Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Aaa ne spin ofu ayoll bunlar bitti diye kurban kesiyordum 😕😕😕
alisonla mona var bir de genç bir kız daha gelmiş :X ben en çok kelly rutherforda sevindim :oley: @Forumdash koş gız:A
images

bende izlemem alison yerine diğer kızlardan haber verseydiniz izlerdim :) bidon suratlı alisondan banane ? :)

hannah, spencer ,aria ve emily ile alakalı dizilerden bahsetseniz benim için yeterli :)
Oooo süpersin vlla sen de gelişme var :A Zaten @xemrexxx tek izlemeye alışık tuhaf dizielrini bunuda otursun izlesin tek başına :A :A :A

@Forumdash Şuan kore dizisini izlemekle meşkuldur onun başına dert koyduk :A :A :A

Aaa @mrt-06 olsa sevinirdi ayoll :( :( :(

bende izlemem alison yerine diğer kızlardan haber verseydiniz izlerdim :) bidon suratlı alisondan banane ? :)

hannah, spencer ,aria ve emily ile alakalı dizilerden bahsetseniz benim için yeterli :)

Yazlık diziyse bakılır ama kışa sarkıtırlarsa hiç çekemem:( Ne zaman başlıyormuş?
Alison da evlenmiş ay Allah'ım ne büyük acılar bunlar :( :(neyse kaymak gibi çocuğu kapmış kudurun @Yiğitt @serhatt @Ahmed
FB_IMG_1527604504526.jpg
FB_IMG_1527604507605.jpg

@mrt-06 @gözlemci @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Dosi

Alison da evlenmiş ay Allah'ım ne büyük acılar bunlar :( :(neyse kaymak gibi çocuğu kapmış kudurun @Yiğitt @serhatt @AhmedEkli dosyayı görüntüle 59609 Ekli dosyayı görüntüle 59610

@mrt-06 @gözlemci @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Dosi

Sen de ayda bir bu kızı evlendiriyon geçen de evlendi demiştin. :F
Aaa bu sarısın ecünnü desterenin favorisiydi sanırım :F Calepden sonra bu adam sönük kalmış :A :A :A
1163140bda6c9e597da3262aa7bc14d7.jpg