatma. Leşş
Yatıyorum ben işim gücüm var Yormayın beniBen de izlemeyi düşünüyorum
Allah aşkına bu dizi şimdi AB mi olacak neye göre AB diye belirtiyorsunuz? Parmaklılkar ardınanın reytinglerine bakı ver
Ben de izlemeyi düşünüyorum
Allah aşkına bu dizi şimdi AB mi olacak neye göre AB diye belirtiyorsunuz? Parmaklılkar ardınanın reytinglerine bakı ver
Aaa Forumdashı da kaybettik , izlerse gözümden düşer son dönemde ecünnü dizilerine bakmıyor diye afferim ediyordumBu dizi lez dizisi olsaydı ilk @destere izlerdi Ama işte Türkiye burası
O zaman her ağzına geleni söylemeYatıyorum ben işim gücüm var Yormayın beni
Demet Evgar'ım var orda... Oyunculuk resitalini izle @xemrexxx O hayat benim dizisindeki kızı izleyecek değilim tabi Sen de Demet'i izleAaa Forumdashı da kaybettik , izlerse gözümden düşer son dönemde ecünnü dizilerine bakmıyor diye afferim ediyordum
Yakında beni de kaybedicen 2-3 Gündür bu moddayım Sıkıldım biraz @destereAaa Forumdashı da kaybettik , izlerse gözümden düşer son dönemde ecünnü dizilerine bakmıyor diye afferim ediyordum
Zaten baş ecünnü Demet ile katır suratlı kadın @Harunnn60O zaman her ağzına geleni söyleme
Demet Evgar'ım var orda... Oyunculuk resitalini izle @xemrexxx O hayat benim dizisindeki kızı izleyecek değilim tabi Sen de Demet'i izle
Dağa bayıra vurma zamanın kendini gelmiş senin cnmYakında beni de kaybedicen 2-3 Gündür bu moddayım Sıkıldım biraz @destere
@xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 58393
Tamam Demeti seviyorsun o zamanZaten baş ecünnü Demet ile katır suratlı kadın @Harunnn60
Dağa bayıra vurma zamanın kendini gelmiş senin cnm
Hele bir dizi yayınlansındaTamam Demeti seviyorsun o zaman
O değilde @Harunnn60 yine kendini dağa bayıra vurma moduna getirmiş . Bir şeyler yapmamız lazım @destereOyyyy bu da gelişme
Bırak otlansın azcıkO değilde @Harunnn60 yine kendini dağa bayıra vurma moduna getirmiş . Bir şeyler yapmamız lazım @destere
Allahın adaleti