Az iç diyoruz sana ama dinlemiyorsun bizi @Çiğdem-Ben niye sizi kıskanıyorum ya Sadece konuyu aydınlattım Onu destereciğine söyle beni geç
Az iç diyoruz sana ama dinlemiyorsun bizi @Çiğdem-
Hhaha herkesin alanı farklı o popun ben forumun başkasıda dizilerin olur öyle gider
Daha çok bekleyeceksin o zaman
4 almaya devam ederseniz ocakta izleriz birlikte ayoll hazır sende burdaykanDaha çok bekleyeceksin o zaman
4,80 aldık atma 5 yani4 almaya devam ederseniz ocakta izleriz birlikte ayoll hazır sende burdaykan
Şeyi merak ediyorum hangi dizileri izlietiyorlar sizlere4,80 aldık atma 5 yani
@Çiğdem- ve ekip arkadaşlarını bu mutlu gününde en kalbî duygularımla kutluyorum (Şu an neyi kutladım haberim yok @Çiğdem- adına her gün yeni bir kutlama konusu açılıyor anlamış değilim. Bak bu kızın talipleri artar demedi deme. Şimdiden başını bağla sıvacı başı @destere )uyarman iyi oldu @Harunnn60 gugıldan hırsızlık yaparken yakaladık
@Doğu ile @MEnes seni kutlamamış şunların kafasına bir oklava geçir
4.Yıl konumu kutluyoruz bu seferde nerede hediyem ben sana altın sıva veriyordum
4.Yıl konumu kutluyoruz bu seferde nerede hediyem ben sana altın sıva veriyordum
Ooo teşekkürler güzel kareymiş
Verdim hediyelerini, etiket olmadı alıntı yapayım dedim. Sonra nerede benim hediyelerim demeOoo teşekkürler güzel kareymiş
Aaa çok teşekkürler güzel düşüncelerin içinForumun cadısı, Çin astrolojisinden onaylı inatçı keçisi. 4. yılın kutlu olsun, nice seneler bizimle olursun umarım Sen de olmasan kimle uğraşacağız, kim bana kütük diyecek
Gelelim kütük hediyelerime
Aras Bulut İynemli ve yanında bonus Çağatay Ulusoy
Daryl ve yanında Maggie
Olmazsa olmaz Musti ve onun yanında da Mahsun Kırmızıgül'ün efsane performansı (6.30'dan sonra)
Verdim hediyelerini, etiket olmadı alıntı yapayım dedim. Sonra nerede benim hediyelerim deme
darktaki kadar hızlı kutlayacaksan @Çiğdem- in 8. yılına denk gelirKonuyu görmedim tam konu açıldığı sıralarda film izliyordum, sonra uyudum geç olduğu için foruma giremedim ama kutlarız bir ara.
bunlar kütük değil ama bu sıvadaşlarımdada jeton geç düşüyor kimbilir hangi bahar kutlarlar
hogathaya sarkıntılık yapışımın 4. yılını kutluyoruz
daha sen benden hediye istemeden ben kaçayım buraları terkedeyim@MasacRE- Gibi kütüğün içinden bile güzel bir çıra çıktı güzel kutladı
Aaaa evet sarkıntılık 4.yılının hatrına bir şeyde sen verhogathaya sarkıntılık yapışımın 4. yılını kutluyoruz
daha sen benden hediye istemeden ben kaçayım buraları terkedeyim
Forumun ahlakını iyice bozdun.ilk tanıştığımız günden bir kare yakaladım onu hediye edeyim bari