Avlu - Tanıtım Fragmanı | Star TV

Son fragman iyi olmuş ama izleyeceğimi sanmıyorum. Ceylan gözlümün döktüreceği şimdiden belli ama. :bhr:

O değilde @Harunnn60 yine kendini dağa bayıra vurma moduna getirmiş . Bir şeyler yapmamız lazım :A :A :A @destere
kolayı var :) dağa bayıra bomba yerleştirelim patlasın gaga :)

Hasta oğlana küsülmez bu Kütük @MasacRE- de hasta oğlana trip atıyordu :A @destere Sizden şevkat bekliyor nasıl arkadaşsınız siz ayoll verem olur geberir sonra çocuk :A
bundan sonra benimle konuşanla konuşurum konuşmayanlada konuşmam her türlü arkadaşlarımın iyi günlerinede muayyen günlerine saygım var :)

kolayı var :) dağa bayıra bomba yerleştirelim patlasın gaga :)

bundan sonra benimle konuşanla konuşurum konuşmayanlada konuşmam her türlü arkadaşlarımın iyi günlerinede muayyen günlerine saygım var :)
Hhaha Aaa @Harunnn60 seni benden daha çok sever goy goy için demiyorum samimi diyorum :A :A :A

59 bölüm olmuş. Eğer bizdeki hoşuma giderse yazın izlerim :Z:Z @destere bi yere gitmezse yine etkinlik yapalım:A @sokak sanati zaten böyle hem bize uyarlanıp hem de birikmiş dizileri izlemeyi seviyor o da izler. @xemrexxx ye de gay bi gardiyan buluruz :A o da izler... Bak şimdiden etkinlik güzel gelmeye başladı gözüme:F
@destere i yazın unut ayoll :F Ona göre yaz ayına plan program kurma desteresiz olmaz
:A :A :A

O internete giremediği için :X Sen girebiliyorsun o yuzden sana taktik maktik yok. Sen bam bam bam hergün giriş yapacan foruma:A Senin survivor ne zaman hem? Yazın forumu ayakta tutacak mod sensin :F
Aaaa @destere bilmem nerelerde halt yiyecek ben köle gibi çalısıcam forumda :F

Benimde tek zorunlu aram geliyor işte fındık toplama malesef evlensem gitsem yine kurtuluş yok yazları yine geliyorsun :(

Aaaa @destere bilmem nerelerde halt yiyecek ben köle gibi çalısıcam forumda :F

Benimde tek zorunlu aram geliyor işte fındık toplama malesef evlensem gitsem yine kurtuluş yok yazları yine geliyorsun :(
Mirası red et :F Gitme fındığa mındığa:X

Ağustosda filan değil mi Ben haziran-temmuz filan diyorum:X Ağustosda yeni fragmanlar hatta erken başlayan diziler cıkıyor onlarla oyalanırız:F

Mirası red et :F Gitme fındığa mındığa:X

Ağustosda filan değil mi Ben haziran-temmuz filan diyorum:X Ağustosda yeni fragmanlar hatta erken başlayan diziler cıkıyor onlarla oyalanırız:F
Evet de destere yok sonucta onsuz olmaz :A :A :A O gitmeden Nisan Mayıs yapalım :A

59 bölüm olmuş. Eğer bizdeki hoşuma giderse yazın izlerim :Z:Z @destere bi yere gitmezse yine etkinlik yapalım:A @sokak sanati zaten böyle hem bize uyarlanıp hem de birikmiş dizileri izlemeyi seviyor o da izler. @xemrexxx ye de gay bi gardiyan buluruz :A o da izler... Bak şimdiden etkinlik güzel gelmeye başladı gözüme:F
Aaa çakma çıktı birde dizi üstüne :A :A :A @Forumdash @Harunnn60
katır suratlı sensin.ss ayrıca wentmorth mudur nedir öyle bir diziden yasal şekilde uyarlanıyormış:X @Aserat @Harunnn60 @Forumdash @destere

topaç wentmort demişte öyle bir dizi bilmiyorum :)

Portakalları izliyor musun bıraktın mı? :D
orange is the new black den bahsediyorsun sanırım ilk üç sezonu izledim devamını hala izleyemedim :) birde orphan black vardı yarım kalan bir ara toparlarız :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking