- Reaksiyon puanı
- 29,880
- Puanı
- 1,059
Hadise geçen sene şampiyon oldu, bu sene yapmaz AcunAcun bu reyizi şampiyon yapmasın sakın
Hadise geçen sene şampiyon oldu, bu sene yapmaz AcunAcun bu reyizi şampiyon yapmasın sakın
Aynen öyle ama bugün Lütfiye reyiz şampiyon olacak ve hepsi dersini alacak
Aynen ya Hadise fanları herhalde hücum ettiler oylamaya, kötü demiyorum Oğulcanın sesine ama Aydanın sesi açık ara öndeydi
Umarım o olmaz gönlümüz Lütfiye reyizle şampiyonluğunu bekliyoruzHadise geçen sene şampiyon oldu, bu sene yapmaz Acun
Hadise geçen sene şampiyon oldu, bu sene yapmaz Acun
Bu arada Gökhan zamanında Lütfiye'i seçip Aydan'ı elemesi sesten anladığını gösteriyorUmarım o olmaz gönlümüz Lütfiye reyizle şampiyonluğunu bekliyoruz
Öyle ama Aydan da kötü değildi elenmesi kötü olduBu arada Gökhan zamanında Lütfiye'i seçip Aydan'ı elemesi sesten anladığını gösteriyor
Kötü demedim. Gökhan halkın nabzını daha iyi biliyor.Öyle ama Aydan da kötü değildi elenmesi kötü oldu
Aydan da iyi ama Lütfiye çok farklıBu arada Gökhan zamanında Lütfiye'i seçip Aydan'ı elemesi sesten anladığını gösteriyor
Düşüncelerine katılıyorum ne yapayım Hem onlar da +puan olarak yazılıyor zatenKötü demedim. Gökhan halkın nabzını daha iyi biliyor.
Bu arada @MasacRE- bana Aynen verme rekoru kırıyorsun
Nihat yakışıyor sahneye.
Nihat ta Oğulcan da Rock söylüyor ama Nihat'ta doğuştan rockçı havası varken Oğulcan'da mühendis tipi var @S.G.A.T. @eskiciNihat yakışıyor sahneye.
Acunun sesi geliyor Oğulcan'ın sırası galiba. Ben odaya kaçayım yine
telefon mutfakta sarjda
Beğenmedim. Oğulcan bukez elenir.
Ikili adamlarda riskte olabilir
Senle yarışmalarda son zamanlarda aynı taraftayız. Tenis ve survivor istediğimiz gibi olmuştu.Düşüncelerine katılıyorum ne yapayım Hem onlar da +puan olarak yazılıyor zaten
Lütfiye'ye gelmiş sıra. Bu gece bari bir performansa baştan sona bakayım gelirim birazdan
Sen de Lütfiye reyiz takımımıza katılSenle yarışmalarda son zamanlarda aynı taraftayız. Tenis ve survivor istediğimiz gibi olmuştu.
Bakalım bukez ne olacak
Orası öyle tabiKötü demedim. Gökhan halkın nabzını daha iyi biliyor.
Bu arada @MasacRE- bana Aynen verme rekoru kırıyorsun
Evet iyi söylüyor reyiz neyse bizim Lütfiye reyiz çıktı ortalığı dağıtacak yine
Oğulcana ayar oldum ya seyirciler bir daha diyor birde yazık ya
Gökhanların şarkısını söyledi ya ondan bir daha demişlerdirOrası öyle tabi
Sen de Lütfiye reyiz takımımıza katıl
Aşk olsun zaten gönlüm Lütfiye'den yana.Orası öyle tabi
Bilemiyorum bu çocuk şampiyon olursa yazık olurGökhanların şarkısını söyledi ya ondan bir daha demişlerdir