TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Nihat yakışıyor sahneye.
Acunun sesi geliyor Oğulcan'ın sırası galiba. Ben odaya kaçayım yine :F
telefon mutfakta sarjda :A

Beğenmedim. Oğulcan bukez elenir.
Ikili adamlarda riskte olabilir
Nihat ta Oğulcan da Rock söylüyor ama Nihat'ta doğuştan rockçı havası varken Oğulcan'da mühendis tipi var :A @S.G.A.T. @eskici

Düşüncelerine katılıyorum ne yapayım :A Hem onlar da +puan olarak yazılıyor zaten :A
Senle yarışmalarda son zamanlarda aynı taraftayız. Tenis ve survivor istediğimiz gibi olmuştu.
Bakalım bukez ne olacak :A

Nihat ta Oğulcan da Rock söylüyor ama Nihat'ta doğuştan rockçı havası varken Oğulcan'da mühendis tipi var :A @S.G.A.T. @eskici
Lütfiye'ye gelmiş sıra. Bu gece bari bir performansa baştan sona bakayım :D gelirim birazdan :A

Kötü demedim. Gökhan halkın nabzını daha iyi biliyor.
Bu arada @MasacRE- bana Aynen verme rekoru kırıyorsun :F
Orası öyle tabi :A
Aydan da iyi ama Lütfiye çok farklı :D

Bu Nihatta tam rockstar havası yok mu ya :D @eskici @S.G.A.T.

Düşüncelerine katılıyorum ne yapayım :A Hem onlar da +puan olarak yazılıyor zaten :A
Evet iyi söylüyor reyiz :A neyse bizim Lütfiye reyiz çıktı ortalığı dağıtacak yine :A

Oğulcana ayar oldum ya seyirciler bir daha diyor birde yazık ya :A

Orası öyle tabi :A

Evet iyi söylüyor reyiz :A neyse bizim Lütfiye reyiz çıktı ortalığı dağıtacak yine :A

Oğulcana ayar oldum ya seyirciler bir daha diyor birde yazık ya :A
Gökhanların şarkısını söyledi ya ondan bir daha demişlerdir :A

Açayım bir dedim reklama girmiş. Lütfiye'ye yoğun bir destek görüyorum, reklam dönüşü bakayım da hatırlarım. Büyük ihtimal benim de sesimi beğendiğim orta kilolu biri. :D