hannoş birinci kuma spoş ikinci kuma aria üçüncü kuma olacak bunlar kuma işte yani aslı hogatha olacak o yüzden bunlara ses çıkarmaz
Sen tüken de kurtulalımyine kenara köşeye bak sana kelepir bişeyler bırakmışlardır dünyada sap tükenmez korkma
Hannoş kim be Kesin tipsiz ecünnüdür
hannoşa laf atma çarpılıp kurursun kısmetin kapanır parlakları rüyanda sayıklarsın ancaHannoş kim be Kesin tipsiz ecünnüdür
tarzına uyuyorsa neden olmasınSizce başlamalı mıyım??
kim olduğunu bilmiyorum Göster kimmişhannoşa laf atma çarpılıp kurursun kısmetin kapanır parlakları rüyanda sayıklarsın anca
kız bu @mrt-06 nın aria sı da aynı serhat gibi adı çıkmış aboovvv kaç kişiyle öpüşmüş-sevgili olmuş öyle 😱 videoda 5 başrolümüz öldürdükleri ve öptüklerini sıralıyorlar @destere izle @MelankoliK @ozgur2113 @vadikızı @Dosi
ahlaksızlık bu.
Gizli gizli neler yaptığınızı biliyoruz
@eskici ye güveniyorum şimdi gidiyorum sabah dönüp kontrol edecem Aramıza nifak tohumlarını serptin bile helal olsun
Vay çılgın abla vay. Cesur hareketlermiş.
Yazlık diziyse bakılır ama kışa sarkıtırlarsa hiç çekemem Ne zaman başlıyormuş?
Geçen gün yine açıp bir bölüm izledim bu üçüncü oldu.
tarzına uyuyorsa neden olmasın
ilk bölümü izle zaten dizinin senlik olup olmadığını anlarsın
kim olduğunu bilmiyorum Göster kimmiş
destere in totosu yere yakin Aria sini pek sevmesem de takdir etmiştim bu mesajla @ozmoturk @Dosi @kerem @Harunnn60 @Yiğitt @MasacRE- @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MEnesSağlıkların yerinde olması mucize
Aferin ecünnüyedestere in totosu yere yakin Aria sini pek sevmesem de takdir etmiştim bu mesajla @ozmoturk @Dosi @kerem @Harunnn60 @Yiğitt @MasacRE- @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MenezEkli dosyayı görüntüle 63033
onlar sevgilerini içinde besliyor, öyle bu ecünnü gibi gösteriş yapmıyorSen ve @Çiğdem- in yabancı parlaklari hiç paylaşıyor mu
kız işini biliyor, atatürkü pek tanıdığını sanmasamda? seyircisine olan saygısından dolayı böyle bir davranışta bulunması takdiri hakediyor tabi ariamın zekasına ve diğer öteberisine olan saygım bir kez daha katlandıdestere in totosu yere yakin Aria sini pek sevmesem de takdir etmiştim bu mesajla @ozmoturk @Dosi @kerem @Harunnn60 @Yiğitt @MasacRE- @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MEnes Ekli dosyayı görüntüle 63033
destere in totosu yere yakin Aria sini pek sevmesem de takdir etmiştim bu mesajla @ozmoturk @Dosi @kerem @Harunnn60 @Yiğitt @MasacRE- @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MEnes Ekli dosyayı görüntüle 63033
kız işini biliyor, atatürkü pek tanıdığını sanmasamda? seyircisine olan saygısından dolayı böyle bir davranışta bulunması takdiri hakediyor tabi ariamın zekasına ve diğer öteberisine olan saygım bir kez daha katlandı
onlar sevgilerini içinde besliyor, öyle bu ecünnü gibi gösteriş yapmıyor
Türk olanlar Atatürke saygı göstermezken bu ecünnü gözüme girdi zaten tip boy pos olarakta beni andırıyor @MayısKralı dizisinde buydum sanırım ben @mrt-06 @cookiesSen ve @Çiğdem- in yabancı parlaklari hiç paylaşıyor mu
Sana hediye aldım kızı savunduğun içinTürk olanlar Atatürke saygı göstermezken bu ecünnü gözüme girdi zaten tip boy pos olarakta beni andırıyor @MayısKralı dizisinde buydum sanırım ben @mrt-06 @cookies
Senin en sevdiğin buydu ama rolu abna gelince nedense antisi olmustun
Kuru iftira benim en az savunduğum bu sıralamam;Senin en sevdiğin buydu ama rolu abna gelince nedense antisi olmustun