En Favori 90'lar Şarkısı Başlıyor !

Bizde @destere ile horon tepiyorduk :A :A :A
Vayy hainler :A İki dk işim var diye arkamdan dönenlere bak :T:

gitsen çok pis üzülecektik :) neyse sevincimiz kursağımızda kaldı gözlemeci iyiki aramızdasın umarım kafana beton düşer :)
Sen bu aralar ne kadar da nankör oldun senin çiğdem ile birlikteliğin için kaç senaryodur elimden geleni yapıyorum :A sen hala beddua et, arada gooddua et de bende devam edeyim :A

Sen bu aralar ne kadar da nankör oldun senin çiğdem ile birlikteliğin için kaç senaryodur elimden geleni yapıyorum :A sen hala beddua et, arada gooddua et de bende devam edeyim :A
gitsen çok pis üzülecektik :) neyse sevincimiz kursağımızda kaldı gözlemeci iyiki aramızdasın umarım kafana beton düşer :)
Senide çıldırtalımda Harun ve Xantier in yanına git gitmişken onlarıda topla gelirsin
:A :A :A

bizde öyle artık @Çiğdem- i kaptığıma göre aracılara ihtiyacım kalmadı çekilebilirsin :))

Senide çıldırtalımda Harun ve Xantier in yanına git gitmişken onlarıda topla gelirsin
:A :A :A
tek tek yolluyoruz bunları twitter bize teşekür etmeli sayemizde eleman kazanıyor bol bol :)

Son düzenleme:
Güzel bir etkinlik.
Iyi düşünmüşsün @Çiğdem-
90lı yılların her bir senesinde yılın sanatçılarını seçtiğimiz etkinliğinde güzeldi. Bunuda başarıyla tamamlarsın :)