Kraliçe Çiğdem'in Forumda 4.Yılı (Tacı Takılıyor)

Oha Queen. :Z
Tebrik ederim. :Z

Sana çoooooooooook özel hediyem var. :Z
tumblr_ncwjnzEyDk1qdae4uo1_500.gif

Nice mutlu yıllara inşallah uzun süre aramızda olmaya devam edersin. :bhr: @Çiğdem-

Konudaki mesajlara bakmadım bu yüzden hediyen daha önce verildi mi bilmiyorum. Yine de al bakalım. :Z

cukurun-yamac-kocovalisindan-ne-bekliyoruz_131510633667361687.jpg

zaten @Çiğdem- de beğenmemiş hediyemi onun için kaldırdım sayfadan :)
Ne hediyesi ayoll bu konuya şuan girdim yeni mesajlara henüz bakmadım :F bildirimler yığılmış onlara bakıyorum :A @Harunnn60

ay bu nasıl konu @Harunnn60 egokoliği seni resmen olmamış.ss ay neyse ablalarım @vadikızı harun bu konuyla sana bunak kraliçe @Dosi ye de devrik kraliçe diyor bence dalın harunu pataklayın çiğdemi kraliçe ilan etmiş.ss

ay neyse @Çiğdem- al sana hediye cadoloz @destere lerin çiftleşme resimleri:A
panda_love.jpg
BqMX-YDIAAArEM8.jpg
images
images
Hahahah aaa bu konuya daha bakmamıştım şuan yine diğer mesajlara henüz bakmadı @destere hediyemi beğenmemiş Çiğdem diyip sildim dedi kırılıp gitmiş hediye ne haberim bile yok :F @Harunnn60 göbek atar şimdi :F

Son düzenleme:
Gelelim kutlama mesajımıza. Sayın Çiğdem hanım size forumda nice mutlu yıllar diliyorum. Hep beraber o mutlu geleceğe ulaşmamızı ve burada aldığımız keyife devam etmemizi diliyorum. :A @Çiğdem-

Buyrun bu da hediyeniz. Çok değişik ve fantastik bir hediye. :A
Çikolata falan yok sana. :A (Tabi gerzek demiyorum asla o manyak gibi). :A

Oha Queen. :Z
Tebrik ederim. :Z

Sana çoooooooooook özel hediyem var. :Z
tumblr_ncwjnzEyDk1qdae4uo1_500.gif

Nice mutlu yıllara inşallah uzun süre aramızda olmaya devam edersin. :bhr: @Çiğdem-

Konudaki mesajlara bakmadım bu yüzden hediyen daha önce verildi mi bilmiyorum. Yine de al bakalım. :Z

cukurun-yamac-kocovalisindan-ne-bekliyoruz_131510633667361687.jpg
Aaa çok teşekkürler arkadaşlar , hep birlikte daha uzun yıllara inş :Z:Z:Z

Aliço sevilmezmi harika bir hediye @MEnes ayrıca Aras ile karşılıklı delirdikleri sahnede süperdi :A

@Aserat Daha önce verilsede fark etmez fazla Aras göz çıkarmaz hediyem süper :Z

Hhaha Hediyen ilginç ama düşünmen yeter @Ahmed :Z:Z:Z

Ne hediyesi ayoll bu konuya şuan girdim yeni mesajlara henüz bakmadım :F bildirimler yığılmış onlara bakıyorum :A @Harunnn60

Hahahah aaa bu konuya daha bakmamıştım şuan yine diğer mesajlara henüz bakmadı @destere hediyemi beğenmemiş Çiğdem diyip sildim dedi kırılıp gitmiş hediye ne haberim bile yok :F @Harunnn60 göbek atar şimdi :F
Berbat bir hediye yollamıştı boşver. :F

ay bu nasıl konu @Harunnn60 egokoliği seni resmen olmamış.ss ay neyse ablalarım @vadikızı harun bu konuyla sana bunak kraliçe @Dosi ye de devrik kraliçe diyor bence dalın harunu pataklayın çiğdemi kraliçe ilan etmiş.ss

ay neyse @Çiğdem- al sana hediye cadoloz @destere lerin çiftleşme resimleri:A
panda_love.jpg
BqMX-YDIAAArEM8.jpg
images
images
Sen mezarına dön bakayım.😵

Berbat bir hediye yollamıştı boşver. :F

Sen mezarına dön bakayım.😵
Aaa önceki sayfaya baktım senin alıntından gördüm :A @destere iyi alıştı bu mesaj silmelere bir daha bana yazdığı emsajı silerse kafasına oklavayı yiyecek :A :A :A

Ama yılbaşı tatiline ayrılmadan önce profilime çok cici bir hediye bırakıp gitmiş yine yaptı yapacağını sempatik sapık :A :A :A @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash

Şaka yollu da olsa yapmayın böyle bişey @Çiğdem- kardeşim:)
insan kardeşine CW tavsiye eder mi ? :) düşmana bile öyle pis kanal tavsiye edilmez :)

Aaa önceki sayfaya baktım senin alıntından gördüm :A @destere iyi alıştı bu mesaj silmelere bir daha bana yazdığı emsajı silerse kafasına oklavayı yiyecek :A :A :A

Ama yılbaşı tatiline ayrılmadan önce profilime çok cici bir hediye bırakıp gitmiş yine yaptı yapacağını sempatik sapık :A :A :A @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash
mesajlarım yarım saat durur herhangi bir tepki almadığımda silerim:) aha sana yarım saat süre? geldin geldin gelmedin bunuda sileceğim hogatha :)

insan kardeşine CW tavsiye eder mi ? :) düşmana bile öyle pis kanal tavsiye edilmez :)

mesajlarım yarım saat durur herhangi bir tepki almadığımda silerim:) aha sana yarım saat süre? geldin geldin gelmedin bunuda sileceğim hogatha :)

Gözlemci dizilerini ve yarışmasını iptal etti yani yayından kaldırdı bitirdi daha istediğin sahneye kavuşamadan bitti ne yapalım artık @Çiğdem- selenanın uyarlamasını yazmaya başlasa iyi olacak. @destere