Lütfiye reyiz kendi kendine de yeter merak etme hiçbir şey olmaz@eskici buradan satış geldi Lütfiye reyize![]()
Gökhan reyiz değişmeyen kalite.![]()
Gökhan reyiz de olmasa tamamen çöker zaten programGökhan reyiz bu sene de baya komikmiş![]()
Yıldız ve Hadise'ye veda ediyoruz mu diyorsun yaniGökhan reyiz de olmasa tamamen çöker zaten program
İki kişi eleniyormuş. Ceren ile Oğulcan elenir diyorum ben, katılıyor musunuz![]()
Kırmızılı kızı dinlemedim. Nihat, Lütfiye, Aydan kesin son dörde kalır.Gökhan reyiz de olmasa tamamen çöker zaten program
İki kişi eleniyormuş. Ceren ile Oğulcan elenir diyorum ben, katılıyor musunuz![]()
Geldim. Maç izliyordum bitirip geldim@Dosi geliyor musun
Ülkede ses kalmadı artık kaç yıl oldu, ne bekliyorsunuz![]()
Dışardaydım kumandayı vermiyorlarLütfiye reyiz var o çıksın ortalık şenlenir![]()
Aa doğru öyle oluyor değil miYıldız ve Hadise'ye veda ediyoruz mu diyorsun yani![]()
BekliyoruzDışardaydım kumandayı vermiyorlarÇay servisi görevim var, odamda açıp arada gizli gidip bakarim performanslara
Gönlüm sizlerle
Reklama gitmiş
performanslar oldukça yazın gidip izliyeyim![]()
Aynen yeter onlara Gökhan ve Murat reyiz kapışsın bakalımAa doğru öyle oluyor değil miHadise geçen sene şampiyon oldu zaten, 10 yıl yeter o ona
Yıldız'a da ilk sezon için yeter bu kadar
![]()
Sizin Aydan reyiz gitti 😱 @S.G.A.T.Bekliyoruz
Aynen yeter onlara Gökhan ve Murat reyiz kapışsın bakalım![]()
Ne Oğulcan'mış arkadaşLütfiye
Reklam arası aldım.
Oğulcan evet millet duygularıyla hareket ediyor @MasacRE-
yine 2 kız elendi.
Ses iyi bence ama tabiki daha iyiler gitti :SNe Oğulcan'mış arkadaş![]()
Acun bu reyizi şampiyon yapmasın sakınNe Oğulcan'mış arkadaş![]()