Avlu - Tanıtım Fragmanı | Star TV

topaç wentmort demişte öyle bir dizi bilmiyorum :)

orange is the new black den bahsediyorsun sanırım ilk üç sezonu izledim devamını hala izleyemedim :) birde orphan black vardı yarım kalan bir ara toparlarız :)
Portakalları izliyor musun bıraktın mı? :D
Bence Harun Supernataldan bahsediyor sonucta geçen haftalarda övüyordun @destere
:A :A :A @Forumdash

Ben de bilmiyorudum ama öğrenmiş olduk:A
Bence Harun Supernataldan bahsediyor sonucta geçen haftalarda övüyordun @destere
:A :A :A @Forumdash
2433738.jpg

bu diziyi nasıl görmemişim hem kadınlar cezaevi hemde imdb si 8.7 :)
bizki orange dan talimliyiz bu konuya kaçırmamamız lazımdı :)
ne zaan başlıyoruz bu diziye :)

2433738.jpg

bu diziyi nasıl görmemişim hem kadınlar cezaevi hemde imdb si 8.7 :)
bizki orange dan talimliyiz bu konuya kaçırmamamız lazımdı :)
ne zaan başlıyoruz bu diziye :)
59 bölümmüş şuan listeme alamam:X Yazın bakarım belki. Hem yeni sezonda türk versiyonu izlemem düzenli arada bakarım:A

yazın bakarsın tabide:) bana uymaz benim bunu kışın kurcalamam şart :)

kimse gerekmez
tek başıma dalarım kadınlar cezaevine :)
59 bölümlük diziyi sığdıramam:( Yazın rahat rahat daha iyi. Sen ne ara başlıcan peki?

@xemrexxx Eskiden izliyordu böyle hapishaneden ecünnüler paylaşıyordu neydi dizi bilmiyorum ama :A
Orange dicem de o totoş izlemedi o diziyi(b) parmaklıklar ardındayı mı paylaşiyordu acep(b)

59 bölümlük diziyi sığdıramam:( Yazın rahat rahat daha iyi. Sen ne ara başlıcan peki?

Orange dicem de o totoş izlemedi o diziyi(b) parmaklıklar ardındayı mı paylaşiyordu acep(b)
ben izlerim diyorumda ne zaman başlayacağımı bilemiyorum daha yarım dizilerim var:) yeni keşifler yapıyorsunuz onları hangi araya sığdıralım şaştık kaldık :)

@xemrexxx Eskiden izliyordu böyle hapishaneden ecünnüler paylaşıyordu neydi dizi bilmiyorum ama :A
o zamanlar tosbağa serbestti şimdi patronunun totosundan başka izlediği bişey yoktur :)

ben izlerim diyorumda ne zaman başlayacağımı bilemiyorum daha yarım dizilerim var:) yeni keşifler yapıyorsunuz onları hangi araya sığdıralım şaştık kaldık :)

o zamanlar tosbağa serbestti şimdi patronunun totosundan başka izlediği bişey yoktur :)
Aaa bilmiyorum ki Haspihanede kadın mahkumlar paylaşıyordu zenci ecünnüler @destere de bakıyordu :A :A :A @xemrexxx

İşte yeniler ve haftalık devam etiklerimle araya sıkıştırmaya yer yok:X Ama sen başladiğinda haber et izlemek istersen.