Ayna sana yeter cnmÇoğunu sevmem. Ama Ayna favorim. Ama Duman ve Mor ve Ötesini de koy, onlar da vardı 90'larda.
Duman 99'da başladı
Aleynanın dünyada olmadığı yıllarda olmak bana huzur verecek @MasacRE-
Ayna sana yeter cnmÇoğunu sevmem. Ama Ayna favorim. Ama Duman ve Mor ve Ötesini de koy, onlar da vardı 90'larda.
Duman 99'da başladı
Sen kendi beğendiklerini koymuşsun gibi geldi
Aaa yok hitlik seviyesine göre seçimler yapıyorum her şarkının çıktığı yılı sallaması gerekiyorSen kendi beğendiklerini koymuşsun gibi geldi
Duman'ın sadece şarkısı değil albümü de sallamıştıAaa yok hitlik seviyesine göre seçimler yapıyorum her şarkının çıktığı yılı sallaması gerekiyor
Ozaman yer alır etkinlikte cnmDuman'ın sadece şarkısı değil albümü de sallamıştı
bizde öyle artık @Çiğdem- i kaptığıma göre aracılara ihtiyacım kalmadı çekilebilirsin )
tek tek yolluyoruz bunları twitter bize teşekür etmeli sayemizde eleman kazanıyor bol bol
Bu arada ikinizinde ortaklaşa destek vereceği bir şarkımız mevcut tam sizlikÇoğunu sevmem. Ama Ayna favorim. Ama Duman ve Mor ve Ötesini de koy, onlar da vardı 90'larda.
Duman 99'da başladı
SanmamBu arada ikinizinde ortaklaşa destek vereceği bir şarkımız mevcut tam sizlik
odundan eşşek yapıp bunu söylediğini biliyorumSanmam
Hahahodundan eşşek yapıp bunu söylediğini biliyorum
Ayna efsane tabi birbirinden değerli 4 şarkısıyla etkinliğin baya favorisi durumunda olucaklar bence , tabi şarkılara göre seçim yapılırsa kafadan sallamadanHahah
Sevmezdim bunları ben. Ben daha elit takılırdım çocukken. Ayna vs. popülerdi hep
4 şarkı az bence. Gerçi sadece 90larda olanları aldıysan pek de az sayılmaz.Ayna efsane tabi birbirinden değerli 4 şarkısıyla etkinliğin baya favorisi durumunda olucaklar bence , tabi şarkılara göre seçim yapılırsa kafadan sallamadan
1 Şarkıcıdan en fazla 4 şarkı limiti koydum yoksa listeyi toparlamak çok zordu hala 180 şarkıyı toparlayamadım bile üzerinde uğraşmaya devam ediyorum4 şarkı az bence. Gerçi sadece 90larda olanları aldıysan pek de az sayılmaz.
Neyse, ben yatıyorum. İyi geceler, tatlı rüyalar sana
Mantıklı bir haraket o zaman 4 şarkı almak sadece1 Şarkıcıdan en fazla 4 şarkı limiti koydum yoksa listeyi toparlamak çok zordu hala 180 şarkıyı toparlayamadım bile üzerinde uğraşmaya devam ediyorum
Cicili bicili rüyalar iyi ki geldin ,sıra @Harunnn60 da
Duman son anda kurtarmış 99 yılıyla O albümden en mantıklı seçim Köprüaltı zaten iyi olmuş eklemen. Athena da var değil mi o da son anda 90'ları yakaladı Holigan mesela?Ozaman yer alır etkinlikte cnm
Listeme baktımda Köprünün Altında şarkısı var
Mantıklı bir haraket o zaman 4 şarkı almak sadece
Teşekkür ederim canım, ben de özledim hemen iki günde
Alıştık sizlerle gece sohbetine @XanTier aman bir yere daha kaybolma Harun da gelsin Atacan da tabikide onsuzda olm az ksıaca geceleri @destere ile bizi yalnız bırakmayınDuman son anda kurtarmış 99 yılıyla O albümden en mantıklı seçim Köprüaltı zaten iyi olmuş eklemen. Athena da var değil mi o da son anda 90'ları yakaladı Holigan mesela?
Halimiz Duman da var aslındaDuman son anda kurtarmış 99 yılıyla O albümden en mantıklı seçim Köprüaltı zaten iyi olmuş eklemen. Athena da var değil mi o da son anda 90'ları yakaladı Holigan mesela?
Söz veremem biliyosun durumu
Yıllar oldu mezun olalı okul olayınıda unuttum sizin tatil ne zaman Gerçi siz tatilde de okulda yatarsınızHalimiz Duman da var aslında
Söz veremem biliyosun durumu
Doğru bildinYıllar oldu mezun olalı okul olayınıda unuttum sizin tatil ne zaman Gerçi siz tatilde de okulda yatarsınız
Sizin sokakta kalma ,yer bulamama sıkıntınız yok beleş konaklama yeri bulmuşsunuzDoğru bildin
Tatilde de okula gidicem proje yapmaya
İNGİLTERE'DE inşallaaahSizin sokakta kalma ,yer bulamama sıkıntınız yok beleş konaklama yeri bulmuşsunuz
Ama okul bitince nerede yatacaksınız