Benim uyku saatim geldi zaten @destere sana emanetSanki başka zaman çok farklı Biz birbirimizle bu şekilde anlaşıyoruz sen karışma bakayım
Cicili bicili rüyalar sizlere
Benim uyku saatim geldi zaten @destere sana emanetSanki başka zaman çok farklı Biz birbirimizle bu şekilde anlaşıyoruz sen karışma bakayım
İyi geceler
o da benim hogathanın gözündeki değerimi gösteriyor her zaman ayrı bir yerim var onun gözünde kalbinde (birde arkamdan kalaylamasa kıskançlıktan bir tarafına inme iner umarım gözlemci
Candan Erçetin Nilüfer ,Aşkın Nur Yengi ,Gülşen ,Demet Sarıoğlu , Zerrin Özer , Burcu Güneş,İzel , Göksel
bunlarda benim favorilerim neden hepsi kadın demeyin gördüğünüz gibi demet akalın listede yok yani kadın olsun çamurdan olsun diyenlerden değilim seçiciyimdir aynı zamanda
Bayagi zorlu olacak 180 sarkiyla Bence daha da indirmelisin. Muhtemelen cogunu forum ilk kez duymus olacakÇok teşekkürler
Güzel bir şeyler yapacaz inş hala çıkarma ekleme işlemlerim bitmedi 180 şarkı olmasına rağmen dünyalar kadar şarkı eledim 250 şarkıdan düştüm
ben şuan 180 e düşürmeye çalışıyorum daha 180 e tam düşmedi bile şarkı elemeyle meşkulum halaBayagi zorlu olacak 180 sarkiyla Bence daha da indirmelisin. Muhtemelen cogunu forum ilk kez duymus olacak
bu yarismanin en guzel tarafi eski duymadigim guzel sarkilari tanimak olacak Müzik festivali gibi de dusunebilirizben şuan 180 e düşürmeye çalışıyorum daha 180 e tam düşmedi bile şarkı elemeyle meşkulum hala
Festival gibi olacak evet ama 1-2 hariç hepsinide biliyorum diyeceksin Hande Yener dedği gibi hepsi hit @Forumdashbu yarismanin en guzel tarafi eski duymadigim guzel sarkilari tanimak olacak Müzik festivali gibi de dusunebiliriz
Candan Ercetin forever ❤️❤️❤️Festival gibi olacak evet ama 1-2 hariç hepsinide biliyorum diyeceksin Hande Yener dedği gibi hepsi hit @Forumdash
Sandalyeli klibini @destere tek başına yarı finale kadar çıkartır zatenCandan Ercetin forever ❤️❤️❤️