- Reaksiyon puanı
- 29,881
- Puanı
- 1,059
Lütfiye reyiz kendi kendine de yeter merak etme hiçbir şey olmaz@eskici buradan satış geldi Lütfiye reyize
Gökhan reyiz değişmeyen kalite.
Gökhan reyiz de olmasa tamamen çöker zaten programGökhan reyiz bu sene de baya komikmiş
Yıldız ve Hadise'ye veda ediyoruz mu diyorsun yaniGökhan reyiz de olmasa tamamen çöker zaten program
İki kişi eleniyormuş. Ceren ile Oğulcan elenir diyorum ben, katılıyor musunuz
Kırmızılı kızı dinlemedim. Nihat, Lütfiye, Aydan kesin son dörde kalır.Gökhan reyiz de olmasa tamamen çöker zaten program
İki kişi eleniyormuş. Ceren ile Oğulcan elenir diyorum ben, katılıyor musunuz
Geldim. Maç izliyordum bitirip geldim @Dosi geliyor musun
Ülkede ses kalmadı artık kaç yıl oldu, ne bekliyorsunuz
Dışardaydım kumandayı vermiyorlar Çay servisi görevim var, odamda açıp arada gizli gidip bakarim performanslaraLütfiye reyiz var o çıksın ortalık şenlenir
Aa doğru öyle oluyor değil mi Hadise geçen sene şampiyon oldu zaten, 10 yıl yeter o ona Yıldız'a da ilk sezon için yeter bu kadarYıldız ve Hadise'ye veda ediyoruz mu diyorsun yani
BekliyoruzDışardaydım kumandayı vermiyorlar Çay servisi görevim var, odamda açıp arada gizli gidip bakarim performanslara
Gönlüm sizlerle
Reklama gitmiş
performanslar oldukça yazın gidip izliyeyim
Aynen yeter onlara Gökhan ve Murat reyiz kapışsın bakalımAa doğru öyle oluyor değil mi Hadise geçen sene şampiyon oldu zaten, 10 yıl yeter o ona Yıldız'a da ilk sezon için yeter bu kadar
Sizin Aydan reyiz gitti 😱 @S.G.A.T.Bekliyoruz
Aynen yeter onlara Gökhan ve Murat reyiz kapışsın bakalım
Ne Oğulcan'mış arkadaşLütfiye
Reklam arası aldım.
Oğulcan evet millet duygularıyla hareket ediyor @MasacRE-
yine 2 kız elendi.
Ses iyi bence ama tabiki daha iyiler gitti :SNe Oğulcan'mış arkadaş
Acun bu reyizi şampiyon yapmasın sakınNe Oğulcan'mış arkadaş