Oyunculuğu kötü değil amaAaa şu ortada duran katır suratlı efsun değilmi ayollİşte baş ecünnülerden biriside bu @eskici ve gördüğün gibi güzel olmamasına rağmen ecünnü listemde demekki kıskanc değilim
![]()
![]()
@eskici
Ooo ne ki o dizi
Bu suratla nasıl iyi oyuncu olsun O Hayat Benimden gıcıktım ben bunaOyunculuğu kötü değil ama![]()
Gıcık olduğuna göre iyiymiş demek kiOoo ne ki o dizi
Bu suratla nasıl iyi oyuncu olsun O Hayat Benimden gıcıktım ben buna![]()
Hahah oda bir bakış açısı tabiGıcık olduğuna göre iyiymiş demek ki![]()
Uydurdum.Ooo ne ki o dizi
Bu suratla nasıl iyi oyuncu olsun O Hayat Benimden gıcıktım ben buna![]()
Zaten sizin kanala Mafya yakışmıyor . Vadi 2 defa bitti ikiside sizin kanaldaUydurdum.![]()
Aşkı Memnu mafya dizisi sayılırdı, o baya tuttu.Zaten sizin kanala Mafya yakışmıyor . Vadi 2 defa bitti ikiside sizin kanalda![]()
Ohaaa ne Mafyası ayoll Bihterin dekoltesi diyelimAşkı Memnu mafya dizisi sayılırdı, o baya tuttu.![]()
keriman o.ssBu üçlü ülke yönetir, güzel de yönetir.Soldaki Paramparça'daki Neriman'dı dimi?
![]()
keriman o.ss
Parmaklar Ardında diye dizi varken OINB'yi kim ne yapsınSon fragman baya iyi ama Orange Is New Black gibi bir dizi yapalım istemişler gibi gözüküyor sanki@MasacRE- @destere @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx
Üff o çok totaldi hatırlatma.Parmaklar Ardında diye dizi varken OINB'yi kim ne yapsın![]()