Acun artık pek ilgilenmiyor o sesle galibaŞimdiki kızın sesi zıy zıy kötü. Ya bu nasıl bir O Ses Kadrosu.![]()
Geldim. Maç izliyordum bitirip geldim
Şimdiki kızın sesi zıy zıy kötü. Ya bu nasıl bir O Ses Kadrosu.![]()
Ülkede ses kalmadı artık kaç yıl oldu, ne bekliyorsunuzAcun artık pek ilgilenmiyor o sesle galiba![]()
Lütfiye reyiz var o çıksın ortalık şenlenirGeldim. Maç izliyordum bitirip geldim@Dosi geliyor musun
Ülkede ses kalmadı artık kaç yıl oldu, ne bekliyorsunuz![]()
Bu ikili bir de Ceren mi ne vardı o ikisini gördümLütfiye reyiz var o çıksın ortalık şenlenir![]()
Yok başka çıkan olmadı bir şey kaçırmadın yani Acunun boş boş konuşmaları vardı işte onları zaten izlemeye gerek yokBu ikili bir de Ceren mi ne vardı o ikisini gördümBaşka biri çıktı mı
![]()
Klasik Acun işteYok başka çıkan olmadı bir şey kaçırmadın yani Acunun boş boş konuşmaları vardı işte onları zaten izlemeye gerek yok![]()
Finale 6 kişi almasından belli zaten önceden 4 oluyorduKlasik Acun işteReyiz yine paraya doymadı her seferinde 1 kişiyi eleyip devamlı sms açtıracakmış
![]()
Şeyma'nın ve kızların ihtiyaçları bitmiyor tabiFinale 6 kişi almasından belli zaten önceden 4 oluyordu![]()
Klasik Acun işteReyiz yine paraya doymadı her seferinde 1 kişiyi eleyip devamlı sms açtıracakmış
![]()
E malum Survivor başladı, ilk masrafları O Ses finali karşılıyor her zamanki gibi.Finale 6 kişi almasından belli zaten önceden 4 oluyordu![]()
Adam da haklı ne yapsın Şeymayı mutlu etmek kolay değilŞeyma'nın ve kızların ihtiyaçları bitmiyor tabi![]()
E malum Survivor başladı, ilk masrafları O Ses finali karşılıyor her zamanki gibi.![]()
Lütfiye geliyor, dikkatAdam da haklı ne yapsın Şeymayı mutlu etmek kolay değil![]()
![]()
Lütfiye reyiz yine muhteşem söylüyorLütfiye geliyor, dikkat![]()
Seni şampiyon yapacağız Lütfiye reyizLütfiye reyiz yine muhteşem söylüyor![]()
Valla en iyi o kesinlikle. Ama halkın işi belli olmaz
Lütfiye reyiz sesinin hakkıyla şampiyon olacakSeni şampiyon yapacağız Lütfiye reyiz
Valla en iyi o kesinlikle. Ama halkın işi belli olmaz![]()