Netflix La Casa De Papel - İlk 2 Sezon Yorumları

Ben daha 3.Bölümdeyim sizi beklerim @MasacRE- @Harunnn60 @eskici :A

@destere @Forumdash pancar motoru gibi gitsinler onlarla bir şey izlenmez zaten :A

Ben başlayana kadar sen bitirirsin ben o kadar hızlı değilim malum tüplü televizyonum ben :A :A

Bana soğuk bir dizi gibi geldi. :A @MasacRE-

Tamam dördümüz izliyoruz o zaman kaplumbağalar olarak :A Harun soğuk moğuk değil seni de kattık izle işte :A

Size ben dizi söyledim mi oyalayıp duruyorsunuz ay izlesek mi bir bakalım falan, buna anında başlayıp uçmuşunuz hayırsızlar :T: Neyse ben de görmüştüm bunu zaten izlerim ama size yetişemem artık bir ara oturur tek başıma izlerim :T:

Aa dur izlemeyen birini yakaladım :A Harun biz ikimiz izleyelim bunu senle boşver onları :A
külliyen yalan ne zaman dizi söyledinde izlemedik tamamen iftira bunlar :) @Çiğdem- de şahidim hogatha masacre ne zaman bize dizi önerdi biz reddettik ayakta kırk yalan yapıyor senin kütük :) söylediğimiz dizileride ağır çekimle izliyorsun ama dark konusunda uyum sağlamıştın o konuda bişey söyleyemem bu diziyede davet edecektim senide forumda sana rastlamak mümkün değil :)

külliyen yalan ne zaman dizi söyledinde izlemedik tamamen iftira bunlar :) @Çiğdem- de şahidim hogatha masacre ne zaman bize dizi önerdi biz reddettik ayakta kırk yalan yapıyor senin kütük :) söylediğimiz dizileride ağır çekimle izliyorsun ama dark konusunda uyum sağlamıştın o konuda bişey söyleyemem bu diziyede davet edecektim senide forumda sana rastlamak mümkün değil :)
Her konuda kütük bu ayoll :A Şebnem elendi diye göbek atıyor :A @MasacRE-

@destere nin anlattığı gibiyse dizi beğenirim zaten :A :A
anlattığım gibi bende yalan olmaz ben dizinin özünü ortaya çıkarırım bir bakışta:) ama senin izleyeceğine dair en ufak bir ümidim yok sende @Harunnn60 gibi listeleyip bir köşeye atarsın gibi geldi bana :)

Her konuda kütük bu ayoll :A Şebnem elendi diye göbek atıyor :A @MasacRE-
zaten en iyi yabancı sap yarışmasından belliydi ne tür zevkleri olduğu:) şebnemin elenmesine sevinmesi normal :)

anlattığım gibi bende yalan olmaz ben dizinin özünü ortaya çıkarırım bir bakışta:) ama senin izleyeceğine dair en ufak bir ümidim yok sende @Harunnn60 gibi listeleyip bir köşeye atarsın gibi geldi bana :)

zaten en iyi yabancı sap yarışmasından belliydi ne tür zevkleri olduğu:) şebnemin elenmesine sevinmesi normal :)
Öyle olacak maalesef listeledim ama ne zaman izlerim bilemiyorum :A

Bu bir

Bu da iki
Evet açıklama bekliyorum destere ve @Forumdash bey :A

Özlem Tekin in geçti en azından :A :A :A

Bu bir

Bu da iki
Evet açıklama bekliyorum destere ve @Forumdash bey :A
birincisini yani mindhunter ı önermiştin onu hatırlıyorum hatta konusu biraz itici ama imdb puanı güzel demiştim ama karambolde unutulmuş:) diğer dizi ismini ilk kez duyuyorum senden :)

Özlem Tekin in geçti en azından :A :A :A
onun hatrına sonuna kadar gideriz :)

Öyle olacak maalesef listeledim ama ne zaman izlerim bilemiyorum :A
turşusunu kurarsın:) her yeni dizide sana öneride bulunuruz sende paket yapıp rafa atarsın ilerde torunlarınla oturup izlersin artık eski püskü şey :)