En Favori 90'lar Şarkısı Başlıyor !

Tam kendine göre bir etkinlik bulmuşsun müzikte bir tek 90'lar konusunda güveniyorum sana :A
Sen büyük ihtimalle hiçbirini tanımıyorsundur ama videoları izlersin onunda kolayı var
:A :A :A

şarkıcılar soyunacak birazdan :)

konu harika ama mustafa sandal listede olmamalı :)
Mustim en başta :Z:Z:Z
q9nfqtiHSHiVdUINFyEGsA.jpeg

Yarışacaz mı :A Hadi bu sefer bende varım :D

Ayrıca @destere niye ayrı eklenmiş :A vip mi yoksa :F
o da benim hogathanın gözündeki değerimi gösteriyor her zaman ayrı bir yerim var onun gözünde kalbinde :) (birde arkamdan kalaylamasa :) kıskançlıktan bir tarafına inme iner umarım gözlemci :)

Hercai favorim Çelik'e rağmen:F
Afiş de çok güzel olmuş ellerine sağlık. :D @XanTier
Anketler halinde olacak oy verecez sanırım demi @Çiğdem- :D
Ben hem öyle anladım hemde yazdığım gibi :A
Candan Erçetin Nilüfer ,Aşkın Nur Yengi ,Gülşen ,Demet Sarıoğlu , Zerrin Özer , Burcu Güneş,İzel , Göksel

bunlarda benim favorilerim:) neden hepsi kadın demeyin gördüğünüz gibi demet akalın listede yok:) yani kadın olsun çamurdan olsun diyenlerden değilim seçiciyimdir aynı zamanda :)

o da benim hogathanın gözündeki değerimi gösteriyor her zaman ayrı bir yerim var onun gözünde kalbinde :) (birde arkamdan kalaylamasa :) kıskançlıktan bir tarafına inme iner umarım gözlemci :)

Candan Erçetin Nilüfer ,Aşkın Nur Yengi ,Gülşen ,Demet Sarıoğlu , Zerrin Özer , Burcu Güneş,İzel , Göksel

bunlarda benim favorilerim:) neden hepsi kadın demeyin gördüğünüz gibi demet akalın listede yok:) yani kadın olsun çamurdan olsun diyenlerden değilim seçiciyimdir aynı zamanda :)
Hhahahah @gözlemci gerçekten seni kıskanmış çocuk direk oraya dikkat etmiş :A

@gözlemci

Erkek favorinde vardır illaki M halfinden başlayan :A :A :A
aynen erkek favorilerimi bir an önce şutlamak için elimden geleni yapacağım :) yalnız kızlardan nefret eden @gözlemci gibiler oldukça işim zor :)

@OzaN candanla yarışırken en yüksek puanı bu sandalyeli klibe vermiştim :) sonra sandalyesiz klipler gelince candan elendi zaten :)

candanın en sevdiğim sandalyesi pardon şarkısı buydu işte :)
Senin kadınlara attığın oylar sayılmamalı aslında öyle kural mı çıkarsam :A :A :A @MasacRE-

Senin kadınlara attığın oylar sayılmamalı aslında öyle kural mı çıkarsam :A :A :A @MasacRE-
tamamen şarkıya odaklanıyorum şarkıcıyı gözümüz görmüyor bile :) @MasacRE- için diyorsa doğrudur şarkıcıyı dikizliyor devamlı şarkıyla ilgilendiği yok onu bir zahmet jürilikten atıver sevaba girersin :)

Senin de parlaklara attığın oylar sayılmamalı :A
tam da seni savunuyordum sıvacı kalbi işte :)) sıvadaşıma övgüler dizmeden terkedemiyorum sayfayı bir türlü :)

tamamen şarkıya odaklanıyorum şarkıcıyı gözümüz görmüyor bile :) @MasacRE- için diyorsa doğrudur şarkıcıyı dikizliyor devamlı şarkıyla ilgilendiği yok onu bir zahmet jürilikten atıver sevaba girersin :)

tam da seni savunuyordum sıvacı kalbi işte :)) sıvadaşıma övgüler dizmeden terkedemiyorum sayfayı bir türlü :)
Gördüm yine çok güzel savunmuşsun beni :A İki dk arkamızı dönmeye gelmiyor anında yiyoruz hançeri :A

Gördüm yine çok güzel savunmuşsun beni :A İki dk arkamızı dönmeye gelmiyor anında yiyoruz hançeri :A

Hahahah @destere saf değilya o gelmeyecek diye davul çalıyordun çocuk gördü o mesajları :A :A :A