bir spoiler için forumu terkedecek biri değilim hogathayı terkederim ama forumu aslaNeyse ki geldi vicdan azabı çekecektik. @destere
Senin analizlerin. 😱
Teşekkürler. Her bölüm ters köşelerimiz mevcut.
bir spoiler için forumu terkedecek biri değilim hogathayı terkederim ama forumu aslaNeyse ki geldi vicdan azabı çekecektik. @destere
Senin analizlerin. 😱
Teşekkürler. Her bölüm ters köşelerimiz mevcut.
Bu dizinin ilk bölümünü atayım mı şimdi sana?bir spoiler için forumu terkedecek biri değilim hogathayı terkederim ama forumu asla
ben bulurum aynı başlık altında değillermi hepsini okuyacağım ama şu an forum gidiyor net gidiyor okumam zor bir ihtimalBu dizinin ilk bölümünü atayım mı şimdi sana?
Forumda bir şey yok ki. Netle ilgilidir. Birde Yürüyen Ölüler varben bulurum aynı başlık altında değillermi hepsini okuyacağım ama şu an forum gidiyor net gidiyor okumam zor bir ihtimal
demin 505 totowey hatasını benmi verdim peki ? forumda nasıl bişey yok ?Forumda bir şey yok ki. Netle ilgilidir. Birde Yürüyen Ölüler var
Birkaç saat önce yavaştı ama bende şuan bir şey yok.demin 505 totowey hatasını benmi verdim peki ? forumda nasıl bişey yok ?
daha beter olursun umarım sürüm sürüm sürünürsün daha @Aserat ta seni oğluna götürüyor gelin olarak umarım orda paçayı kurtaramazsınBen istedim bu rolü çünkü insan öldürüyor çok tatlı bi rol yakında sarayı öldürecek. Ajanım ya diğer detaylar önemli değil her şey mubah.
Birkaç saat önce yavaştı ama bende şuan bir şey yok.
teknik işleri bakanımız nerde yakalasaydın sorunu tümden çözsünDüzelir düzelir merak etmeyin.
@destere bu afişe bak rolünü daha iyi anlarsın.
Teknik işlere Ozan bakıyor.teknik işleri bakanımız nerde yakalasaydın sorunu tümden çözsün
@destere e rolu olan sahneyi attım onu okursa bu diziden kaçarmı devammı eder bilemiyorum vlla Alıngan bu aralar Harun gibiteknik işleri bakanımız nerde yakalasaydın sorunu tümden çözsün
batırmışsın beni görümcek o resimdeki bensem o bidondan güzel bir icraat beklemek saflık olur bundan sonra senaryodaki kaderim pek parlak gözükmüyor
Özel gününde mi acep.@destere e rolu olan sahneyi attım onu okursa bu diziden kaçarmı devammı eder bilemiyorum vlla Alıngan bu aralar Harun gibi
@sokak sanati’na baksana şükret.batırmışsın beni görümcek o resimdeki bensem o bidondan güzel bir icraat beklemek saflık olur bundan sonra senaryodaki kaderim pek parlak gözükmüyor
Temizlemek istemiş işte ama çok mesaj olunca yorulup vazgeçmiş.