En Favori 90'lar Şarkısı Başlıyor !

Hahah :F
Sevmezdim bunları ben. Ben daha elit takılırdım çocukken. Ayna vs. popülerdi hep :A
Ayna efsane tabi birbirinden değerli 4 şarkısıyla etkinliğin baya favorisi durumunda olucaklar bence , tabi şarkılara göre seçim yapılırsa kafadan sallamadan :A :A :A

Ayna efsane tabi birbirinden değerli 4 şarkısıyla etkinliğin baya favorisi durumunda olucaklar bence , tabi şarkılara göre seçim yapılırsa kafadan sallamadan :A :A :A
4 şarkı az bence. Gerçi sadece 90larda olanları aldıysan pek de az sayılmaz. :A

Neyse, ben yatıyorum. İyi geceler, tatlı rüyalar sana :bhr:

4 şarkı az bence. Gerçi sadece 90larda olanları aldıysan pek de az sayılmaz. :A

Neyse, ben yatıyorum. İyi geceler, tatlı rüyalar sana :bhr:
1 Şarkıcıdan en fazla 4 şarkı limiti koydum yoksa listeyi toparlamak çok zordu hala 180 şarkıyı toparlayamadım bile üzerinde uğraşmaya devam ediyorum :A :A :A

Cicili bicili rüyalar iyi ki geldin ,sıra @Harunnn60 da :bhr::bhr::bhr:

1 Şarkıcıdan en fazla 4 şarkı limiti koydum yoksa listeyi toparlamak çok zordu hala 180 şarkıyı toparlayamadım bile üzerinde uğraşmaya devam ediyorum :A :A :A

Cicili bicili rüyalar iyi ki geldin ,sıra @Harunnn60 da :bhr::bhr::bhr:
Mantıklı bir haraket o zaman 4 şarkı almak sadece :D

Teşekkür ederim canım, ben de özledim hemen iki günde :bhr:

Ozaman yer alır etkinlikte cnm :A :A :A

Listeme baktımda Köprünün Altında şarkısı var :A
Duman son anda kurtarmış 99 yılıyla :A O albümden en mantıklı seçim Köprüaltı zaten iyi olmuş eklemen. Athena da var değil mi o da son anda 90'ları yakaladı :A Holigan mesela? :D

Mantıklı bir haraket o zaman 4 şarkı almak sadece :D

Teşekkür ederim canım, ben de özledim hemen iki günde :bhr:
Duman son anda kurtarmış 99 yılıyla :A O albümden en mantıklı seçim Köprüaltı zaten iyi olmuş eklemen. Athena da var değil mi o da son anda 90'ları yakaladı :A Holigan mesela? :D
Alıştık sizlerle gece sohbetine @XanTier aman bir yere daha kaybolma Harun da gelsin Atacan da tabikide onsuzda olm az ksıaca geceleri @destere ile bizi yalnız bırakmayın :A

@MasacRE- Aaa tabi Athenasız olurmu 2 şarkısı vardı sanırım listede onlarında ,hiçbir yerde kurtuluş yok onlardan :A :A :A @S.G.A.T.

Halimiz Duman da var aslında :A

Alıştık sizlerle gece sohbetine @XanTier aman bir yere daha kaybolma Harun da gelsin Atacan da tabikide onsuzda olm az ksıaca geceleri @destere ile bizi yalnız bırakmayın :A

@MasacRE- Aaa tabi Athenasız olurmu 2 şarkısı vardı sanırım listede onlarında ,hiçbir yerde kurtuluş yok onlardan :A :A :A @S.G.A.T.
Söz veremem biliyosun durumu :F