Hhahah annen görürse arkadaşım @destere de Kimlerle arkadaşlık yapıyorsun görsün kadıncağızBu arada avatarını telefonuma ekran fotosu yaptım çok güzel oldu. @Çiğdem- @MasacRE- @xemrexxx @sokak sanati @XanTier @Forumdash
Hhahah annen görürse arkadaşım @destere de Kimlerle arkadaşlık yapıyorsun görsün kadıncağızBu arada avatarını telefonuma ekran fotosu yaptım çok güzel oldu. @Çiğdem- @MasacRE- @xemrexxx @sokak sanati @XanTier @Forumdash
Bak bu çok yanlış yerlere gider Baldız baldan tatlıdır ne de olsa Pardon sen görümcemiydin? @destere @Çiğdem-Bu arada avatarını telefonuma ekran fotosu yaptım çok güzel oldu. @Çiğdem- @MasacRE- @xemrexxx @sokak sanati @XanTier @Forumdash
fokun sempatikliği harika değilmi bence güzel bir seçim yapmışsın ) fok gülümsüyor adetaBu arada avatarını telefonuma ekran fotosu yaptım çok güzel oldu. @Çiğdem- @MasacRE- @xemrexxx @sokak sanati @XanTier @Forumdash
Ama ama ama Sen aradiğinda @destere nin telefonunda senin resmin çıkıyordur
Akraba ilişkileri bizde çok geniş oldugu için kime ne deniyor kariştiriyorum Karımın abisine yenge desem bana kızmaz heraldebiz elti görümceyiz birbirimize pek bir zararımız dokunmaz )
onun aklı nerelere gittiyse kimbilir şimdi hangi pis diziyi izliyor eminim izlediği diziler bunu kötü etkiliyordur
Şuan bir şeyden etkilendiği doğru bencede @Forumdash ın en son ne izledinbiz elti görümceyiz birbirimize pek bir zararımız dokunmaz )
onun aklı nerelere gittiyse kimbilir şimdi hangi pis diziyi izliyor eminim izlediği diziler bunu kötü etkiliyordur
sen bayağı karıştırmışsın işi )Ama ama ama Sen aradiğinda @destere nin telefonunda senin resmin çıkıyordur
Akraba ilişkileri bizde çok geniş oldugu için kime ne deniyor kariştiriyorum Karımın kocasına yenge desem bana kızmaz heralde
the affair izliyor olabilirŞuan bir şeyden etkilendiği doğru bencede @Forumdash ın en son ne izledin
Alttan ver mesajı... Affair mi izliyorsun halasen bayağı karıştırmışsın işi )
aslında bu akraba isimlerinde bende pek uzman sayılmama ama elti ile görümceğin birbirlerine zarar vermeyeceklerine eminim )
the affair izliyor olabilir
Entrikacı seni Bundan bi ton senaryo çıkar, 250 ülkeye satılır (my kaç ülkeye satilmişti onu geçelim @xemrexxx )
Hhahah annen görürse arkadaşım @destere de Kimlerle arkadaşlık yapıyorsun görsün kadıncağız
fokun sempatikliği harika değilmi bence güzel bir seçim yapmışsın ) fok gülümsüyor adeta
youtube kanalı 3 milyon aboneye ulaşan emily söz verdiği gibi los angeles sokaklarında cıbıldak koşmuş tüm şehir bayram etmiştir biz e buradayız işte @S.G.A.T. @gözlemci @Ahmed @Thequeer @Harunnn60 @MasacRE- @MEnes @eskici @Aserat @Dosi @cookies @vadikızı @ozmoturk @kerem
O nasıl bir sözmüş öyle ya
Burada da atletli göbekli bıyıklı amcalar koşuyor onları seyredin
gerçekten koşuyor yaa
@destere kesin oralarda yakın bir yerde izlemiştir canlı peformansı
ne sandınız herkes @Çiğdem- gibi sözünden caymıyor emily sözünün eridir sahi hogatha, celasun yamaça yardım ederse destere ile erotik bir gece geçirme ve vadikızı nın ayaklarına kapanıp af dileme sözü vermişti hala yerine getirmediO nasıl bir sözmüş öyle ya
demek sen onları seyrediyon artıknasıl bir yokluktaysanBurada da atletli göbekli bıyıklı amcalar koşuyor onları seyredin
ne sandınız herkes @Çiğdem- gibi sözünden caymıyor emily sözünün eridir sahi hogatha, celasun yamaça yardım ederse destere ile erotik bir gece geçirme ve vadikızı nın ayaklarına kapanıp af dileme sözü vermişti hala yerine getirmedi
demek sen onları seyrediyon artıknasıl bir yokluktaysan
Bunlar nasıl sözler Dünyam başıma yıkıldıne sandınız herkes @Çiğdem- gibi sözünden caymıyor emily sözünün eridir sahi hogatha, celasun yamaça yardım ederse destere ile erotik bir gece geçirme ve vadikızı nın ayaklarına kapanıp af dileme sözü vermişti hala yerine getirmedi
@Çiğdem- zaten her gün @destere ile erotik gece geçiriyor sen ne sanıyorsunne sandınız herkes @Çiğdem- gibi sözünden caymıyor emily sözünün eridir sahi hogatha, celasun yamaça yardım ederse destere ile erotik bir gece geçirme ve vadikızı nın ayaklarına kapanıp af dileme sözü vermişti hala yerine getirmedi