Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

youtube kanalı 3 milyon aboneye ulaşan emily söz verdiği gibi los angeles sokaklarında cıbıldak koşmuş tüm şehir bayram etmiştir biz e buradayız işte:( @S.G.A.T. @gözlemci @Ahmed @Thequeer @Harunnn60 @MasacRE- @MEnes @eskici @Aserat @Dosi @cookies @vadikızı @ozmoturk @kerem
los angeles sokaklarına sereserpe uzanaydım keşke :) ayağıma takılıp düşseydi üstüme :)

Vay çılgın abla vay. Cesur hareketlermiş. :A
at kafasıyla koşmuş olmamiş :A
şu harika videoya neden sansür koyarlarki ?kız sözünde durmuş ama bir göremedik sözünün şeysini :) en önemli yerleri puslandıranları kazığa geçirmek lazım :)

Aaa günahımızı almayın bee @destere kaç gecedir yan yana gelemedik bile harıl harıl dizi izleyerek çalısıyor :A :A :A
evet çok yoğunum bu aralar emily i bile şey yapamadım izleyemedim yani :) zaten böyle pis videolar @xemrexxx kazmasının tuzakları beni kötü yola düşürmeye çalışıyor ama başarılı olamayacak :)

los angeles sokaklarına sereserpe uzanaydım keşke :) ayağıma takılıp düşseydi üstüme :)

şu harika videoya neden sansür koyarlarki ?kız sözünde durmuş ama bir göremedik sözünün şeysini :) en önemli yerleri puslandıranları kazığa geçirmek lazım :)

evet çok yoğunum bu aralar emily i bile şey yapamadım izleyemedim yani :) zaten böyle pis videolar @xemrexxx kazmasının tuzakları beni kötü yola düşürmeye çalışıyor ama başarılı olamayacak :)
@Harunnn60 seni arıyor sürekli benden çok özlemiş :A :A :A @xemrexxx de sana gönül koymuş mezarımdan onun için çıktım beni karşılamadı diye :A

@eskici ye güveniyorum şimdi gidiyorum sabah dönüp kontrol edecem :A Aramıza nifak tohumlarını serptin bile helal olsun :A :A

Ben gözlemeci kardeşimin arkasından konuşmam :A :A

Aaaa gidiyorsun demek :F 30 Dakıka sonra tekrar konusalım anlatıcakların vardır @eskici :A :A :A

Vay çılgın abla vay. Cesur hareketlermiş. :A

at kafasıyla koşmuş olmamiş :A

alison yine cıbır kızlarla film çekmiş izlemeli:A