Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İspanya'daki Antena 3 kanalı için tek sezonluk bir soygun dizisi olarak tasarlandı. Ancak fırtına gibi esen dizi 2.sezona da başladı .
Konusu :Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler.
İlk 2 sezonu bu başlık altından yorumlayabilirsiniz .
Dizi ilk bölümüyle seyircisiyle çekiyor gerçekten. Sadece dil sorunu yaşıyorsun izlerken. Oyunculuklar harika, senaryo güzel. Efsane olur mu bilmem ama bi süre kitleleri peşinden sürükleyecek @Çiğdem- @destere siz de bi göz atın @xemrexxx@sokak sanati@MasacRE-@MEnes@Harunnn60
İlk bölümde 2-3 karakter seviyorsun bile. Ama sonrada o karakterin tüm dizinin ağzına s*çtiğini görünce nefret ediyorsunuz... Sevdiğim karakterleri spoi içinde yazacağim.
Berlin-Profesör-Tokyo
Tokyo'dan nefret ettim gittikçe... Tüm planların içine s*çtı. Ergenin birine aşık oluyor ve kafasına göre iş yapıyor. Asiliği aptallık olarak oynuyor.
Berlin muhteşem bi karakter olmuş. Berlin 5 kere evlenip boşanmış bence ruh eşi kesinlikle Profesör Bu zeka birleşmeli
Moskov ve oğlunun ilişkisi göz yaşartıcı Umarım bozulmaz ve flashback'lerini görürüz.
İlk bölüm hem karakter tanıtma hem tempo olarak 9/10
2.heycan gazıyla 8/10
3.bölüm aptallıkların silsilesi yuzunden 7/10
Gittikçe puan düştü gibi ama ortalaması 8'den aşaği düşecek bir dizi değil.
Dizi ilk bölümüyle seyircisiyle çekiyor gerçekten. Sadece dil sorunu yaşıyorsun izlerken. Oyunculuklar harika, senaryo güzel. Efsane olur mu bilmem ama bi süre kitleleri peşinden sürükleyecek @Çiğdem- @destere siz de bi göz atın @xemrexxx@sokak sanati@MasacRE-@MEnes@Harunnn60
İlk bölümde 2-3 karakter seviyorsun bile. Ama sonrada o karakterin tüm dizinin ağzına s*çtiğini görünce nefret ediyorsunuz... Sevdiğim karakterleri spoi içinde yazacağim.
Berlin-Profesör-Tokyo
Tokyo'dan nefret ettim gittikçe... Tüm planların içine s*çtı. Ergenin birine aşık oluyor ve kafasına göre iş yapıyor. Asiliği aptallık olarak oynuyor.
Berlin muhteşem bi karakter olmuş. Berlin 5 kere evlenip boşanmış bence ruh eşi kesinlikle Profesör Bu zeka birleşmeli
Moskov ve oğlunun ilişkisi göz yaşartıcı Umarım bozulmaz ve flashback'lerini görürüz.
2.heycan gazıyla 8/10
Berlin-Profesör-Tokyo
2.heycan gazıyla 8/10
Berlin-Profesör-Tokyo
2.heycan gazıyla 8/10
Ohaaa pancar motoru @destere e pancar motoru diyordun 3 bölüm izlemişsin 😱😱😱
@Harunnn60 İspanyol dizi değişik deneyim olabilir İspanyol şarkıları gibi güzeldir eminim başla bence Soygun dizisiymiş
Konusu :Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler.
Ohaaa pancar motoru @destere e pancar motoru diyordun 3 bölüm izlemişsin 😱😱😱
@Harunnn60 İspanyol dizi değişik deneyim olabilir İspanyol şarkıları gibi güzeldir eminim başla bence Soygun dizisiymiş
giriş bölümü aksiyonu bol güzel bir bölümdü tokyoya hayran kaldık
soygun konulu dizilerde filmlerde o planlama işleri biraz sıkıcı geçiyor birazda ispanyolların seri konuşma tarzı rahatsız edici gibi onun haricinde sorun yok gibi
bazen dizilerde anı yakalamak çok önemli eminim @Forumdash ilk bö bölümde bu anı yakalayamamıştır @Çiğdem-
neyse ben sizin için kaçırdığınız yerleri görüntülerim
giriş bölümü aksiyonu bol güzel bir bölümdü tokyoya hayran kaldık
soygun konulu dizilerde filmlerde o planlama işleri biraz sıkıcı geçiyor birazda ispanyolların seri konuşma tarzı rahatsız edici gibi onun haricinde sorun yok gibi
bazen dizilerde anı yakalamak çok önemli eminim @Forumdash ilk bö bölümde bu anı yakalayamamıştır @Çiğdem-
neyse ben sizin için kaçırdığınız yerleri görüntülerim
İzlemem gereken çok dizi var. Daha Grey's Anatomy var 6 sezon sonra How to get Away With Murder var Oscar filmleri var sonra Got başlar zaten sıra gelmeli bu diziye de
İzlemem gereken çok dizi var. Daha Grey's Anatomy var 6 sezon sonra How to get Away With Murder var Oscar filmleri var sonra Got başlar zaten sıra gelmeli bu diziye de
Gerçekten öyle Sen tek bölüm mü izledin sadece? 2 bölüm daha izleyecem bu gece cumaya ilk sezonu tamamlamayı düşünüyorum. @Çiğdem- bana pancar motoru diyor. senden atak bekliyorum
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.