dur ben niye kendimi yoruyorumki @mrt-06 görmceğime sesleneyim seni evire çevire kapının önüne koysunForumu sana inat terketmem sana inat buralardayım gelde çıkar beni
dur ben niye kendimi yoruyorumki @mrt-06 görmceğime sesleneyim seni evire çevire kapının önüne koysunForumu sana inat terketmem sana inat buralardayım gelde çıkar beni
Tamam daha fazla sizle yüz göz olmak istemiyorum Görümcen kovalasın senidur ben niye kendimi yoruyorumki @mrt-06 görmceğime sesleneyim seni evire çevire kapının önüne koysun
korkutup kaçırttık bu pis dolapcıyı... @Çiğdem- , elimize sağlık görümce tehdidi işe yaradıTamam daha fazla sizle yüz göz olmak istemiyorum Görümcen kovalasın seni
korkutup kaçırttık bu pis dolapcıyı... @Çiğdem- , elimize sağlık görümce tehdidi işe yaradı
Kadınnn düşmanıııı iyi kışkışladıkTamam daha fazla sizle yüz göz olmak istemiyorum Görümcen kovalasın seni
Kadınnn düşmanıııı iyi kışkışladık
Az önce işim vardı diye gitti falan sanmayın buradayımkorkutup kaçırttık bu pis dolapcıyı... @Çiğdem- , elimize sağlık görümce tehdidi işe yaradı
gitsen çok pis üzülecektik neyse sevincimiz kursağımızda kaldı gözlemeci iyiki aramızdasın umarım kafana beton düşerAz önce işim vardı diye gitti falan sanmayın buradayım
Vayy hainler İki dk işim var diye arkamdan dönenlere bakBizde @destere ile horon tepiyorduk
Sen bu aralar ne kadar da nankör oldun senin çiğdem ile birlikteliğin için kaç senaryodur elimden geleni yapıyorum sen hala beddua et, arada gooddua et de bende devam edeyimgitsen çok pis üzülecektik neyse sevincimiz kursağımızda kaldı gözlemeci iyiki aramızdasın umarım kafana beton düşer
gitsen çok pis üzülecektik neyse sevincimiz kursağımızda kaldı gözlemeci iyiki aramızdasın umarım kafana beton düşer
Vayy hainler İki dk işim var diye arkamdan dönenlere bak
Sen bu aralar ne kadar da nankör oldun senin çiğdem ile birlikteliğin için kaç senaryodur elimden geleni yapıyorum sen hala beddua et, arada gooddua et de bende devam edeyim
Senide çıldırtalımda Harun ve Xantier in yanına git gitmişken onlarıda topla gelirsingitsen çok pis üzülecektik neyse sevincimiz kursağımızda kaldı gözlemeci iyiki aramızdasın umarım kafana beton düşer
bizde öyle artık @Çiğdem- i kaptığıma göre aracılara ihtiyacım kalmadı çekilebilirsin )Vayy hainler İki dk işim var diye arkamdan dönenlere bak
Sen bu aralar ne kadar da nankör oldun senin çiğdem ile birlikteliğin için kaç senaryodur elimden geleni yapıyorum sen hala beddua et, arada gooddua et de bende devam edeyim
tek tek yolluyoruz bunları twitter bize teşekür etmeli sayemizde eleman kazanıyor bol bolSenide çıldırtalımda Harun ve Xantier in yanına git gitmişken onlarıda topla gelirsin
Sonunda aradığım kan bulundu Konuş abla konuşş , göster şunlara tek olmadığımıNe istiyosun be sen enisimden aaa
Sonunda aradığım kan bulundu Konuş abla konuşş , göster şunlara tek olmadığımı
Böyle de hiç olmayacak seni tek bırakıyor gibi oldum ama ben kaçayım abla iyi gecelerSen tekim diye düşünüyormuydun birde ben neciyim burda yaw
Böyle de hiç olmayacak seni tek bırakıyor gibi oldum ama ben kaçayım abla iyi geceler
Varmı favori şarkın yada favori şarkıcın 90 lardanNe demek canım. @Çiğdem- bana 55 tane isim söyledi ben de onları tek tek koydum. Sadece bu yani
Çoğunu sevmem. Ama Ayna favorim. Ama Duman ve Mor ve Ötesini de koy, onlar da vardı 90'larda.Varmı favori şarkın yada favori şarkıcın 90 lardan