Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

bir an önce benimde shannara cronickles ın ikinci sezonuna başlamam lazım pembe dizim bitti krize girdim :) alışkanlık kötü şey :)
Yaa artık kallavali (t***) şaka geçtiğini düşünecem :F Bu diziler izlenir mi bildiğin eziyet. Hayır sadist biriysen söyle de bilelim:F Forumda böyle kişiliğe ihtiyaç var:F

sana kim dedi spoilerı aç diye senin açmaman lazımdı daha izleyeceğin 240 bölüm var niye heyecanı yok ettin :)

batırmışlardı ya evet spencer hikayesinden bir sezon daha rahatlıkla çıkardı ama şu mary drake denen kazuletin her yerden ortaya çıkmasıda bizi bıktırmıştı ondan kurtulmamız iyi oldu :)

aaa hannoşun tıfıl bir bebeği olacak beybinin babası olmayı isterdim:) ne yazıkki karpuz kafalı calep baba oldu :)
Mona'nın herifini nasıl buldunuz kız giderayak parlağı kaptı. :A @xemrexxx

mona-end.jpg

kendisine yakışıklı ama aptal bir tip bulmuş :) mona zaten zeka olarak kendisiyle yarışması mümkün olmayan parlaklarla anca anlaşır kızın zeka saplantısı var :) bulduğu balta sapınıda ben değil @Çiğdem- değerlendirsin :)
Sonunda bitirdin demek bitirdiysen @mrt-06 bana anlattığı birşeyi sana sorucam düşünceni merak ettim :A

Yaa artık kallavali (t***) şaka geçtiğini düşünecem :F Bu diziler izlenir mi bildiğin eziyet. Hayır sadist biriysen söyle de bilelim:F Forumda böyle kişiliğe ihtiyaç var:F
shannaraya ve pll ye büyük haksızlık bu sözlerin bunlar pembe dizi uzunluğunda ama içerik ve kalite olarak tüm ciddi dediğimiz dizileri silip süpürür yani bence bir pll bir HOC dan beş gömlek daha üstün bir yapım :)

aaaa hoc demişken kevin spacey norveç kralının damadının şeysini ellemiş son haber buydu spacey ile ilgili :)

@Dosi bu adamı isveç sınırlarına kabul etmeyin sizin prensleride kurcalar bu sapık :)

kendisine yakışıklı ama aptal bir tip bulmuş :) mona zaten zeka olarak kendisiyle yarışması mümkün olmayan parlaklarla anca anlaşır kızın zeka saplantısı var :) bulduğu balta sapınıda ben değil @Çiğdem- değerlendirsin :)
Sonunda bitirdin demek bitirdiysen @mrt-06 bana anlattığı birşeyi sana sorucam düşünceni merak ettim :A
Evet onu sana soralım destere abla kardeş kafamız basmadı. :F

Şimdi Cece kadın olmuştu dizide erkeklerle yattım falan diyor, bu adamlar anlamıyor mu? (b) Yani sonuçta o şey oluyor mu. .ss

Mona'ya bir tek Spencer yakışırdı. :)

Evet onu sana soralım destere abla kardeş kafamız basmadı. :F

Şimdi Cece kadın olmuştu dizide erkeklerle yattım falan diyor, bu adamlar anlamıyor mu? (b) Yani sonuçta o şey oluyor mu. .ss

Mona'ya bir tek Spencer yakışırdı. :)
dur cevap veriyorum bir uzman olarak :) şimdi bu cece sarışını erkeklerle yatmadan önce bamyasını içe çekiyordur çok kuvvetli bir nefesle içe çekme hareketi yaparsa bamya kaybolur izi bile belli olmaz :) yani kızlardan bir farkı kalmaz :)

olur tabi kolay o iş ama işte kuvvetli bir nefes lazım herkes becermez o işi :)
@mrt-06 erkekmiş ama sonra kadın oldu dededi yanı kız diye bildiğiniz birisi erkekmiş benim dinlerken beynim yandı vlla hadi @xemrexxx sen izleyinde Atacanıda bulaştırmışsınız böyle dizilere ağzı süt kokan kardeşimi :A :A :A

@mrt-06 erkekmiş ama sonra kadın oldu dededi yanı kız diye bildiğiniz birisi erkekmiş benim dinlerken beynim yandı vlla hadi @xemrexxx sen izleyinde Atacanıda bulaştırmışsınız böyle dizilere ağzı süt kokan kardeşimi :A :A :A
şimdi @mrt-06 kızı sana nasıl tarif etti bilmem yani eskiden erkekmiş lafı umrumda değil cece bir harikaydı :)
ahabu kız işte
576

şimdi bu kız yanıma gelse ben eskiden erkeğim dese bas bas bağırsa dahi kızı geri göndermem :)

şimdi @mrt-06 kızı sana nasıl tarif etti bilmem yani eskiden erkekmiş lafı umrumda değil cece bir harikaydı :)
ahabu kız işte
576

şimdi bu kız yanıma gelse ben eskiden erkeğim dese bas bas bağırsa dahi kızı geri göndermem :)
Ben 10 bölüm izledim bu yoktu sanırım :A

ama kızıda öyle bir seçmişlerki yüzü erkeğe benziyor :A @mrt-06 @xemrexxx