Acun artık pek ilgilenmiyor o sesle galibaŞimdiki kızın sesi zıy zıy kötü. Ya bu nasıl bir O Ses Kadrosu.
Geldim. Maç izliyordum bitirip geldim @Dosi geliyor musun
Şimdiki kızın sesi zıy zıy kötü. Ya bu nasıl bir O Ses Kadrosu.
Ülkede ses kalmadı artık kaç yıl oldu, ne bekliyorsunuzAcun artık pek ilgilenmiyor o sesle galiba
Lütfiye reyiz var o çıksın ortalık şenlenirGeldim. Maç izliyordum bitirip geldim @Dosi geliyor musun
Ülkede ses kalmadı artık kaç yıl oldu, ne bekliyorsunuz
Bu ikili bir de Ceren mi ne vardı o ikisini gördüm Başka biri çıktı mıLütfiye reyiz var o çıksın ortalık şenlenir
Yok başka çıkan olmadı bir şey kaçırmadın yani Acunun boş boş konuşmaları vardı işte onları zaten izlemeye gerek yokBu ikili bir de Ceren mi ne vardı o ikisini gördüm Başka biri çıktı mı
Klasik Acun işte Reyiz yine paraya doymadı her seferinde 1 kişiyi eleyip devamlı sms açtıracakmışYok başka çıkan olmadı bir şey kaçırmadın yani Acunun boş boş konuşmaları vardı işte onları zaten izlemeye gerek yok
Finale 6 kişi almasından belli zaten önceden 4 oluyorduKlasik Acun işte Reyiz yine paraya doymadı her seferinde 1 kişiyi eleyip devamlı sms açtıracakmış
Şeyma'nın ve kızların ihtiyaçları bitmiyor tabiFinale 6 kişi almasından belli zaten önceden 4 oluyordu
Klasik Acun işte Reyiz yine paraya doymadı her seferinde 1 kişiyi eleyip devamlı sms açtıracakmış
E malum Survivor başladı, ilk masrafları O Ses finali karşılıyor her zamanki gibi.Finale 6 kişi almasından belli zaten önceden 4 oluyordu
Adam da haklı ne yapsın Şeymayı mutlu etmek kolay değilŞeyma'nın ve kızların ihtiyaçları bitmiyor tabi
E malum Survivor başladı, ilk masrafları O Ses finali karşılıyor her zamanki gibi.
Lütfiye geliyor, dikkatAdam da haklı ne yapsın Şeymayı mutlu etmek kolay değil
Lütfiye reyiz yine muhteşem söylüyorLütfiye geliyor, dikkat
Seni şampiyon yapacağız Lütfiye reyizLütfiye reyiz yine muhteşem söylüyor
Valla en iyi o kesinlikle. Ama halkın işi belli olmaz
Lütfiye reyiz sesinin hakkıyla şampiyon olacakSeni şampiyon yapacağız Lütfiye reyiz
Valla en iyi o kesinlikle. Ama halkın işi belli olmaz