aynen demet akalın süper olmayı başaramamışsa benim kabahatim neySüper hanımefendilere hayransın selimcimm
aynen demet akalın süper olmayı başaramamışsa benim kabahatim neySüper hanımefendilere hayransın selimcimm
seninle sevmediğimiz kadınlarda hep uyumluyuzaynen demet akalın süper olmayı başaramamışsa benim kabahatim ney
onun doğumu hata hiçbir dönemini seveceğimi sanmamseninle sevmediğimiz kadınlarda hep uyumluyuz
Ama 90lı yıllardaki halini belki seversin demetin
Burcu Güneş iyidir 90lı yıllardakı halinide seveceksinonun doğumu hata hiçbir dönemini seveceğimi sanmam
burcu güneşin her halini seviyorumBurcu Güneş iyidir 90lı yıllardakı halinide seveceksin
Demetlere verilen kıymet şu kadına verilseydi keşke tek fanı olduğum türk kadın şarkıcıburcu güneşin her halini seviyorum
o kadını boşver kıymet bana verilseydi ben şimdi ne biçim bişey olmuştumDemetlere verilen kıymet şu kadına verilseydi keşke tek fanı olduğum türk kadın şarkıcı
aynen demet akalın süper olmayı başaramamışsa benim kabahatim ney
Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı Pardon köpek demek istemedimo da benim hogathanın gözündeki değerimi gösteriyor her zaman ayrı bir yerim var onun gözünde kalbinde (birde arkamdan kalaylamasa kıskançlıktan bir tarafına inme iner umarım gözlemci
Candan Erçetin Nilüfer ,Aşkın Nur Yengi ,Gülşen ,Demet Sarıoğlu , Zerrin Özer , Burcu Güneş,İzel , Göksel
bunlarda benim favorilerim neden hepsi kadın demeyin gördüğünüz gibi demet akalın listede yok yani kadın olsun çamurdan olsun diyenlerden değilim seçiciyimdir aynı zamanda
Aferim valla gözüme girdin bende seni kadın olsun gerekirse korkulukda olur gözüyle baktığını düşünüyordumo da benim hogathanın gözündeki değerimi gösteriyor her zaman ayrı bir yerim var onun gözünde kalbinde (birde arkamdan kalaylamasa kıskançlıktan bir tarafına inme iner umarım gözlemci
Candan Erçetin Nilüfer ,Aşkın Nur Yengi ,Gülşen ,Demet Sarıoğlu , Zerrin Özer , Burcu Güneş,İzel , Göksel
bunlarda benim favorilerim neden hepsi kadın demeyin gördüğünüz gibi demet akalın listede yok yani kadın olsun çamurdan olsun diyenlerden değilim seçiciyimdir aynı zamanda
Ne kıskanacam Ayrıca kim senin gibi bir gevezeyle uğraşmak ister ki
aynen erkek favorilerimi bir an önce şutlamak için elimden geleni yapacağım yalnız kızlardan nefret eden @gözlemci gibiler oldukça işim zor
Amann iyi be budan sonra sizle çok yüz-göz olmam Forumu terkidiyar ediyorum@gözlemci ye bende gıcık oldum sen kızlardan nefret ediyor dedikçe
Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı Pardon köpek demek istemedim
Aferim valla gözüme girdin bende seni kadın olsun gerekirse korkulukda olur gözüyle baktığını düşünüyordum
Amann iyi be budan sonra sizle çok yüz-göz olmam Forumu terkidiyar ediyorum
@destere Son bir şans veriyor sana dolap beklediği gibi olmazsa desteresi ile doğrama sahnesi yazacak sana senaryona katkıda bulunacako kadını boşver kıymet bana verilseydi ben şimdi ne biçim bişey olmuştum
Senaryomu postayla yollarım, sizde dolap sahnenizi mail atın bana Forumu bırakıcam sayenizde@destere Son bir şans veriyor sana dolap beklediği gibi olmazsa desteresi ile doğrama sahnesi yazacak sana senaryona katkıda bulunacak
Aaa paraları götürürken öyle demiyorsun amaSenaryomu postayla yollarım, sizde dolap sahnenizi mail atın bana Forumu bırakıcam sayenizde
Aaa yokluğunu fark ettim ama askere gittiğini bilmiyordum keşke konu açsaydın kazasız belasız gidip gelmişsin neysekiDoksanlar şarkılarını ve kliplerini severim. Etkinliği çok beğendim. Keyifli olacak gibi. Askerdeyken bir çok etkinliği kaçırdım ama buna yetistigime sevindim. Güzel düşünmüşsün @Çiğdem- sabırsızlıkla bekliyorum.
Sapıklık konusunda geçemezsin @destere i övmek gibi olmasın doğuştan sapıktır@destere de kim ben ona meydan okuyorum daha iyisini yapacam
Aynen su dökemem eline ama benimde güzel bir iş çıkartacağım kesin özellikle sen değil ama @destere sevinecek ve şaşıracakAaa yokluğunu fark ettim ama askere gittiğini bilmiyordum keşke konu açsaydın kazasız belasız gidip gelmişsin neyseki
Sapıklık konusunda geçemezsin @destere i övmek gibi olmasın doğuştan sapıktır
son mesajını takdirle karşılıyorum bir an önce sözünde durup forumu terketmeni bekliyoruz bizi hayal kırıklığına uğratmazsın umarımKöpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı Pardon köpek demek istemedim
Aferim valla gözüme girdin bende seni kadın olsun gerekirse korkulukda olur gözüyle baktığını düşünüyordum
Amann iyi be budan sonra sizle çok yüz-göz olmam Forumu terkidiyar ediyorum
dolap gelsin o dolaba senaristi sokacağım bir kaç tanede izbandut gibi zenci koyarım dolaba pis senarist görsün hanyayı konyayı@destere Son bir şans veriyor sana dolap beklediği gibi olmazsa desteresi ile doğrama sahnesi yazacak sana senaryona katkıda bulunacak
senin sevmediğin herhangi bişey olursa bana seslen gelip onu dinamitliyeyim pompy nin dinamitleriyle hemdeBenim sevinemediğim yerde @destere de sevinmesin
sapıklık konusunda beni övmüş hogatha sevinsemmi üzülsemmi anlamadım yoksa bu ünvanı sana terkedip bir yerleremi gitsem@destere de kim ben ona meydan okuyorum daha iyisini yapacam
Forumu sana inat terketmem sana inat buralardayım gelde çıkar benison mesajını takdirle karşılıyorum bir an önce sözünde durup forumu terketmeni bekliyoruz bizi hayal kırıklığına uğratmazsın umarım
dolap gelsin o dolaba senaristi sokacağım bir kaç tanede izbandut gibi zenci koyarım dolaba pis senarist görsün hanyayı konyayı
senin sevmediğin herhangi bişey olursa bana seslen gelip onu dinamitliyeyim pompy nin dinamitleriyle hemde
Hhahaha aa teşekkürler cnm @gözlemci i dolaba atıp yanına @xemrexxx @sokak sanati şıkıştıralımson mesajını takdirle karşılıyorum bir an önce sözünde durup forumu terketmeni bekliyoruz bizi hayal kırıklığına uğratmazsın umarım
dolap gelsin o dolaba senaristi sokacağım bir kaç tanede izbandut gibi zenci koyarım dolaba pis senarist görsün hanyayı konyayı
senin sevmediğin herhangi bişey olursa bana seslen gelip onu dinamitliyeyim pompy nin dinamitleriyle hemde