eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektirSpinoff i basladi Alison bir harika olmuş zayiflayinca @destere izliyorsa totosunun üstüne düşmüştür@Çiğdem @Forumdash
eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektirSpinoff i basladi Alison bir harika olmuş zayiflayinca @destere izliyorsa totosunun üstüne düşmüştür@Çiğdem @Forumdash
Bunu senle @mrt-06 @destere izlerdi ikiside yok yine kaldın tek başınaSpinoff i basladi Alison bir harika olmuş zayiflayinca @destere izliyorsa totosunun üstüne düşmüştür@Çiğdem @Forumdash
ben ecünnüden bahsediyorm
gözüne girmeyi değil, gözünü oymayı tercih ederimAaaa iyi gözüme giriyorsun ?A@xemrexxx
Hızırı yiyecek kuşlar gibigözüne girmeyi değil, gözünü oymayı tercih ederim![]()
Hiç unutulmayacak bu dizim de.
Bilmiyorum maalesef.Hiç unutulmayacak bu dizim de.Başka ülkedeki versiyonu vardı o çıktı mı Türkiye ye geldi mi yani? sana diodum ya hani bir ara
? viu kanalında idi..
bu işte.
Çok sevindimBilmiyorum maalesef.![]()
Bu çocuk için spi ofunu izlemiştim bu dizinin gerçi hikayeside bana uyuyordu böyle canavarlı bir diziydi ama pll dizisine nedense o hikaye girmedi çünkü hannah falan gelmişti o canavarlı diziyeEfsanemi 5.sezondan itibaren izliyorum 1 aydır.Bence en güzel sezonlarından birisi 5.sezon.
İzlerken dikkatimi çekti, Caleb biraz Serdar Ortaç'a benzemiyor mu
@Çiğdem @serhatt @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 108505
O dizi izlenmiş aslında ama bitirmişler nedense.Bu çocuk için spi ofunu izlemiştim bu dizinin gerçi hikayeside bana uyuyordu böyle canavarlı bir diziydi ama pll dizisine nedense o hikaye girmedi çünkü hannah falan gelmişti o canavarlı diziye![]()
![]()
@xemrexxx
Ama tuhaf değilmi pll fantastik bir dizi değildi sanırım normal insanların oldu diziydi ama aynı dizinin yan hikayesine hayaletler konu alınıyor ve hannah falanda o kızlar birkaç kez konuk oldular zaten basrolde o oğlan var orada hayalet görüp pll de normal hayat yasıyorlarO dizi izlenmiş aslında ama bitirmişler nedense.![]()
PLL'de de cadılar bayramı bölümlerinde fantastik olaylar yaşanıyordu her sezon 1-2 bölüm.Ama tuhaf değilmi pll fantastik bir dizi değildi sanırım normal insanların oldu diziydi ama aynı dizinin yan hikayesine hayaletler konu alınıyor ve hannah falanda o kızlar birkaç kez konuk oldular zaten basrolde o oğlan var orada hayalet görüp pll de normal hayat yasıyorlar![]()
![]()
@xemrexxx
Ben bunları 2012 de o meşhur dizimag döneminde izlemeye çalısmıstım ama her seferinde aksilik oldu bakamadım sonra forumda ilk sezon 20 bölüme yakın izledim sanırım yorumlarımız vardı ama sonra devamı gelmedi ama ilk sezonu @xemrexxx gözlemi altında bakıp yorumluyorduk star tv de çakması başlamıstıya ordan heves etmiştikPLL'de de cadılar bayramı bölümlerinde fantastik olaylar yaşanıyordu her sezon 1-2 bölüm.PLL'de de çok az fantastik öğeler vardı aslında ama dediğin gibi o evrenden çıkıp normal insan olması komik.
![]()
Aaaa Serdar bunun tırnağı olamaz saçmalama.Efsanemi 5.sezondan itibaren izliyorum 1 aydır.Bence en güzel sezonlarından birisi 5.sezon.
İzlerken dikkatimi çekti, Caleb biraz Serdar Ortaç'a benzemiyor mu
@Çiğdem @serhatt @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 108505