Kraliçe Çiğdem'in Forumda 4.Yılı (Tacı Takılıyor)

Hande Yener'misin sen ne kraliçesi. :A

Tebrikler çidom. :bhr:
1653753_617390991665096_1270684799_n.jpg

Az iç diyoruz sana ama dinlemiyorsun bizi :A @Çiğdem- :A
Hande Yener'misin sen ne kraliçesi. :A

Tebrikler çidom. :bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 58145
Hhaha herkesin alanı farklı o popun ben forumun başkasıda dizilerin olur öyle gider :F
Mustim çok hoş tşşk @Billy Kane :bhr::bhr::bhr:

@Harunnn60 bu @S.G.A.T. dün itiraf etti sağlam içiyorum ben gerçekten dedi :A Diyorum işte öyle mesajları sarhoşken yazıyor 1-8 i 9 a kadar diye ifade etmesinden belli zaten sarhoşlar 1 fazla görürmüş sayıları buda 8 yerine 9 görüyor
:A :A :A @destere

Son düzenleme:
uyarman iyi oldu @Harunnn60 gugıldan hırsızlık yaparken yakaladık :)

@Doğu ile @MEnes seni kutlamamış şunların kafasına bir oklava geçir :)
@Çiğdem- ve ekip arkadaşlarını bu mutlu gününde en kalbî duygularımla kutluyorum :A (Şu an neyi kutladım haberim yok @Çiğdem- adına her gün yeni bir kutlama konusu açılıyor anlamış değilim. Bak bu kızın talipleri artar demedi deme. Şimdiden başını bağla sıvacı başı :A @destere )

@Çiğdem- ve ekip arkadaşlarını bu mutlu gününde en kalbî duygularımla kutluyorum :A (Şu an neyi kutladım haberim yok @Çiğdem- adına her gün yeni bir kutlama konusu açılıyor anlamış değilim. Bak bu kızın talipleri artar demedi deme. Şimdiden başını bağla sıvacı başı :A @destere )
4.Yıl konumu kutluyoruz bu seferde nerede hediyem ben sana altın sıva veriyordum :A

Forumun cadısı, Çin astrolojisinden onaylı inatçı keçisi. 4. yılın kutlu olsun, nice seneler bizimle olursun umarım :bhr: Sen de olmasan kimle uğraşacağız, kim bana kütük diyecek :A

Gelelim kütük hediyelerime :A

Aras Bulut İynemli ve yanında bonus Çağatay Ulusoy :A
af154b56e95b32ebf3e7f63f549257ca.jpg

Daryl ve yanında Maggie :bhr:
norman-reedus-lauren-cohan-guys-choice-awards-2014-03.jpg

Olmazsa olmaz Musti ve onun yanında da Mahsun Kırmızıgül'ün efsane performansı :F (6.30'dan sonra)

Ooo teşekkürler güzel kareymiş :Z:Z:Z
Verdim hediyelerini, etiket olmadı alıntı yapayım dedim. Sonra nerede benim hediyelerim deme :A

Forumun cadısı, Çin astrolojisinden onaylı inatçı keçisi. 4. yılın kutlu olsun, nice seneler bizimle olursun umarım :bhr: Sen de olmasan kimle uğraşacağız, kim bana kütük diyecek :A

Gelelim kütük hediyelerime :A

Aras Bulut İynemli ve yanında bonus Çağatay Ulusoy :A
af154b56e95b32ebf3e7f63f549257ca.jpg

Daryl ve yanında Maggie :bhr:
norman-reedus-lauren-cohan-guys-choice-awards-2014-03.jpg

Olmazsa olmaz Musti ve onun yanında da Mahsun Kırmızıgül'ün efsane performansı :F (6.30'dan sonra)

Verdim hediyelerini, etiket olmadı alıntı yapayım dedim. Sonra nerede benim hediyelerim deme :A
Aaa çok teşekkürler güzel düşüncelerin için :bhr::bhr::bhr:

Her sevdiğimin yanına bir gıcık eklemişsin :A

Bunu ara sıra izliyorum oanki samimiyetin s halfi bile şuan yok hiç kimsede ego yok millet rakibinin şarkısını söyleyip eğleniyor :Z

Konuyu görmedim tam konu açıldığı sıralarda film izliyordum, sonra uyudum geç olduğu için foruma giremedim ama kutlarız bir ara. :A
darktaki kadar hızlı kutlayacaksan @Çiğdem- in 8. yılına denk gelir :)

@MEnes @Doğu @MasacRE- e gibi kütük değiller :A cici hediyeler ile kutlarlar :Z

Finali izleyecem :A :A :A
bunlar kütük değil ama bu sıvadaşlarımdada jeton geç düşüyor kimbilir hangi bahar kutlarlar :)

hogathaya sarkıntılık yapışımın 4. yılını kutluyoruz :) :)

@MasacRE- Gibi kütüğün içinden bile güzel bir çıra çıktı güzel kutladı :A :A :A
daha sen benden hediye istemeden ben kaçayım buraları terkedeyim :)

Gelelim kutlama mesajımıza. Sayın Çiğdem hanım size forumda nice mutlu yıllar diliyorum. Hep beraber o mutlu geleceğe ulaşmamızı ve burada aldığımız keyife devam etmemizi diliyorum. :A @Çiğdem-

Buyrun bu da hediyeniz. Çok değişik ve fantastik bir hediye. :A
Çikolata falan yok sana. :A (Tabi gerzek demiyorum asla o manyak gibi). :A