kolayı varO değilde @Harunnn60 yine kendini dağa bayıra vurma moduna getirmiş . Bir şeyler yapmamız lazım![]()
![]()
@destere
bundan sonra benimle konuşanla konuşurum konuşmayanlada konuşmam her türlü arkadaşlarımın iyi günlerinede muayyen günlerine saygım var
Hhaha Aaa @Harunnn60 seni benden daha çok sever goy goy için demiyorum samimi diyorumkolayı vardağa bayıra bomba yerleştirelim patlasın gaga
bundan sonra benimle konuşanla konuşurum konuşmayanlada konuşmam her türlü arkadaşlarımın iyi günlerinede muayyen günlerine saygım var![]()
katır suratlı sensin.ss ayrıca wentmorth mudur nedir öyle bir diziden yasal şekilde uyarlanıyormışEleştiriceğim yeni ecünnü dizisi geliyor![]()
![]()
Başrolde @xemrexxx Katır suratlı kadınıda var hemen başlasın sabırsızlanıyorum![]()
Aaa çakma çıktı birde dizi üstünekatır suratlı sensin.ss ayrıca wentmorth mudur nedir öyle bir diziden yasal şekilde uyarlanıyormış@Aserat @Harunnn60 @Forumdash @destere
59 bölüm olmuş. Eğer bizdeki hoşuma giderse yazın izlerim
@destere i yazın unut ayoll59 bölüm olmuş. Eğer bizdeki hoşuma giderse yazın izlerim@destere bi yere gitmezse yine etkinlik yapalım
@sokak sanati zaten böyle hem bize uyarlanıp hem de birikmiş dizileri izlemeyi seviyor o da izler. @xemrexxx ye de gay bi gardiyan buluruz
o da izler... Bak şimdiden etkinlik güzel gelmeye başladı gözüme
![]()
Dün ona tavsiye verdim. Dedesi olarak sözümü dinlesin
Aaa neymiş banada söyleDün ona tavsiye verdim. Dedesi olarak sözümü dinlesinDediğim taktiği yaparsa yazın forumda olur
![]()
O internete giremediği içinAaa neymiş banada söyle![]()
Aaaa @destere bilmem nerelerde halt yiyecek ben köle gibi çalısıcam forumdaO internete giremediği içinSen girebiliyorsun o yuzden sana taktik maktik yok. Sen bam bam bam hergün giriş yapacan foruma
Senin survivor ne zaman hem? Yazın forumu ayakta tutacak mod sensin
![]()
Mirası red etAaaa @destere bilmem nerelerde halt yiyecek ben köle gibi çalısıcam forumda
Benimde tek zorunlu aram geliyor işte fındık toplama malesef evlensem gitsem yine kurtuluş yok yazları yine geliyorsun![]()
Evet de destere yok sonucta onsuz olmazMirası red etGitme fındığa mındığa
Ağustosda filan değil mi Ben haziran-temmuz filan diyorumAğustosda yeni fragmanlar hatta erken başlayan diziler cıkıyor onlarla oyalanırız
![]()
Acaba katılsam mıEvet de destere yok sonucta onsuz olmaz![]()
![]()
O gitmeden Nisan Mayıs yapalım
![]()
doğru tahmin
Portakalları izliyor musun bıraktın mı?doğru tahmin![]()
59 bölüm olmuş. Eğer bizdeki hoşuma giderse yazın izlerim@destere bi yere gitmezse yine etkinlik yapalım
@sokak sanati zaten böyle hem bize uyarlanıp hem de birikmiş dizileri izlemeyi seviyor o da izler. @xemrexxx ye de gay bi gardiyan buluruz
o da izler... Bak şimdiden etkinlik güzel gelmeye başladı gözüme
![]()
katır suratlı sensin.ss ayrıca wentmorth mudur nedir öyle bir diziden yasal şekilde uyarlanıyormış@Aserat @Harunnn60 @Forumdash @destere
orange is the new black den bahsediyorsun sanırım ilk üç sezonu izledim devamını hala izleyemedimPortakalları izliyor musun bıraktın mı?![]()