TVen Oyun Of The Forum 4. Bölüm

Harika bir bölüm olmuş. Deniz'in sahneleri güldürdü (son kısım hariç) :D

destere cesur bir karaktermiş. Tehdite boyun eğmedi :A
Aserat hainlik yapmış ama birşeyde diyemiyorum sonuçta evlat,atsan atılmaz satsan satılmaz :( fakat torunuma kötülük yapıyor 😡 Torun evlattan daha şirindir ve Tolstoyevski'ciğime prensesler layıktır.
Bu Aserat benim beyimide gebertmiş olmasın 😱

Galiba MasacRE karakteride bayan yoksa yatutarsa hayatta göz koyduğu Buğrayı onla aynı yere tıkmazdı. Emeğine sağlık :D @mrt-06

Geçen hafta yayınlanmadı diye bukez fragman vardır umarım elinde ama daha dün yayınlanan dizinin yeni fragmanı yarın yayınlanırmı bilemedim. Bir sonraki bölümü umarım çarşamba yayınlarsın :D

Hahahah iş oraya gidiyor vlla :F :F :F

@MasacRE- de mahsende @xBUGRAx ile işi pişiriyorlar :A :A :A @yatutar sada vardı Bugranın da peşinde 2 oğlan var :A

@MasacRE-'nin hikayesi çok acıklı gelecek bölüm göreceğiz. :A

harika olmuş valla kutluyorum görümceğim @mrt-06 i, hikayenin işleniş tarzı akıcılığı muhteşem sonuna kadar heyecanla okumak mümkün en ufak bir hata yok :) ama benlik kısımlar berbat ben öylee soook sook diye sayıklayacak birimiyim rezil etmişsin beni kınıyorum seni :)
son anda @sokak sanati nın kurtulmasına üzüldüm o @denizz19 in telef olmasına ise sevindim oralar muhteşem işlenmiş:) umarım sokak şeysi bu son macerasında kurtaramaz kendini :)

yalnız hikayenin geçmişini diğer kaçırdığım bölümleri okuyarak net anlayabileceğim sanırım:) iş buralara nasıl sürüklendi ben niye sayıklıyorum başıma ne geldi oraları geçmiş bölümleri okuyup netleştirmem lazım şimdilik sadece tahmin yürütebiliyorum :)

sokak şeysi umarım son sahnede zencilerle izdivaça girer:) @sokak sanati için görümcemin muhteşem planları olduğuna eminim :)

@mrt-06 in kurnazlığı baktıki @denizz19 askere gidiyor bir an önce telef edip senaryodan çıkaralım demiştir:) ama erken ayrılmış gittikten sonrada senaryoda olmalıydıki arkasından bol bol kalaylayalım :) böylede dedikodu yapma imkanımız elimizden alınmış oldu :)

ha yani başka bişeyden değil? olmamışı sırf MS yüzündenmi atıyorsun :) la başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir son anda kurtardın paçayı:) hala olmamışı MS yüzünden atıyorum diyor :))

çok şaşırmış gibi bir halin vardı o sahnede @MasacRE- yi nasıl bir pozisyonda yakaladın acaba :) şu anda hikayenin en merak ettiğim yeri orası ? :) @Çiğdem- @MEnes size demiştim bu bizim sıvacı masacrenin yolu yol değil artık zindanlarda ne iş çeviriyor allah bilir :)

benim karakterim olmamış hiç yakıştıramadım görümceğime :)

Benim hikayem acıklı mı :( Ben de sevinmiştim zindanda @xBUGRAx ile yalnız kalınca hiç yoktan iyidir diyordum :A En azından kadın yani o da bir şeydir sonuçta :A

Harika bir bölüm olmuş. Deniz'in sahneleri güldürdü (son kısım hariç) :D

destere cesur bir karaktermiş. Tehdite boyun eğmedi :A
Aserat hainlik yapmış ama birşeyde diyemiyorum sonuçta evlat,atsan atılmaz satsan satılmaz :( fakat torunuma kötülük yapıyor 😡 Torun evlattan daha şirindir ve Tolstoyevski'ciğime prensesler layıktır.
Bu Aserat benim beyimide gebertmiş olmasın 😱

Galiba MasacRE karakteride bayan yoksa yatutarsa hayatta göz koyduğu Buğrayı onla aynı yere tıkmazdı. Emeğine sağlık :D @mrt-06

Geçen hafta yayınlanmadı diye bukez fragman vardır umarım elinde ama daha dün yayınlanan dizinin yeni fragmanı yarın yayınlanırmı bilemedim. Bir sonraki bölümü umarım çarşamba yayınlarsın :D
Teşekkürler. :bhr: Ben de nerdesin diyordum, geldin. :A Evet şirret bir kaynana olacaksın Yürüyen Ölüler'de rolünü beğendiremedik burada beğenirsin umarım. :A

Benim hikayem acıklı mı :( Ben de sevinmiştim zindanda @xBUGRAx ile yalnız kalınca hiç yoktan iyidir diyordum :A En azından kadın yani o da bir şeydir sonuçta :A
İmam cemaat olayına döndü şimdi millet değişik fantaziler uygulayacak dizilerinde @mrt-06 onlara kilit vursa onlarda burda olanları gösterecek :A :A :A
Evet sana neler yapmış zalimler göreceksin. :A

Öyle abartılı sahneler yok ya hemen sansürlüyorum zaten. :F

Teşekkürler. :bhr: Ben de nerdesin diyordum, geldin. :A Evet şirret bir kaynana olacaksın Yürüyen Ölüler'de rolünü beğendiremedik burada beğenirsin umarım. :A

Senaryon sayesinde bazı gerçekler ortaya çıkıyor @MasacRE- nin gözü varmış @xBUGRAx da :A :A :A

Sana demiştim arada gelemesemde reyting öncesi muhakkak yetişirim :A
Dün gece kendimi ödüllendirdiğim bir geceydi, kendime tek vakit ayırdım:bhr:
@MEnes bilir :A
onuda etiketlemiş olalımda 1-2 reytinge katkı sağlasın.

Şirret birimi olacam? 😱 Bende sadece öylesine ismim geçti sandım. Neyse hakedene şirret olmak gerekir :A

Senaryon sayesinde bazı gerçekler ortaya çıkıyor @MasacRE- nin gözü varmış @xBUGRAx da :A :A :A
@xBUGRAx çok şeker bir tipi var, tabii ki talipleri olacak. :bhr:

Sana demiştim arada gelemesemde reyting öncesi muhakkak yetişirim :A
Dün gece kendimi ödüllendirdiğim bir geceydi, kendime tek vakit ayırdım:bhr:
@MEnes bilir :A
onuda etiketlemiş olalımda 1-2 reytinge katkı sağlasın.

Şirret birimi olacam? 😱 Bende sadece öylesine ismim geçti sandım. Neyse hakedene şirret olmak gerekir :A
Allah razı olsun. :A Ben de Cumaları kendime ayırıyorum. :A

Yok yahu öylesine değil, gelecek bölümlerde olacak. :A

@xBUGRAx çok şeker bir tipi var, tabii ki talipleri olacak. :bhr:

Allah razı olsun. :A Ben de Cumaları kendime ayırıyorum. :A

Yok yahu öylesine değil, gelecek bölümlerde olacak. :A
@MasacRE- sevimsiz gıcık bir favori üye baktı maviş maviş Süper Mod @xBUGRAx ı gördü yanı kendini yağlı kapıya atmaya çalışıyor köftehor ona bir oyun oyna :A :A :A

Aaaa @MasacRE- de uzun boylu dalyan gibi çocuk. :A
ben @MasacRE- i böyle hayal ediyorum bir süredir :A :A :A
411489_43109_1493972679_1000.jpg

@Dosi şirret kaynanamı :F:Faboww çok eğlenceli olacak merakla bekliyorum