Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

Gerçekten öyle:X Sen tek bölüm mü izledin sadece? 2 bölüm daha izleyecem bu gece cumaya ilk sezonu tamamlamayı düşünüyorum. @Çiğdem- bana pancar motoru diyor. senden atak bekliyorum:F
1x1. Bölüm

giriş bölümü aksiyonu bol güzel bir bölümdü tokyoya hayran kaldık:)
soygun konulu dizilerde filmlerde o planlama işleri biraz sıkıcı geçiyor birazda ispanyolların seri konuşma tarzı rahatsız edici gibi onun haricinde sorun yok gibi :)
bazen dizilerde anı yakalamak çok önemli eminim @Forumdash ilk bö bölümde bu anı yakalayamamıştır @Çiğdem- :)
neyse ben sizin için kaçırdığınız yerleri görüntülerim :)
oOrl8m.gif

sevişiyorlar :)
Bu resim ne ayoll bölümde görünmemişti diye hatırlıyorum :F :F :F

Bu resim ne ayoll bölümde görünmemişti diye hatırlıyorum :F :F :F
o anı yakalayamamışsın gören görüyor işte :) tamda cep telefonuyla çektiği an :)

Gerçekten öyle:X Sen tek bölüm mü izledin sadece? 2 bölüm daha izleyecem bu gece cumaya ilk sezonu tamamlamayı düşünüyorum. @Çiğdem- bana pancar motoru diyor. senden atak bekliyorum:F
hogatha sana pancar motoru demiş ama kendisi 3 bölüm birden tüketmiş senden aşağı kalır yanı yok :)

1x2. Bölüm
güzeldi bölüm ama kısa sürelide olsa geri dönüş sahneleri cansıkıcı :)

prof herşeyi mükemmel planlasada bir yerden sonra işlerin sarpasaracağı kesin gibi :)
ingiliz büyükelçisinin kızıymış alison parker @Forumdash :) baskın işe yaramadı
birde son sahnede prof operasyonu yöneten kadına cep telefonu verdi maksat iyilik olsun diye :)

üçüncü bölüme geçiyorum bu gece sizi geçmem lazım @Çiğdem- :)

Sen 2.Bölümümü izledin 3 bölüme toplu bir değerlendirme yapacam ama 3.bölümden spoi vermicem senin için :A
ben şimdi izlemeye başlayacağım nasıl olsa kendim şahit olurum olacaklara :) prof polis kadını kafaya aldı sanırım :)

S01B01-02-03

Dizi ilk bölümüyle seyircisiyle çekiyor gerçekten. Sadece dil sorunu yaşıyorsun izlerken. Oyunculuklar harika, senaryo güzel. Efsane olur mu bilmem ama bi süre kitleleri peşinden sürükleyecek :X @Çiğdem-
@destere siz de bi göz atın @xemrexxx @sokak sanati @MasacRE- @MEnes @Harunnn60
İlk bölümde 2-3 karakter seviyorsun bile. Ama sonrada o karakterin tüm dizinin ağzına s*çtiğini görünce nefret ediyorsunuz... Sevdiğim karakterleri spoi içinde yazacağim.
Berlin-Profesör-Tokyo

Tokyo'dan nefret ettim gittikçe... Tüm planların içine s*çtı. Ergenin birine aşık oluyor ve kafasına göre iş yapıyor. Asiliği aptallık olarak oynuyor.

Berlin muhteşem bi karakter olmuş. Berlin 5 kere evlenip boşanmış bence ruh eşi kesinlikle Profesör :F:F Bu zeka birleşmeli :F

Moskov ve oğlunun ilişkisi göz yaşartıcı :T Umarım bozulmaz ve flashback'lerini görürüz.

İlk bölüm hem karakter tanıtma hem tempo olarak 9/10
2.heycan gazıyla 8/10
3.bölüm aptallıkların silsilesi yuzunden 7/10

Gittikçe puan düştü gibi ama ortalaması 8'den aşaği düşecek bir dizi değil.

1x2. Bölüm
güzeldi bölüm ama kısa sürelide olsa geri dönüş sahneleri vansıkıcı :)

prof herşeyi mükemmel planlasada bir yerden sonra işlerin sarpasaracağı kesin gibi :)
ingiliz büyükelçisinin kızıymış alison parker @Forumdash :) baskın işe yaramadı
birde son sahnede prof operasyonu yöneten kadına cep telefonu verdi maksat iyilik olsun diye :)

üçüncü bölüme geçiyorum bu gece sizi geçmem lazım @Çiğdem- :)

ben şimdi izlemeye başlayacağım nasıl olsa kendim şahit olurum olacaklara :) prof polis kadını kafaya aldı sanırım :)
ilk 3 Bölüm şöyle bir genel bakış yapayım :A

Karakterler iyi gibi Wasiktonun oğlu piskopat :F Ama Berlin daha çok sevdim o adamı :A Tokyo denilen ecünnüyü ve yanlarında bir tane daha var sürahi suratlı bir kız sevmedim :A

İlk 2 bölüm soygun bölümleri çok iyiydi ama 3.bölüm çok sevmedim soygun bölümlerinin havasını vermedi çekim olarak mekanlardan kaynaklı sanırım başka dizimi izliyorum dedim :F

Ama diziyi @sokak sanati @Harunnn60 @eskici @xemrexxx @MasacRE- Sizlere öneriyorum :A

@Harunnn60 @eskici @MasacRE- @xemrexxx

Karakterler iyi gibi Wasiktonun oğlu piskopat :F Ama Berlin daha çok sevdim o adamı :A Tokyo denilen ecünnüyü ve yanlarında bir tane daha var sürahi suratlı bir kız sevmedim :A

İlk 2 bölüm soygun bölümleri çok iyiydi ama 3.bölüm çok sevmedim soygun bölümlerinin havasını vermedi çekim olarak mekanlardan kaynaklı sanırım başka dizimi izliyorum dedim :F

Ama diziyi @sokak sanati @Harunnn60 @eskici @xemrexxx @MasacRE- Sizlere öneriyorum :A

Fırsat olursa izlerim :A

S01 - B04-05

Bu gecede 2 bölüm gömdüm. En iyi yerde kestim yarın heycanlı olsun diye:A @destere @Çiğdem-

Tokyo bu bölümden sonra sapitmadı :X Yavaş yavaş yola geliyor sanırım. Berlin yine harka performans sergiledi Profesörle birlikte:X

Profesöre hayran kaldım. Polis Kadına cep telefonu vermiş. Kadının annesi ulaşamayınca o profesörü aradı ve prof. içeriye sızdı.

Polisler resmen aksiyon arıyor:F içeriye girmek yada hırsızları al aşa etmek istiyorlar habire... Hırsız yerine Müdürü vurdular:Z Müdürü vurunca içeri doktor soktular. Tabi doktor polisle birlikte girdi. Polisi hafızaya kazıyan profesör gözlüğe bişey taktirdi. Profesör artık İÇERDE:A @Çiğdem-

Ama polis kadının da süprizleri var:A

Duygusal sahneler yada Flashbacklerden pek bahsedesim yok ama Tokyo ve şu öbür kızın gece partisinden bahsetmemek olmaz:A Profesörü de eğleneceye katmalıydılar:A

5.bölüm 4.bölüme göre daha iyidi. 8/10

1x3. Bölüm

ve bu bölümde gitti bayağı heyecanlıydıda bizim elemanlar her gittikçe işin içine edecekler gibi :)
tokyo, rio aşkı içine etti tüm planların.. birde tokyo işbilir dedik kadın cıvıttı kamera vurmalar falan hiç yakışmıyor öyle seksi bir kadına :)
hamile kadının sonuda pek iyi görünmüyor ordada berlin son anda yakaladı telefonu kadının donunda:)
bakalım moskovanın toraman oğlu denver öldürebilecekmi hamile kadını :)
profta çok fazla kendine güveniyor? bir an raquel profu alaşağı edince anladı sandım, ama kadın gazeteci zannedip sinirlenmiş :) ama o sahnede profun kalpten gitmesi an meselesiydi :)

Son düzenleme:
1x4. Bölüm

işler sarpasardı bu gidişle soygun izdivaç proğramına dönecek :)
prof polis şefi raquel le oynaşmaya başladı , denver totosundan vurduğu kadınla oynaşıyor zaten tokyoyla rio nun hali duman.. bu soygun güya yıllarca planlanmış ama prof adam seçerken neye göre seçmiş orası belli değil :) moskova desen başka bir alem oğlu denver ın katil olduğunu duyunca kapalı alan korkusu başladı hele son çatı havalandırma sahnesi evlere şenlikti :) güzel tarafı polişler tarafından dizinin en itici vatandaşı arturonun vurulması oldu :)

1x5. Bölüm

güzel bir bölümdü ...bu işin içinden nasıl çıkarlar bilemem ama asıl bölüme damgayı nairobi ile tokyo dansı vurdu :)
nairobi uzun zamandır varlığıyla yokluğu belli olmayan karakterlerdendi sanırım bölümler ilerledikçe tüm karakterleri yakından tanıyacağız, kadın çoluk çocuk sahibiymiş tabi bu muhabbetleri tokyoyla birlikte verdikleri muhteşem partiyle bize sundular:) profa üçlü teklif ettiler ama beyinsiz prof reddetti muhteşem teklifi:)
şu sakallı goril helsinkininde sosis muhabbeti ilginçti onunda geçmişini önümüzdeki bölümler kurcalarız sanırım :)
baba moskova ile salak oğlu denver hamile kadınla oynaşıp duruyorlar soyguna zerre katkı sunduklarını sanmam :)
içeri giren polisin gözlüğüne alıcı yerleştirildi artık prof polisler arası konuşmayada şahit olacaktır .. ama öncelikle raquel in tünelden yolladığı polisleri safdışı bırakmaları şart :)

diziye başlarken çalan şarkı da harika, :) .. @Çiğdem- @Forumdash

Son düzenleme:
😱

Sende başladın yani :F

S01 - B04-05

Bu gecede 2 bölüm gömdüm. En iyi yerde kestim yarın heycanlı olsun diye:A @destere @Çiğdem-

Tokyo bu bölümden sonra sapitmadı :X Yavaş yavaş yola geliyor sanırım. Berlin yine harka performans sergiledi Profesörle birlikte:X

Profesöre hayran kaldım. Polis Kadına cep telefonu vermiş. Kadının annesi ulaşamayınca o profesörü aradı ve prof. içeriye sızdı.

Polisler resmen aksiyon arıyor:F içeriye girmek yada hırsızları al aşa etmek istiyorlar habire... Hırsız yerine Müdürü vurdular:Z Müdürü vurunca içeri doktor soktular. Tabi doktor polisle birlikte girdi. Polisi hafızaya kazıyan profesör gözlüğe bişey taktirdi. Profesör artık İÇERDE:A @Çiğdem-

Duygusal sahneler yada Flashbacklerden pek bahsedesim yok ama Tokyo ve şu öbür kızın gece partisinden bahsetmemek olmaz:A Profesörü de eğleneceye katmalıydılar:A

1x3. Bölüm

ve bu bölümde gitti bayağı heyecanlıydıda bizim elemanlar her gittikçe işin içine edecekler gibi :)
tokyo, rio aşkı içine etti tüm planların.. birde tokyo işbilir dedik kadın cıvıttı kamera vurmalar falan hiç yakışmıyor öyle seksi bir kadına :)
hamile kadının sonuda pek iyi görünmüyor ordada berlin son anda yakaladı telefonu kadının donunda:)
bakalım moskovanın toraman oğlu denver öldürebilecekmi hamile kadını :)
profta çok fazla kendine güveniyor? bir an raquel profu alaşağı edince anladı sandım, ama kadın gazeteci zannedip sinirlenmiş :) ama o sahnede profun kalpten gitmesi an meselesiydi :)
Size ben dizi söyledim mi oyalayıp duruyorsunuz ay izlesek mi bir bakalım falan, buna anında başlayıp uçmuşunuz hayırsızlar :T: Neyse ben de görmüştüm bunu zaten izlerim ama size yetişemem artık bir ara oturur tek başıma izlerim :T:

😱
Aa dur izlemeyen birini yakaladım :A Harun biz ikimiz izleyelim bunu senle boşver onları :A

S01 - B04-05

1x5. Bölüm

güzel bir bölümdü ...bu işin içinden nasıl çıkarlar bilemem ama asıl bölüme damgayı nairobi ile tokyo dansı vurdu :)
nairobi uzun zamandır varlığıyla yokluğu belli olmayan karakterlerdendi sanırım bölümler ilerledikçe tüm karakterleri yakından tanıyacağız, kadın çoluk çocuk sahibiymiş tabi bu muhabbetleri tokyoyla birlikte verdikleri muhteşem partiyle bize sundular:) profa üçlü teklif ettiler ama beyinsiz prof reddetti muhteşem teklifi:)
şu sakallı goril helsinkininde sosis muhabbeti ilginçti onunda geçmişini önümüzdeki bölümler kurcalarız sanırım :)
baba moskova ile salak oğlu denver hamile kadınla oynaşıp duruyorlar soyguna zerre katkı sunduklarını sanmam :)
içeri giren polisin gözlüğüne alıcı yerleştirildi artık prof polisler arası konuşmayada şahit olacaktır .. ama öncelikle raquel in tünelden yolladığı polisleri safdışı bırakmaları şart :)

diziye başlarken çalan şarkı da harika, :) .. @Çiğdem- @Forumdash

😱

Size ben dizi söyledim mi oyalayıp duruyorsunuz ay izlesek mi bir bakalım falan, buna anında başlayıp uçmuşunuz hayırsızlar :T: Neyse ben de görmüştüm bunu zaten izlerim ama size yetişemem artık bir ara oturur tek başıma izlerim :T:

Aa dur izlemeyen birini yakaladım :A Harun biz ikimiz izleyelim bunu senle boşver onları :A

@destere nin anlattığı gibiyse dizi beğenirim zaten :A :A
Ben daha 3.Bölümdeyim sizi beklerim @MasacRE- @Harunnn60 @eskici :A

@destere @Forumdash pancar motoru gibi gitsinler onlarla bir şey izlenmez zaten :A