Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Bu arada avatarını telefonuma ekran fotosu yaptım çok güzel oldu. :F @Çiğdem- @MasacRE- @xemrexxx @sokak sanati @XanTier @Forumdash

d790MX.png
Hhahah annen görürse arkadaşım @destere de Kimlerle arkadaşlık yapıyorsun görsün kadıncağız :A :A :A

Forumdash hepten batırdı :F :F :F @destere @mrt-06
Ama ama ama :T: Sen aradiğinda @destere nin telefonunda senin resmin çıkıyordur :A
biz elti görümceyiz birbirimize pek bir zararımız dokunmaz :))

onun aklı nerelere gittiyse :) kimbilir şimdi hangi pis diziyi izliyor :) eminim izlediği diziler bunu kötü etkiliyordur :)
Akraba ilişkileri bizde çok geniş oldugu için kime ne deniyor kariştiriyorum:A Karımın abisine yenge desem bana kızmaz heralde:A

Ama ama ama :T: Sen aradiğinda @destere nin telefonunda senin resmin çıkıyordur :A

Akraba ilişkileri bizde çok geniş oldugu için kime ne deniyor kariştiriyorum:A Karımın kocasına yenge desem bana kızmaz heralde:A
sen bayağı karıştırmışsın işi :))
aslında bu akraba isimlerinde bende pek uzman sayılmama ama elti ile görümceğin birbirlerine zarar vermeyeceklerine eminim :))

Şuan bir şeyden etkilendiği doğru bencede @Forumdash ın en son ne izledin :A
the affair izliyor olabilir :)

Hhahah annen görürse arkadaşım @destere de Kimlerle arkadaşlık yapıyorsun görsün kadıncağız :A :A :A

Bak bu çok yanlış yerlere gider :A Baldız baldan tatlıdır ne de olsa:F Pardon sen görümcemiydin?:A @destere @Çiğdem-

fokun sempatikliği harika değilmi bence güzel bir seçim yapmışsın :)) fok gülümsüyor adeta :)

Ne kadar kötü insanlarsınız bir fotoğraftan neler çıkardınız. :A @Forumdash @Çiğdem- @destere
youtube kanalı 3 milyon aboneye ulaşan emily söz verdiği gibi los angeles sokaklarında cıbıldak koşmuş tüm şehir bayram etmiştir biz e buradayız işte:( @S.G.A.T. @gözlemci @Ahmed @Thequeer @Harunnn60 @MasacRE- @MEnes @eskici @Aserat @Dosi @cookies @vadikızı @ozmoturk @kerem

:kiki::kiki:gerçekten koşuyor yaa
@destere kesin oralarda yakın bir yerde izlemiştir canlı peformansı :A :A
O nasıl bir sözmüş öyle ya :A :A
ne sandınız herkes @Çiğdem- gibi sözünden caymıyor emily sözünün eridir :D sahi hogatha, celasun yamaça yardım ederse destere ile erotik bir gece geçirme ve vadikızı nın ayaklarına kapanıp af dileme sözü vermişti hala yerine getirmedi:A

Burada da atletli göbekli bıyıklı amcalar koşuyor onları seyredin :A :A :A
demek sen onları seyrediyon artıknasıl bir yokluktaysan:A

ne sandınız herkes @Çiğdem- gibi sözünden caymıyor emily sözünün eridir :D sahi hogatha, celasun yamaça yardım ederse destere ile erotik bir gece geçirme ve vadikızı nın ayaklarına kapanıp af dileme sözü vermişti hala yerine getirmedi:A

:kiki:ne ara böyle bir söz vermişti çiğdem yaa

Bunlar nasıl sözler :A :A Dünyam başıma yıkıldı :F

@Çiğdem- zaten her gün @destere ile erotik gece geçiriyor sen ne sanıyorsun :A :F