Diğer Pretty Little Liars - Dizi Yorumları

Tam @xemrexxx in koca kafalı sülüman ile hürremi gibi desene ayoll :A :A :A @xemrexxx ile @serhatt da zaten harem ağaları gibi dolasıyorlar tepemizde :A :A :A
images

ahlaksızlık bu. :A

Gizli gizli neler yaptığınızı biliyoruz :A :A

@eskici ye güveniyorum şimdi gidiyorum sabah dönüp kontrol edecem :A Aramıza nifak tohumlarını serptin bile helal olsun :A :A

Vay çılgın abla vay. Cesur hareketlermiş. :A

Yazlık diziyse bakılır ama kışa sarkıtırlarsa hiç çekemem:( Ne zaman başlıyormuş?

Geçen gün yine açıp bir bölüm izledim bu üçüncü oldu. :A

Tam @xemrexxx in koca kafalı sülüman ile hürremi gibi desene ayoll :A :A :A @xemrexxx ile @serhatt da zaten harem ağaları gibi dolasıyorlar tepemizde :A :A :A

tarzına uyuyorsa neden olmasın :)
ilk bölümü izle zaten dizinin senlik olup olmadığını anlarsın :)

kim olduğunu bilmiyorum :A Göster kimmiş :A

:A:ASağlıkların yerinde olması mucize
destere in totosu yere yakin Aria sini pek sevmesem de takdir etmiştim bu mesajla :bhr: @ozmoturk @Dosi @kerem @Harunnn60 @Yiğitt @MasacRE- @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MEnes
A7Xsi54CQAA7ogM.jpeg

Son düzenleme:
kız işini biliyor, atatürkü pek tanıdığını sanmasamda? seyircisine olan saygısından dolayı böyle bir davranışta bulunması takdiri hakediyor tabi :) ariamın zekasına ve diğer öteberisine olan saygım bir kez daha katlandı :)

kız işini biliyor, atatürkü pek tanıdığını sanmasamda? seyircisine olan saygısından dolayı böyle bir davranışta bulunması takdiri hakediyor tabi :) ariamın zekasına ve diğer öteberisine olan saygım bir kez daha katlandı :)
onlar sevgilerini içinde besliyor, öyle bu ecünnü gibi gösteriş yapmıyor :A
Sen ve @Çiğdem- in yabancı parlaklari hiç paylaşıyor mu :A
Türk olanlar Atatürke saygı göstermezken bu ecünnü gözüme girdi zaten tip boy pos olarakta beni andırıyor @MayısKralı dizisinde buydum sanırım ben :A :A :A @mrt-06 @cookies