O benden önce bulmuş zateninsan kardeşine CW tavsiye eder mi ?düşmana bile öyle pis kanal tavsiye edilmez
mesajlarım yarım saat durur herhangi bir tepki almadığımda silerimaha sana yarım saat süre? geldin geldin gelmedin bunuda sileceğim hogatha
![]()
O benden önce bulmuş zateninsan kardeşine CW tavsiye eder mi ?düşmana bile öyle pis kanal tavsiye edilmez
mesajlarım yarım saat durur herhangi bir tepki almadığımda silerimaha sana yarım saat süre? geldin geldin gelmedin bunuda sileceğim hogatha
![]()
ama vazgeçirmeye çalışmadın sende katıldın günah işlemeyeO benden önce bulmuş zaten![]()
Sam Dean için cehenneme gitmeye kalktı, ben de öyle bişeyama vazgeçirmeye çalışmadın sende katıldın günah işlemeye![]()
insan kardeşine CW tavsiye eder mi ?düşmana bile öyle pis kanal tavsiye edilmez
![]()
Geçen Atanaca da demiştim hatta sende oradaydın @destere mesajınızda imzam yoksa yani gülücük o mesajı henüz görmemişimdir başka şey aklınıza gelmesinSam Dean için cehenneme gitmeye kalktı, ben de öyle bişey@Çiğdem- kötu yoldaysa onu korumak için ben de cw yoluna düştüm
![]()
Geçen Atanaca da demiştim hatta sende oradaydın @destere mesajınızda imzam yoksa yani gülücük o mesajı henüz görmemişimdir başka şey aklınıza gelmesin@Harunnn60 da seni mesajını silip gittiğini görünce keyifli girdi yılbaşına
Aaa bu arada sen @Forumdash ile 4 yıl önceki ilk sohbetimizi sanırım görmedim ,ilk foruma gelir gelmez hemen Supernaturala konu açtırmaya koyulmuştuk
![]()
Ooooo çok teşekkürler cnm , bu hediye işlerinde senin üstüne yok
@turkuazz hediye konusunda 1 numara cidden.Ooooo çok teşekkürler cnm , bu hediye işlerinde senin üstüne yok
Sırf senin hediyelerin için bekliyoruz bu kutlama konularını![]()
![]()
@destere @Harunnn60
Kovamam çünkü ilaç gerek, olsa bile "ilacın etkisi yooook"@turkuazz hediye konusunda 1 numara cidden.
@Forumdash a da bir ciddiyet gelmiş.Bir an önce kovmalı o ciddiyeti vücudundan.
![]()
bende zamanında gül gibi bir hediye vermiştim ama görmezden gelmiştin hogathaOoooo çok teşekkürler cnm , bu hediye işlerinde senin üstüne yok
Sırf senin hediyelerin için bekliyoruz bu kutlama konularını![]()
![]()
@destere @Harunnn60
Ahh teşekkür ederim cnm @mrt-06Kraliçem, canım ablam nice yıllara inşallah. Seni canı gönülden seviyoruz. Varlığın benim ve forum için çok önemli, iyi ki aramızdasın.Kusura bakma konuyu gerçekten yeni görüyorum.
@Çiğdem- Hediyen.
![]()
![]()
Hhaha Aaa hayırr ben bakamadan silmişsinbende zamanında gül gibi bir hediye vermiştim ama görmezden gelmiştin hogatha![]()
Kovamam çünkü ilaç gerek, olsa bile "ilacın etkisi yooook"![]()
Herkese bir haller oluyor gerçekten bu aralar hayırdır inş@turkuazz hediye konusunda 1 numara cidden.
@Forumdash a da bir ciddiyet gelmiş.Bir an önce kovmalı o ciddiyeti vücudundan.
![]()
burdaki hediyemde muhteşemdi ama değerini bilemedinAhh teşekkür ederim cnm @mrt-06Sende çok önemlisin forum için
inş güzel bir yıl daha olsun bizler için
Çok teşekkürler@dreamy şarkı seçimide çok iyi
Hhaha Aaa hayırr ben bakamadan silmişsinAma herşeyde bir hayır vardır o olay yaşanmasa profilime o hediyeyi vermicektin oyüzden iyi olmuş
![]()
![]()
Herkese bir haller oluyor gerçekten bu aralar hayırdır inş![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa bakamadan silmişsin kaç defa anlatıcam ayollburdaki hediyemde muhteşemdi ama değerini bilemedin![]()
Hahah Aaa bakamadan silmişsin kaç defa anlatıcam ayollBöyle diyip @Harunnn60 ı sevindirme konuda göbek atıyordur şimdi
![]()
![]()
Oooo teşekkürler cnmSonunda geldim@Çiğdem-
En güzel şarkı Zack Hemsey'denEn sevdiğim şarksıdır ama kesin beğenmezsin sen
![]()
Bi de Ayna'dan hediyem olsun, en sevdiğim şarkısıdır Gelincik
Ve asıl hediye gelsin
Sözleri güzeldir
Ve hediyelerin en güzeliÇiğdem Der Ki Ben Alayım
Yiğit Başına Belayım
Hepisinden Ben Alayım
Benden Ala Çiçek Var Mı Çiçek Var Mı Hey
Al Baharlı Mavi Dağlar
Yarım Gurbet Elde Ağlar
Lale Der Ki Be Hey Tanrı
Benim Boynum Neden Eğri
Yardan Ayrı Düştüm Gayrı
Çayır Çimen Doldu Dağlar
Yarim Gurbet Elde Ağlar
Nevruz Der Ki Ben Nazlıyım
Sarp Kayalarda Gizliyim
Mavi Donlu Gök Gözlüyüm
Al Baharlı Mavi Dağlar
Yarim Gurbet Elde Ağlar
Sünbül Der Ki Boyum Uzun
Yapraklarım Düzüm Düzüm
Beni Ak Gerdana Dizin
Al Baharlı Mavi Dağlar
Yarim Gurbet Elde Ağlar
Çayır Çimen Doldu Dağlar
Yarim Gurbet Elde Ağlar
Sünbül der ki ben nazlıyım
Sarp kayalarda gizliyim
Mavi Donlu Gök Gözlüyüm
Al Baharlı Mavi Dağlar
Yarim Gurbet Elde Ağlar
Çayır Çimen Doldu Dağlar
Yarim Gurbet Elde Ağlar
Zack Beyin zaten müziği güzeldir her zaman. Ama dinletme fırsatı bulamadık bi türlü işteOooo teşekkürler cnmSenden tam umudumu kesmiştim sürpriz oldu
@Harunnn60
Zanc beyin şarkısı değildi müziği diyelim güzelmiş derin bir müzikÇiğdem Der ki bunu ilk defa Aşık Veysel yarışırkan duymuştum , bu videoda yeni dinledim
Aleyna hediyeni @destere sana şutluyorum![]()
![]()
![]()
Onun uyduruk hikayelerinden bıktım ayollZack Beyin zaten müziği güzeldir her zaman. Ama dinletme fırsatı bulamadık bi türlü işte
Aleyna'nın hikayelerini hep izliyorum ve bu Instagram hikayesi tam sana göre![]()