Parmaklar Ardında diye dizi varken OINB'yi kim ne yapsın![]()
Eleştiriceğim yeni ecünnü dizisi geliyorSon fragman baya iyi ama Orange Is New Black gibi bir dizi yapalım istemişler gibi gözüküyor sanki@MasacRE- @destere @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx
Ben de izlemeyi düşünüyorumEleştiriceğim yeni ecünnü dizisi geliyor![]()
![]()
Başrolde @xemrexxx Katır suratlı kadınıda var hemen başlasın sabırsızlanıyorum![]()
Allah aşkına bu dizi şimdi AB mi olacakÜff o çok totaldi hatırlatma.Leşş
![]()
Yatıyorum ben işim gücüm varBen de izlemeyi düşünüyorum
Allah aşkına bu dizi şimdi AB mi olacakneye göre AB diye belirtiyorsunuz? Parmaklılkar ardınanın reytinglerine bakı ver
![]()
Ben de izlemeyi düşünüyorum
Allah aşkına bu dizi şimdi AB mi olacakneye göre AB diye belirtiyorsunuz? Parmaklılkar ardınanın reytinglerine bakı ver
![]()
Aaa Forumdashı da kaybettik , izlerse gözümden düşer son dönemde ecünnü dizilerine bakmıyor diye afferim ediyordum
O zaman her ağzına geleni söylemeYatıyorum ben işim gücüm varYormayın beni
![]()
Demet Evgar'ım var orda... Oyunculuk resitalini izleAaa Forumdashı da kaybettik , izlerse gözümden düşer son dönemde ecünnü dizilerine bakmıyor diye afferim ediyordum![]()
![]()
![]()
Yakında beni de kaybedicenAaa Forumdashı da kaybettik , izlerse gözümden düşer son dönemde ecünnü dizilerine bakmıyor diye afferim ediyordum![]()
![]()
![]()
Zaten baş ecünnü Demet ile katır suratlı kadınO zaman her ağzına geleni söyleme
Demet Evgar'ım var orda... Oyunculuk resitalini izle@xemrexxx O hayat benim dizisindeki kızı izleyecek değilim tabi
Sen de Demet'i izle
![]()
Dağa bayıra vurma zamanın kendini gelmiş senin cnmYakında beni de kaybedicen2-3 Gündür bu moddayım
Sıkıldım biraz
@destere
@xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 58393
Tamam Demeti seviyorsun o zamanZaten baş ecünnü Demet ile katır suratlı kadın@Harunnn60
Dağa bayıra vurma zamanın kendini gelmiş senin cnm![]()
![]()
![]()
Hele bir dizi yayınlansındaTamam Demeti seviyorsun o zaman![]()
O değilde @Harunnn60 yine kendini dağa bayıra vurma moduna getirmiş . Bir şeyler yapmamız lazımOyyyy bu da gelişme![]()
Bırak otlansın azcıkO değilde @Harunnn60 yine kendini dağa bayıra vurma moduna getirmiş . Bir şeyler yapmamız lazım![]()
![]()
@destere
Ancak böyle yardım ederim
Allahın adaleti