@eskici ye güveniyorum şimdi gidiyorum sabah dönüp kontrol edecem Aramıza nifak tohumlarını serptin bile helal olsunAaa tamam ayoll sen gitde arkandan konuşmaya başlayınca görürsün nasılsa
@eskici ye güveniyorum şimdi gidiyorum sabah dönüp kontrol edecem Aramıza nifak tohumlarını serptin bile helal olsunAaa tamam ayoll sen gitde arkandan konuşmaya başlayınca görürsün nasılsa
Bak bak bak birde @eskici bro'm ile aramı açmaya devam ediyor Senin vermek istemeyip kaçırdığın tatlıyı verdi
Ben gözlemeci kardeşimin arkasından konuşmamAaa tamam ayoll sen gitde arkandan konuşmaya başlayınca görürsün nasılsa
Gönül rahatlığıyla uykuya dalabilirim Hadi o zaman iyi gecelerSen merak etme kanka için rahat olsun
İyi geceler sana da kankamGönül rahatlığıyla uykuya dalabilirim Hadi o zaman iyi geceler
İyi geceler sana da kankam
Git zıbar eskici rahat konusamıyorGönül rahatlığıyla uykuya dalabilirim Hadi o zaman iyi geceler
Neden aramızı açmaya çalışıyorsunGit zıbar eskici rahat konusamıyor
Hahah vakit geçiriyoruz işte cnm yoksa içindekileri söylemek zorunda değilsin tabi hernekadar söylemek istesendeNeden aramızı açmaya çalışıyorsun
Söyleyecek bir şey olsa söylerdim düzelttik attık aramızı gözlemeciyle @gözlemciHahah vakit geçiriyoruz işte cnm yoksa içindekileri söylemek zorunda değilsin tabi hernekadar söylemek istesende
Vay çılgın abla vay. Cesur hareketlermiş.
at kafasıyla koşmuş olmamiş
los angeles sokaklarına sereserpe uzanaydım keşke ayağıma takılıp düşseydi üstüme
şu harika videoya neden sansür koyarlarki ?kız sözünde durmuş ama bir göremedik sözünün şeysini en önemli yerleri puslandıranları kazığa geçirmek lazımat kafasıyla koşmuş olmamiş
evet çok yoğunum bu aralar emily i bile şey yapamadım izleyemedim yani zaten böyle pis videolar @xemrexxx kazmasının tuzakları beni kötü yola düşürmeye çalışıyor ama başarılı olamayacakAaa günahımızı almayın bee @destere kaç gecedir yan yana gelemedik bile harıl harıl dizi izleyerek çalısıyor
@Harunnn60 seni arıyor sürekli benden çok özlemiş @xemrexxx de sana gönül koymuş mezarımdan onun için çıktım beni karşılamadı diyelos angeles sokaklarına sereserpe uzanaydım keşke ayağıma takılıp düşseydi üstüme
şu harika videoya neden sansür koyarlarki ?kız sözünde durmuş ama bir göremedik sözünün şeysini en önemli yerleri puslandıranları kazığa geçirmek lazım
evet çok yoğunum bu aralar emily i bile şey yapamadım izleyemedim yani zaten böyle pis videolar @xemrexxx kazmasının tuzakları beni kötü yola düşürmeye çalışıyor ama başarılı olamayacak
@eskici ye güveniyorum şimdi gidiyorum sabah dönüp kontrol edecem Aramıza nifak tohumlarını serptin bile helal olsun
Ben gözlemeci kardeşimin arkasından konuşmam
Aaaa gidiyorsun demek 30 Dakıka sonra tekrar konusalım anlatıcakların vardır @eskici
at kafasıyla koşmuş olmamiş
alison yine cıbır kızlarla film çekmiş izlemelilos angeles sokaklarına sereserpe uzanaydım keşke ayağıma takılıp düşseydi üstüme
şu harika videoya neden sansür koyarlarki ?kız sözünde durmuş ama bir göremedik sözünün şeysini en önemli yerleri puslandıranları kazığa geçirmek lazım
evet çok yoğunum bu aralar emily i bile şey yapamadım izleyemedim yani zaten böyle pis videolar @xemrexxx kazmasının tuzakları beni kötü yola düşürmeye çalışıyor ama başarılı olamayacak
@destere den başkası izlemez onuda ben engellerim oklavam ilealison yine cıbır kızlarla film çekmiş izlemeli
pll in spin off unu izlicek alisonla mona var bir de yeni daha genç bir kız gelmiş@destere den başkası izlemez onuda ben engellerim oklavam ile
Aaa ne spin ofu ayoll bunlar bitti diye kurban kesiyordum 😕😕😕pll in spin off unu izlicek alisonla mona var bir de yeni daha genç bir kız gelmiş