Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,469
Puanı
1,060
MV5BMzBlY2QzNzYtMWU1NS00NjFkLWJiMzItYmM3YTc4MDFjNDQwXkEyXkFqcGdeQXVyMTA0MjU0Ng@@._V1_SY1000_CR0,0,667,1000_AL_.jpg

İspanya'daki Antena 3 kanalı için tek sezonluk bir soygun dizisi olarak tasarlandı. Ancak fırtına gibi esen dizi 2.sezona da başladı .

Konusu :Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler.

İlk 2 sezonu bu başlık altından yorumlayabilirsiniz .

• Harika
Reactions: Bully
S01B01-02-03

Dizi ilk bölümüyle seyircisiyle çekiyor gerçekten. Sadece dil sorunu yaşıyorsun izlerken. Oyunculuklar harika, senaryo güzel. Efsane olur mu bilmem ama bi süre kitleleri peşinden sürükleyecek :X @Çiğdem-
@destere siz de bi göz atın @xemrexxx @sokak sanati @MasacRE- @MEnes @Harunnn60
İlk bölümde 2-3 karakter seviyorsun bile. Ama sonrada o karakterin tüm dizinin ağzına s*çtiğini görünce nefret ediyorsunuz... Sevdiğim karakterleri spoi içinde yazacağim.
Berlin-Profesör-Tokyo

Tokyo'dan nefret ettim gittikçe... Tüm planların içine s*çtı. Ergenin birine aşık oluyor ve kafasına göre iş yapıyor. Asiliği aptallık olarak oynuyor.

Berlin muhteşem bi karakter olmuş. Berlin 5 kere evlenip boşanmış bence ruh eşi kesinlikle Profesör :F:F Bu zeka birleşmeli :F

Moskov ve oğlunun ilişkisi göz yaşartıcı :T Umarım bozulmaz ve flashback'lerini görürüz.

İlk bölüm hem karakter tanıtma hem tempo olarak 9/10
2.heycan gazıyla 8/10
3.bölüm aptallıkların silsilesi yuzunden 7/10

Gittikçe puan düştü gibi ama ortalaması 8'den aşaği düşecek bir dizi değil.

S01B01-02-03

Dizi ilk bölümüyle seyircisiyle çekiyor gerçekten. Sadece dil sorunu yaşıyorsun izlerken. Oyunculuklar harika, senaryo güzel. Efsane olur mu bilmem ama bi süre kitleleri peşinden sürükleyecek :X @Çiğdem-
İlk bölümde 2-3 karakter seviyorsun bile. Ama sonrada o karakterin tüm dizinin ağzına s*çtiğini görünce nefret ediyorsunuz... Sevdiğim karakterleri spoi içinde yazacağim.
Berlin-Profesör-Tokyo

Tokyo'dan nefret ettim gittikçe... Tüm planların içine s*çtı. Ergenin birine aşık oluyor ve kafasına göre iş yapıyor. Asiliği aptallık olarak oynuyor.

Berlin muhteşem bi karakter olmuş. Berlin 5 kere evlenip boşanmış bence ruh eşi kesinlikle Profesör :F:F Bu zeka birleşmeli :F

Moskov ve oğlunun ilişkisi göz yaşartıcı :T Umarım bozulmaz ve flashback'lerini görürüz.

2.heycan gazıyla 8/10

Note ettim bakarım bi ara:D

S01B01-02-03

Berlin-Profesör-Tokyo

2.heycan gazıyla 8/10

Konusu ne. :F

S01B01-02-03

Berlin-Profesör-Tokyo

2.heycan gazıyla 8/10

Ohaaa pancar motoru @destere e pancar motoru diyordun 3 bölüm izlemişsin
😱😱😱

@Harunnn60 İspanyol dizi değişik deneyim olabilir İspanyol şarkıları gibi güzeldir eminim başla bence Soygun dizisiymiş :A

Konusu :Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler.

Ohaaa pancar motoru @destere e pancar motoru diyordun 3 bölüm izlemişsin
😱😱😱

@Harunnn60 İspanyol dizi değişik deneyim olabilir İspanyol şarkıları gibi güzeldir eminim başla bence Soygun dizisiymiş :A

Dizinin dili yuzunden ilk 3 bölümü izledim. Kulaği alişsin diye:X eee hani sen izlememişsin? @destere zaten 1 saat sonra gelirim dedi yoktu ortalıkta:F

1x1. Bölüm

giriş bölümü aksiyonu bol güzel bir bölümdü tokyoya hayran kaldık:)
soygun konulu dizilerde filmlerde o planlama işleri biraz sıkıcı geçiyor birazda ispanyolların seri konuşma tarzı rahatsız edici gibi onun haricinde sorun yok gibi :)
bazen dizilerde anı yakalamak çok önemli eminim @Forumdash ilk bö bölümde bu anı yakalayamamıştır @Çiğdem- :)
neyse ben sizin için kaçırdığınız yerleri görüntülerim :)
oOrl8m.gif

sevişiyorlar :)

1x1. Bölüm

giriş bölümü aksiyonu bol güzel bir bölümdü tokyoya hayran kaldık:)
soygun konulu dizilerde filmlerde o planlama işleri biraz sıkıcı geçiyor birazda ispanyolların seri konuşma tarzı rahatsız edici gibi onun haricinde sorun yok gibi :)
bazen dizilerde anı yakalamak çok önemli eminim @Forumdash ilk bö bölümde bu anı yakalayamamıştır @Çiğdem- :)
neyse ben sizin için kaçırdığınız yerleri görüntülerim :)
oOrl8m.gif
Başin belaya gircek ingiliz bilmem neyinin kızının resmi bu çabuk sil :F:F

yalandan kim ölmüş :)

orası spoiler içi zaten hem soygun sırasında ergen kızın başına gelenleri öğrenmek tüm dizi severlerin hakkı değilmi :)

İzlemem gereken çok dizi var. Daha Grey's Anatomy var 6 sezon sonra How to get Away With Murder var Oscar filmleri var sonra Got başlar zaten sıra gelmeli bu diziye de:A

İzlemem gereken çok dizi var. Daha Grey's Anatomy var 6 sezon sonra How to get Away With Murder var Oscar filmleri var sonra Got başlar zaten sıra gelmeli bu diziye de:A
saydığın iki dizidende hayır yok ama bu kadar şey sırada bekliyorsa zaten üç yıl sonra bu diziye sıra gelir :)

@eskici @gözlemci sizide bu diziye bekleriz :)

Başin belaya gircek ingiliz bilmem neyinin kızının resmi bu çabuk sil :F:F

harbiden bu kız kimdi dizideki ismi neydi onuda tam çıkaramadım :)

benim yorumdaki spoiler ı aç istersen gerçi spoiler yemek var bu işin içinde ama sonuçta konuyu öğrenmiş olursun :)

kaçıncı sezon :) o dizi ilk başladığında doğan eşekler bugün artık hayatta değil:) bir eşeğin ömrü bile 12 yıl bunlar 15 sezondur yayında :)

Ben 6'dayım iyi gidiyor bence dizide ki kızlar çok cesur:A

saydığın iki dizidende hayır yok ama bu kadar şey sırada bekliyorsa zaten üç yıl sonra bu diziye sıra gelir :)

@eskici @gözlemci sizide bu diziye bekleriz :)

harbiden bu kız kimdi dizideki ismi neydi onuda tam çıkaramadım :)
İngiliz kraliyetinin bilmem nesiymiş :X Yazılar cok hızlı geçtiği için ingiliz kraliyetine kadar okuyup sonraki kelimeye geçiyorum :F

benim yorumdaki spoiler ı aç istersen gerçi spoiler yemek var bu işin içinde ama sonuçta konuyu öğrenmiş olursun :)

kaçıncı sezon :) o dizi ilk başladığında doğan eşekler bugün artık hayatta değil:) bir eşeğin ömrü bile 12 yıl bunlar 15 sezondur yayında :)
Evet az çok konuyu öğrendim izlemeye değer gibi duruyor :A :A