Oyunculuğu kötü değil amaAaa şu ortada duran katır suratlı efsun değilmi ayoll İşte baş ecünnülerden biriside bu @eskici ve gördüğün gibi güzel olmamasına rağmen ecünnü listemde demekki kıskanc değilim
@eskici
Ooo ne ki o diziKanal D yakında mafya dizisi yapacak, 50 erkek 1 trans olacak. @xemrexxx
Bu suratla nasıl iyi oyuncu olsun O Hayat Benimden gıcıktım ben bunaOyunculuğu kötü değil ama
Gıcık olduğuna göre iyiymiş demek kiOoo ne ki o dizi
Bu suratla nasıl iyi oyuncu olsun O Hayat Benimden gıcıktım ben buna
Hahah oda bir bakış açısı tabi : AGıcık olduğuna göre iyiymiş demek ki
Uydurdum.Ooo ne ki o dizi
Bu suratla nasıl iyi oyuncu olsun O Hayat Benimden gıcıktım ben buna
Zaten sizin kanala Mafya yakışmıyor . Vadi 2 defa bitti ikiside sizin kanaldaUydurdum.
Aşkı Memnu mafya dizisi sayılırdı, o baya tuttu.Zaten sizin kanala Mafya yakışmıyor . Vadi 2 defa bitti ikiside sizin kanalda
Ohaaa ne Mafyası ayoll Bihterin dekoltesi diyelim @sokak sanati @xemrexxxAşkı Memnu mafya dizisi sayılırdı, o baya tuttu.
keriman o.ssBu üçlü ülke yönetir, güzel de yönetir. Soldaki Paramparça'daki Neriman'dı dimi?
keriman o.ss
Parmaklar Ardında diye dizi varken OINB'yi kim ne yapsınSon fragman baya iyi ama Orange Is New Black gibi bir dizi yapalım istemişler gibi gözüküyor sanki @MasacRE- @destere @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx
Üff o çok totaldi hatırlatma. LeşşParmaklar Ardında diye dizi varken OINB'yi kim ne yapsın