bir an önce benimde shannara cronickles ın ikinci sezonuna başlamam lazım pembe dizim bitti krize girdim alışkanlık kötü şeyYok bu pembişi izleyeceğime giderim Rosalindayı baştan hatim ederim
bir an önce benimde shannara cronickles ın ikinci sezonuna başlamam lazım pembe dizim bitti krize girdim alışkanlık kötü şeyYok bu pembişi izleyeceğime giderim Rosalindayı baştan hatim ederim
Yaa artık kallavali (t***) şaka geçtiğini düşünecem Bu diziler izlenir mi bildiğin eziyet. Hayır sadist biriysen söyle de bilelim Forumda böyle kişiliğe ihtiyaç varbir an önce benimde shannara cronickles ın ikinci sezonuna başlamam lazım pembe dizim bitti krize girdim alışkanlık kötü şey
Mona'nın herifini nasıl buldunuz kız giderayak parlağı kaptı. @xemrexxxsana kim dedi spoilerı aç diye senin açmaman lazımdı daha izleyeceğin 240 bölüm var niye heyecanı yok ettin
batırmışlardı ya evet spencer hikayesinden bir sezon daha rahatlıkla çıkardı ama şu mary drake denen kazuletin her yerden ortaya çıkmasıda bizi bıktırmıştı ondan kurtulmamız iyi oldu
aaa hannoşun tıfıl bir bebeği olacak beybinin babası olmayı isterdim ne yazıkki karpuz kafalı calep baba oldu
Sonunda bitirdin demek bitirdiysen @mrt-06 bana anlattığı birşeyi sana sorucam düşünceni merak ettimkendisine yakışıklı ama aptal bir tip bulmuş mona zaten zeka olarak kendisiyle yarışması mümkün olmayan parlaklarla anca anlaşır kızın zeka saplantısı var bulduğu balta sapınıda ben değil @Çiğdem- değerlendirsin
shannaraya ve pll ye büyük haksızlık bu sözlerin bunlar pembe dizi uzunluğunda ama içerik ve kalite olarak tüm ciddi dediğimiz dizileri silip süpürür yani bence bir pll bir HOC dan beş gömlek daha üstün bir yapımYaa artık kallavali (t***) şaka geçtiğini düşünecem Bu diziler izlenir mi bildiğin eziyet. Hayır sadist biriysen söyle de bilelim Forumda böyle kişiliğe ihtiyaç var
kendisine yakışıklı ama aptal bir tip bulmuş mona zaten zeka olarak kendisiyle yarışması mümkün olmayan parlaklarla anca anlaşır kızın zeka saplantısı var bulduğu balta sapınıda ben değil @Çiğdem- değerlendirsin
Evet onu sana soralım destere abla kardeş kafamız basmadı.Sonunda bitirdin demek bitirdiysen @mrt-06 bana anlattığı birşeyi sana sorucam düşünceni merak ettim
Mona'ya bir tek Spencer yakışırdı.kendisine yakışıklı ama aptal bir tip bulmuş mona zaten zeka olarak kendisiyle yarışması mümkün olmayan parlaklarla anca anlaşır kızın zeka saplantısı var bulduğu balta sapınıda ben değil @Çiğdem- değerlendirsin
çalışmadığım yerden sorarsan görümceme sormak zorunda kalırım basit bişey olsun sorunSonunda bitirdin demek bitirdiysen @mrt-06 bana anlattığı birşeyi sana sorucam düşünceni merak ettim
Abisiyle yatmış birde @destereEvet onu sana soralım destere abla kardeş kafamız basmadı.
Şimdi Cece kadın olmuştu dizide erkeklerle yattım falan diyor, bu adamlar anlamıyor mu? Yani sonuçta o şey oluyor mu. .ss
Mona'ya bir tek Spencer yakışırdı.
dur cevap veriyorum bir uzman olarak şimdi bu cece sarışını erkeklerle yatmadan önce bamyasını içe çekiyordur çok kuvvetli bir nefesle içe çekme hareketi yaparsa bamya kaybolur izi bile belli olmaz yani kızlardan bir farkı kalmazEvet onu sana soralım destere abla kardeş kafamız basmadı.
Şimdi Cece kadın olmuştu dizide erkeklerle yattım falan diyor, bu adamlar anlamıyor mu? Yani sonuçta o şey oluyor mu. .ss
Mona'ya bir tek Spencer yakışırdı.
Peki abisi nasıl anlamaz ya.dur cevap veriyorum bir uzman olarak şimdi bu cece sarışını erkeklerle yatmadan önce bamyasını içe çekiyordur çok kuvvetli bir nefesle içe çekme hareketi yaparsa bamya kaybolur izi bile belli olmaz yani kızlardan bir farkı kalmaz
oda abisinin aptallığı ama dediğim olay bu şekil ceryan etmiş olabilir tahminlerimde yanılmam genelde yinede inanıp inanmamak size kalmışPeki abisi nasıl anlamaz ya.
oda abisinin aptallığı ama dediğim olay bu şekil ceryan etmiş olabilir tahminlerimde yanılmam genelde yinede inanıp inanmamak size kalmış
Benim kafam hepten karıştı öyle şeymi kayboluyormuş yaa isteyen kadın olur ozaman ameliyatsızPeki abisi nasıl anlamaz ya.
olur tabi kolay o iş ama işte kuvvetli bir nefes lazım herkes becermez o işiBenim kafam hepten karıştı öyle şeymi kayboluyormuş yaa isteyen kadın olur ozaman ameliyatsız
şimdi @mrt-06 kızı sana nasıl tarif etti bilmem yani eskiden erkekmiş lafı umrumda değil cece bir harikaydı
Ben 10 bölüm izledim bu yoktu sanırımşimdi @mrt-06 kızı sana nasıl tarif etti bilmem yani eskiden erkekmiş lafı umrumda değil cece bir harikaydı
ahabu kız işte
şimdi bu kız yanıma gelse ben eskiden erkeğim dese bas bas bağırsa dahi kızı geri göndermem
Şu uygunsuz mesajına bir ceza keseyim de gör.oda abisinin aptallığı ama dediğim olay bu şekil ceryan etmiş olabilir tahminlerimde yanılmam genelde yinede inanıp inanmamak size kalmış
neresi uygunsuz ben inceledim mesajım cillop gibi en ufak bir uygunsuzluk yokŞu uygunsuz mesajına bir ceza keseyim de gör.
Bu arada avatarını telefonuma ekran fotosu yaptım çok güzel oldu. @Çiğdem- @MasacRE- @xemrexxx @sokak sanati @XanTier @Forumdashneresi uygunsuz ben inceledim mesajım cillop gibi en ufak bir uygunsuzluk yok